Май това е бъг ... газта някъде избяга ...
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
22784 метал
22784 кристали
0 газ
от: [*:***:*]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Газта избяга
-
charovna
Твърде е възможно да е бъг, ама се научете да си казвате ника в играта, вселената в която играете, тук може и битката да постнеш, за да може проверяващия да види за какво става дума. Нещо не разбирам, поствате за да има сензации или за да ви помогне някой!?New York написа:Цитат(New York @ Jul 27 2008, 10:51) Май това е бъг ... газта някъде избяга ...
Рециклаторите ни пристигнаха и успяха да съберат:
22784 метал
22784 кристали
0 газ
от: [*:***:*]
На този координат вече има:
0 метал
0 кристали
0 газ.
Вселена 1charovna написа:QUOTE(charovna @ Jul 27 2008, 08:58) Твърде е възможно да е бъг, ама се научете да си казвате ника в играта, вселената в която играете, тук може и битката да постнеш, за да може проверяващия да види за какво става дума. Нещо не разбирам, поствате за да има сензации или за да ви помогне някой!?![]()
Ник : SEXY_BOY_
Битка : http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=2037119
Бъг е, да, получава се когато натовариш рециклаторите, но не на пълния им капацитет. Не знам обаче дали и от координата изчезва остатъка от полето. Но ще е хубаво да кажеш и какво си направил. Просто прати рециклатори, или?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Т'ва несъм аз а един фр ... но както и да е ... пуснал е 5 рецки и е качил 20к ресурс на тях ... сега разбирам защо се е получило така...RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 27 2008, 09:38) Бъг е, да, получава се когато натовариш рециклаторите, но не на пълния им капацитет. Не знам обаче дали и от координата изчезва остатъка от полето. Но ще е хубаво да кажеш и какво си направил. Просто прати рециклатори, или?
Последна промяна от New York на нед юли 27, 2008 7:48 am, променено общо 1 път.