varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 27 2008, 01:25) Ненавиждам всеко едно олигофренче което всеки рунд буквално се осира с сийтърство,то им стана навик на всички всеки рунд да ги ловят за сийтърство.И кво стана сега да разбирам ли че по тези правила всеки има право на сийтърство и тем подобни измами всеки рунд,1 път добре 2 ок 3 пак ама 4 до 20 а стига вече.
Докато не се вкарат най строгите правила,се ще мрънкам,аз никъде не съм казал че администрацията е виновна,аз никъде не съм казал че не си върши рабоата както требва,просто се води по акъла на идиотчетата,до днес.А стига с тиа оправдания,слушал съм не един админ за честноста на хлапетата,и много добре знам колко честно играят.
И не ми се оправдаваите с твърдението че не нарушавате правила а берете ТУХЛИ с оправданието че имате 5 членно акаунтче и тем подобни требва да ми преживевате.
Докъде стигна играта говора изцяло не само в спийда,вече не се нападаме с боините си кораби ами с шпионки и щаиги и домати,бишкаме зелки и човали с картофи,грубо нарушаване на правила и стигаме до извода,че на практика никои не сърба попарата,такива правила мога да дам за играта че ще ви направя роботи да отговарате със да и със не,ама на кво му се вика стриктно и подобаващо държание.
Върки, всеки недоволен от правилата на играта, както и от самата нея като продукт може да се чувства свободен да не я играе повече.
Хващан съм за ситване, и? Наказван съм, нали? Преди... 2 рунда да бяха, в спийда - колко злобееше да ме били проверили, да ме били проверили, та проверили - е провериха ме - разлика 5 секунди логин тайн - аут 3 деня. И какво стана - изтече наказанието и ти орева форума, че съм бил видиш ли цял рунд ситвал и трябвало наказанието да бъде по-сурово. Та тук май не правилата са ти виновни, а хората, се'еш? На крив въркулак - портокалите му пречат. Защо толкова злобееш бре, човек? Какво са ти причинили в тая Португалия, че си го избиваш в една игра? Искай си промени в правилата, ще се радвам да ги удобрят - само не намесвай хората. Адски е противно да гледаш в канчето на другия, и постоянно да му сипеш огин и жупел по адреса му.
Аз така да довърша малко това, което конкретизирах. Та след като ми изтече онова наказание за ситинг и си продължих да играя без никой да влиза в акаунта ми до края на рунда - ти продължи да ревеш, че съм се ситвал цял рунди се чудиш защо не са ме наказали пак. След като миланофф ти каза, че имам само едно нарушение и след това няма друго, замълча за малко и после? Как какво после? После почна пак да ревеш по форума, че видиш ли някаква групичка от хора в частност аз, сме се ситвали по 200 пъти на рунд. Това си е чиста проба злоба. Злоба си беше и това, което беше изкоментирал в един дейли брой пак по мой адрес - бил съм си правел бойните точки от наказните с позволени атаки, както и ресурса - докато други се трепели по цял ден. Така де, стига съм писал без покритие, сега ще намерия цитата, а да... ето го:
ЦитатМоето мнение е,че ROYAL цял рунд си гони и/тата и се възползва от наказаните хора след като ги рециклира,така се възползва от тях и си гради точка след точка за класацията.Неговата цел е да вземе рунда и явно няма кои да го спре,но не си мислете,че няма да има удари и по него. ROYAL според мен не нарушава правила с тая битка,но показва как и колко му е честността и разума,стратег който не се интересува да покаже грам доблест в деиствията си.[/quote]
ето ти пример за злоба, върки, тази злоба която продължаваш да драскаш и тук в темата. btw. Наказаните тогава не можеха да се атакуват от всички, но нали трябва аз да съм "лошия".
Та какво друго остана бре? За какво друго ще ме солиш във форума? Дай да видим нещо друго. След като и това вече стана банално. Чудно ми е защо не оставиш хората, т.е. защо не ни оставиш да си играем играта, вместо само да се месиш там където никога няма да бъдеш.
Атаките със шпионки били нарушаване на правилата. О да бе верн, щото аз съм ги провеждал. Ми ако бяха твоите хора, щеше да ги боготвориш, нали? Достас и обективен, няма що. Само се чудя защо съм ти трън в очите, като не сме имали пряко спречкване в играта. Искренно ще се радвам да се засечем някой рунд в играта, и да не си ми зелен.