[LoD]ChIpO vs [ No Respect ] iona_iona

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

ChIpO
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:55 am
Контакти:

Мнение от ChIpO »

от 5 дни дебна и най-накрая баааамм ;)

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=20206985

ако може бекъпче :)
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Браво за невероятното дебнене в детмача :c022:
И това с "БАААААМ" много ми хареса :lol:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
jokoman
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 09, 2008 11:17 pm
Контакти:

Мнение от jokoman »

битката е хубава..........не секи е добър като теб хахахахахха
ChIpO
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ChIpO »

Mitko написа:QUOTE(Mitko @ Jul 29 2008, 02:57) битката е хубава..........не секи е добър като теб хахахахахха

кои е казал че съм добър ? просто след 10 занулявания преди детмача мисля че е добре като това е флота само от детмача !

P.S. вече е по-голяма :c022:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

ОМГ, касата дето изяде бой като за 15 рунда напред се бие...в ДЕТМАЧ :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

ChIpO написа:Цитат(ChIpO @ Jul 29 2008, 09:13) кои е казал че съм добър ? просто след 10 занулявания преди детмача мисля че е добре като това е флота само от детмача !
P.S. вече е по-голяма :c022:
Мда, много трудно се прави флот в детмач, като ви пълнят складовете. Направо се чудя как си успял? Сподели тайната, моля те.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
nirvana_
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 20, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от nirvana_ »

стига сте го ебавали ... човека е направил хубава битка и заслужава похвала... на който не му харесва нека мълчи... Вие щом можете по-добри битки да вадите мълчете и си карайте живота.
Поздравления за битката !

А ти рояле мълчи шото теб занулиха още в началото на рунда... не можа да издържиш , а ? Верно , може да си силен ,но това не ти дава право да се подиграваш със другите които не са на твоето ниво , я почни например с някой Мерлин или по-добър ,който ще ти покаже набързо същността на играта... щом си по-добър от нас - иди , бий се и ни покажи какво можеш...
Последна промяна от nirvana_ на вт юли 29, 2008 8:38 am, променено общо 1 път.
[color=#2E8B57]Душата ми не е пътека-
да преминеш и да си заминеш.
Душата ми не е камина-
да се стоплиш и да си отидеш.
Душата ми е храм -
влезеш ли, оставаш там!
[/color]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Я от кой беше занулен роял че не прочетох май си изпуснал тази толкова важна подробност :lol: Ей лоши хора бе да ми отмъкнат единствената радост в живота :lol: Той се е доказал достатъчно така че няма нужда ;)
Последна промяна от sixkiller_k3 на вт юли 29, 2008 8:54 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
ChIpO
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ChIpO »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 29 2008, 10:04) Мда, много трудно се прави флот в детмач, като ви пълнят складовете. Направо се чудя как си успял? Сподели тайната, моля те.

1-во напълниха ми веднъж склада
2-ро складовете ми бяха по 3000000 :D
3-то не съм циклиор като 80% от ''играчите" тук
4-то и да се заяждате нема кои да ви обърне внимание '' играчи''
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

nirvana_ написа:Цитат(nirvana_ @ Jul 29 2008, 10:35) стига сте го ебавали ... човека е направил хубава битка и заслужава похвала... на който не му харесва нека мълчи... Вие щом можете по-добри битки да вадите мълчете и си карайте живота.
Поздравления за битката !

А ти рояле мълчи шото теб занулиха още в началото на рунда... не можа да издържиш , а ? Верно , може да си силен ,но това не ти дава право да се подиграваш със другите които не са на твоето ниво , я почни например с някой Мерлин или по-добър ,който ще ти покаже набързо същността на играта... щом си по-добър от нас - иди , бий се и ни покажи какво можеш...
Мда, сикса ме занули на 4 планети, и не го крия. Но не се и хваля как съм ИЗДЕБНАЛ някой в детмач, с флот направен с напълнени складове. Сеш' ли, че аз не го е*авам, че са го занулили супурнайсе пъти през рунда? И не съм като вас, да се доказвам пред еди кой си. Много мразя да пиша подобни изречения, ама специялно на теб ще го напиша - Аз каквото трябва съм доказал :)
Я ми кажи, за кое точно заслужава похвала? Че е натиснал 3 бутона за изпращане на атака ли? Това е по-зле от това да се хвалиш с битки срещу и-та...

P.S.: Ми аз не знам Мерлин да е дебнел някой в детмача 5 дни, и накрая БААААМ :D Плюс това играх с него в съюз, през времето, в което съм играл с акаунта.
Последна промяна от RoYaL на вт юли 29, 2008 10:21 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”