Усещам привкус на търговияslunceto написа:Цитат(slunceto @ Jul 27 2008, 10:51) Който иска да си увеличи флотата да ми пише на лично .... само 100 нанки![]()
Да се позабaвляваме в дедмача....
-
Ludetina
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
dios написа:Цитат(dios @ Jul 27 2008, 10:44) Пфу,тия транси ви стреснаха. Няма ги чупите,те са за транпорт. Сега ще ги спраскам в някого,то флотата на слънчо е бъгната![]()
Иначе скаутите падат като круши
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=19860418
Де го бекъпа, да видиме и ние дет не играеме там кво става .....или па некой и сега ше заключи , а ?!
Не ми се верва
-
Ludetina
Част от докладите са постнати в темата за ДМ
Ще ги сложа и тук. Досега не съм виждала такива луди скаути
Поздрави на Краси и Любо за идеята
dios срещу [COSARS]CB
dios срещу [Lamez]whynot
dios срещу [Новобранци]DarkWatch
dios срещу [Новобранци]DarkWatch - епизод 2
Ще ги сложа и тук. Досега не съм виждала такива луди скаути
dios срещу [COSARS]CB
dios срещу [Lamez]whynot
dios срещу [Новобранци]DarkWatch
dios срещу [Новобранци]DarkWatch - епизод 2
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
-
Ludetina
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
И как по-точно ще го отстрелят при условие, че с тези проучвания винаги получава, а не губи флот?Интересно ми е просто
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Ще бъгнем проучваниятаFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 27 2008, 20:48) И как по-точно ще го отстрелят при условие, че с тези проучвания винаги получава, а не губи флот?Интересно ми е просто
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Такъв тип злодей (т'ва упеторяване на флота май не го очаквахме, а
), само един човек може да го спре. Дет' се вика - клин клин избива. Ама админът се постара да го елиминира рано-рано. Но не е късно, Рояле, време е да им покажеш кой си. Вади записките със стари бъгове на флийта и удвоявания на сонди във Вселена Хардкор и go get 'em ;D
Последна промяна от LoaD на нед юли 27, 2008 8:33 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.