Да се позабaвляваме в дедмача....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

slunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 27 2008, 10:51) Който иска да си увеличи флотата да ми пише на лично .... само 100 нанки :)
Усещам привкус на търговия ;) Вие двамата да не сте комбина :c022:
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

dios написа:Цитат(dios @ Jul 27 2008, 10:44) Пфу,тия транси ви стреснаха. Няма ги чупите,те са за транпорт. Сега ще ги спраскам в някого,то флотата на слънчо е бъгната :crazy_pilot:
Иначе скаутите падат като круши
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=19860418

Де го бекъпа, да видиме и ние дет не играеме там кво става .....или па некой и сега ше заключи , а ?!
Не ми се верва :p140:
Ludetina

Мнение от Ludetina »

До края на детмача ли важи тази хайка :) , че много интересно стана на 1:150 :c022:
Давайте докладите на 12ти калибър и не се стискайте :a013:
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

А какво става ако си отсрелял патето преди детмача?Нанки ще има ли?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Част от докладите са постнати в темата за ДМ
Ще ги сложа и тук. Досега не съм виждала такива луди скаути :a013: Поздрави на Краси и Любо за идеята :bravo:

dios срещу [COSARS]CB

dios срещу [Lamez]whynot

dios срещу [Новобранци]DarkWatch

dios срещу [Новобранци]DarkWatch - епизод 2
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

ъм ... Мери, не става въпрос за тези, които Патенцето обстрелва, а тези, които него дебнат ;)
това вече го видяхме, но той си има много и нови съседи :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

И как по-точно ще го отстрелят при условие, че с тези проучвания винаги получава, а не губи флот?Интересно ми е просто
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 27 2008, 20:48) И как по-точно ще го отстрелят при условие, че с тези проучвания винаги получава, а не губи флот?Интересно ми е просто
Ще бъгнем проучванията ;) ))
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Такъв тип злодей (т'ва упеторяване на флота май не го очаквахме, а :) ), само един човек може да го спре. Дет' се вика - клин клин избива. Ама админът се постара да го елиминира рано-рано. Но не е късно, Рояле, време е да им покажеш кой си. Вади записките със стари бъгове на флийта и удвоявания на сонди във Вселена Хардкор и go get 'em ;D
Последна промяна от LoaD на нед юли 27, 2008 8:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
IcE_cLaW
Редник (Private)
Регистриран: чет юли 03, 2008 1:09 pm
Контакти:

Мнение от IcE_cLaW »

моля ви се смилете се над мене много съм ТЪП и не сфащам как така получава флот!? някой компетентен да обясни плс :dizzy:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=429118][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”