Реално ли е съюзното класиране ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

s70rmr4g3 написа:QUOTE(s70rmr4g3 @ Jul 26 2008, 16:42) Незнам с кой мозък свързваш "благото на комунизма" с гаджета, безразборен секс и нощен социален живот под 18 години ??? То си личи от невероятният ти правопис, обаче аз за всеки случай да питам ... Точно заради такива "градатори" като теб в момента тези работи са на почит ... За к'во ли въобще се занимавам с такива ? Като не си топаджия няма начин да знаеш дали роял бъгва или не само по думите на модераторите (които пък от своя страна осъществиха същински комунизъм - всяка тема за причината поради която роял е свален на нула точки беше затваряна) -> няма за какво да говориш въобще дали роял заслужава да играе, провалил ли е рунда или намсик'вообвинениетам.
Абе хлапе я да връвиш на баба си във фръчилото,недеи ми филосоства ами заминаваи в лево,идиоти като теб и компанияката ви дечица сте за ТВУ-то

Може единственно аз да говоря истината в момента но съм сигурен в най скоро време ще издете големия банан
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LeShoqD*
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 13, 2008 8:09 am
Контакти:

Мнение от LeShoqD* »

varkulak

Жалят ги и цялата администрация.

И според мен е така . Цял рунд ЛАМЗ си правят каквото им е кеф и админите нищо не направиха с малки изключения.Варколак е прав за всичко . RoYaL личния ти живот се знае :babysleep: :plezZz: ..... в една стая се бьхтиш цял ден и нощ по б-ф и се чудиш какво да измислиш да прецакаш някой.Админите що ги жалят тия ве махаите ги от класацията ламз те ще направят такава бьркотия в топа и накрая пак ще ги оставят ама админите са си виновни . :p038:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

LeShoqD* написа:Цитат(LeShoqD* @ Jul 26 2008, 14:18) varkulak

Жалят ги и цялата администрация.

И според мен е така . Цял рунд ЛАМЗ си правят каквото им е кеф и админите нищо не направиха с малки изключения.Варколак е прав за всичко . RoYaL личния ти живот се знае :babysleep: :plezZz: ..... в една стая се бьхтиш цял ден и нощ по б-ф и се чудиш какво да измислиш да прецакаш някой.Админите що ги жалят тия ве махаите ги от класацията ламз те ще направят такава бьркотия в топа и накрая пак ще ги оставят ама админите са си виновни . :p038:

Еееее, епа много нагли взехте да ставате, усерите' взеха да се усират. То вярно, че се забавлявам с дилетанството ви по определени теми и "професионалното" разискване което правите по тях, но всичко си има граници. Хубаво бяхте започнали да правите сеир, за това ви и оставиха, ама да стигнете дотам, че пак да изкарате администрацията виновна. Ламез не е само Роял, така като гледам класацията там има доста други играчи, които заслужено са там където са, защо им убивате труда? А Роял го наказаха заради вас .....точка, точка, точка..... но пак главичките са ви в Д-то и не забелязахте, че еееей там някъде в началото се пошегувах, че никой не каза благодаря на който трябва. Да не говорим, че един акаунт цял рунд беше обвиняван, че едва ли не е виновен глобалното затопляне, въпреки, че си натроши каските на всички опоненти, там няколко се опитаха през стиснати устни да кажат браво, ама беше жалко. И той се изтри. Накрая рунда го взе Петър, който много млати, но и когото много млатят всеки рунд кажи речи, е все пак се надявах, че ще сте доволни занулен играч да вземе рунда, но Не, подцених ви. В съюзната класация също гледам Новобранците я взеха, поздравления, там някъде остана и моя акаунт. Но тея които взеха най-малко спрямо това което заслужават са си Ламез, на практика нищо не взеха, а победиха във всички войни. Никой не похвали Понсе и компания. Има още доста, бобец, хле'бец, попарка и т.н. да изядете .... упс, а може би вече нямате нужда от ядене, може би имате нужда от книжки да четете ..

ПС: Още ли няма изтрезнял модер, темата се изчерпи, малко след като привършиха и малкото мозъчни клетки ;)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
s70rmr4g3
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 03, 2008 7:51 am
Контакти:

Мнение от s70rmr4g3 »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jul 26 2008, 17:11) Абе хлапе я да връвиш на баба си във фръчилото,недеи ми филосоства ами заминаваи в лево,идиоти като теб и компанияката ви дечица сте за ТВУ-то

Може единственно аз да говоря истината в момента но съм сигурен в най скоро време ще издете големия банан
Успокой се, че още по-некадърно пишеш : )
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатХахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.[/quote]
Абе Върки, това що си написал, би звучало на място навсякъде другаде, ама не и във форума на онлайн игра. Освен това защо ли ми звучи като оправдание? То по тая логика аз пък не съм милиардер на 18 и вундеркинд, щот от мацки не мога, братче, не ми остава време, разбираш ли. А пред мадамите минаваш ли с фразата "немам време за вас от Bulfleet", a? Съобразявай се и с това къде се намираш, и какво ще пишеш там. Кат' толкоз не те кефи Рояла, псувай го на ЛС-та и толкова, от всичко, което си написал по темата, разбрах само че ненавиждаш Рояла. А за игране - оправдания бол, но ако искаш да помагаш - начинът е друг. Темата не е "за или против Рояла" или "за или против СМЕРШ". Всеки е смел пред монитора, това е ясно. Ако бъде толкова смел и да помисли малко за някоя добра идея по играта, цена няма да има.

P.S.: Да не говорим, че като гледах по-напред какво си писал, малко не знаеш кой кой е от тия, дет споменаваш, ама щом т'ва те вълнува най-много сега...
Последна промяна от LoaD на съб юли 26, 2008 6:56 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 26 2008, 20:36) Абе Върки, това що си написал, би звучало на място навсякъде другаде, ама не и във форума на онлайн игра. Освен това защо ли ми звучи като оправдание? То по тая логика аз пък не съм милиардер на 18 и вундеркинд, щот от мацки не мога, братче, не ми остава време, разбираш ли. А пред мадамите минаваш ли с фразата "немам време за вас от Bulfleet", a? Съобразявай се и с това къде се намираш, и какво ще пишеш там. Кат' толкоз не те кефи Рояла, псувай го на ЛС-та и толкова, от всичко, което си написал по темата, разбрах само че ненавиждаш Рояла. А за игране - оправдания бол, но ако искаш да помагаш - начинът е друг. Темата не е "за или против Рояла" или "за или против СМЕРШ". Всеки е смел пред монитора, това е ясно. Ако бъде толкова смел и да помисли малко за някоя добра идея по играта, цена няма да има.

P.S.: Да не говорим, че като гледах по-напред какво си писал, малко не знаеш кой кой е от тия, дет споменаваш, ама щом т'ва те вълнува най-много сега...
Ненавиждам всеко едно олигофренче което всеки рунд буквално се осира с сийтърство,то им стана навик на всички всеки рунд да ги ловят за сийтърство.И кво стана сега да разбирам ли че по тези правила всеки има право на сийтърство и тем подобни измами всеки рунд,1 път добре 2 ок 3 пак ама 4 до 20 а стига вече.

Докато не се вкарат най строгите правила,се ще мрънкам,аз никъде не съм казал че администрацията е виновна,аз никъде не съм казал че не си върши рабоата както требва,просто се води по акъла на идиотчетата,до днес.А стига с тиа оправдания,слушал съм не един админ за честноста на хлапетата,и много добре знам колко честно играят.

И не ми се оправдаваите с твърдението че не нарушавате правила а берете ТУХЛИ с оправданието че имате 5 членно акаунтче и тем подобни требва да ми преживевате.

Докъде стигна играта говора изцяло не само в спийда,вече не се нападаме с боините си кораби ами с шпионки и щаиги и домати,бишкаме зелки и човали с картофи,грубо нарушаване на правила и стигаме до извода,че на практика никои не сърба попарата,такива правила мога да дам за играта че ще ви направя роботи да отговарате със да и със не,ама на кво му се вика стриктно и подобаващо държание.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 27 2008, 01:25) Ненавиждам всеко едно олигофренче което всеки рунд буквално се осира с сийтърство,то им стана навик на всички всеки рунд да ги ловят за сийтърство.И кво стана сега да разбирам ли че по тези правила всеки има право на сийтърство и тем подобни измами всеки рунд,1 път добре 2 ок 3 пак ама 4 до 20 а стига вече.

Докато не се вкарат най строгите правила,се ще мрънкам,аз никъде не съм казал че администрацията е виновна,аз никъде не съм казал че не си върши рабоата както требва,просто се води по акъла на идиотчетата,до днес.А стига с тиа оправдания,слушал съм не един админ за честноста на хлапетата,и много добре знам колко честно играят.

И не ми се оправдаваите с твърдението че не нарушавате правила а берете ТУХЛИ с оправданието че имате 5 членно акаунтче и тем подобни требва да ми преживевате.

Докъде стигна играта говора изцяло не само в спийда,вече не се нападаме с боините си кораби ами с шпионки и щаиги и домати,бишкаме зелки и човали с картофи,грубо нарушаване на правила и стигаме до извода,че на практика никои не сърба попарата,такива правила мога да дам за играта че ще ви направя роботи да отговарате със да и със не,ама на кво му се вика стриктно и подобаващо държание.
Върки, всеки недоволен от правилата на играта, както и от самата нея като продукт може да се чувства свободен да не я играе повече.
Хващан съм за ситване, и? Наказван съм, нали? Преди... 2 рунда да бяха, в спийда - колко злобееше да ме били проверили, да ме били проверили, та проверили - е провериха ме - разлика 5 секунди логин тайн - аут 3 деня. И какво стана - изтече наказанието и ти орева форума, че съм бил видиш ли цял рунд ситвал и трябвало наказанието да бъде по-сурово. Та тук май не правилата са ти виновни, а хората, се'еш? На крив въркулак - портокалите му пречат. Защо толкова злобееш бре, човек? Какво са ти причинили в тая Португалия, че си го избиваш в една игра? Искай си промени в правилата, ще се радвам да ги удобрят - само не намесвай хората. Адски е противно да гледаш в канчето на другия, и постоянно да му сипеш огин и жупел по адреса му.
Аз така да довърша малко това, което конкретизирах. Та след като ми изтече онова наказание за ситинг и си продължих да играя без никой да влиза в акаунта ми до края на рунда - ти продължи да ревеш, че съм се ситвал цял рунди се чудиш защо не са ме наказали пак. След като миланофф ти каза, че имам само едно нарушение и след това няма друго, замълча за малко и после? Как какво после? После почна пак да ревеш по форума, че видиш ли някаква групичка от хора в частност аз, сме се ситвали по 200 пъти на рунд. Това си е чиста проба злоба. Злоба си беше и това, което беше изкоментирал в един дейли брой пак по мой адрес - бил съм си правел бойните точки от наказните с позволени атаки, както и ресурса - докато други се трепели по цял ден. Така де, стига съм писал без покритие, сега ще намерия цитата, а да... ето го:
ЦитатМоето мнение е,че ROYAL цял рунд си гони и/тата и се възползва от наказаните хора след като ги рециклира,така се възползва от тях и си гради точка след точка за класацията.Неговата цел е да вземе рунда и явно няма кои да го спре,но не си мислете,че няма да има удари и по него. ROYAL според мен не нарушава правила с тая битка,но показва как и колко му е честността и разума,стратег който не се интересува да покаже грам доблест в деиствията си.[/quote]

ето ти пример за злоба, върки, тази злоба която продължаваш да драскаш и тук в темата. btw. Наказаните тогава не можеха да се атакуват от всички, но нали трябва аз да съм "лошия".
Та какво друго остана бре? За какво друго ще ме солиш във форума? Дай да видим нещо друго. След като и това вече стана банално. Чудно ми е защо не оставиш хората, т.е. защо не ни оставиш да си играем играта, вместо само да се месиш там където никога няма да бъдеш.
Атаките със шпионки били нарушаване на правилата. О да бе верн, щото аз съм ги провеждал. Ми ако бяха твоите хора, щеше да ги боготвориш, нали? Достас и обективен, няма що. Само се чудя защо съм ти трън в очите, като не сме имали пряко спречкване в играта. Искренно ще се радвам да се засечем някой рунд в играта, и да не си ми зелен.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Рояле,когато пораснеш ще разбереш кои го избива в една игра,дали съм аз или ти и твоита компанийка,само да вметна пак че никога не съм наказван за нарушаване правилата на играта пък ти си помисли по въпроса.

Отвори тая щора да влезе малко слънце в стаятата ти че се пребледне.
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

темата, отдавна няма връзка с началото си.....
хлопвам кепенците.....

Роял-е, Върки...... последващо мерене или в играта или на ЛС

Хубав ден на всички Ви
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”