http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=20206985
ако може бекъпче
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Мда, много трудно се прави флот в детмач, като ви пълнят складовете. Направо се чудя как си успял? Сподели тайната, моля те.ChIpO написа:Цитат(ChIpO @ Jul 29 2008, 09:13) кои е казал че съм добър ? просто след 10 занулявания преди детмача мисля че е добре като това е флота само от детмача !
P.S. вече е по-голяма![]()
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 29 2008, 10:04) Мда, много трудно се прави флот в детмач, като ви пълнят складовете. Направо се чудя как си успял? Сподели тайната, моля те.
Мда, сикса ме занули на 4 планети, и не го крия. Но не се и хваля как съм ИЗДЕБНАЛ някой в детмач, с флот направен с напълнени складове. Сеш' ли, че аз не го е*авам, че са го занулили супурнайсе пъти през рунда? И не съм като вас, да се доказвам пред еди кой си. Много мразя да пиша подобни изречения, ама специялно на теб ще го напиша - Аз каквото трябва съм доказалnirvana_ написа:Цитат(nirvana_ @ Jul 29 2008, 10:35) стига сте го ебавали ... човека е направил хубава битка и заслужава похвала... на който не му харесва нека мълчи... Вие щом можете по-добри битки да вадите мълчете и си карайте живота.
Поздравления за битката !
А ти рояле мълчи шото теб занулиха още в началото на рунда... не можа да издържиш , а ? Верно , може да си силен ,но това не ти дава право да се подиграваш със другите които не са на твоето ниво , я почни например с някой Мерлин или по-добър ,който ще ти покаже набързо същността на играта... щом си по-добър от нас - иди , бий се и ни покажи какво можеш...