Да се позабaвляваме в дедмача....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Имаме доброволец за ролята на патицата.....
а бре мен ако питате.... може да се каже див Паток, ама МНОГО ДИВ .....

Условия:
старт на лова - утре след 07:00
цел - отстрел на патока - ако успеете да го хванете

патенцето e малко-нещо и хищник - така че внимавайте......

заредете бренекето и се забавлявайте....

а, да не забравя - успелия да отсреля хвъркатото (говорим за флот, не за събаряне на празни планети) - получава трофей от 500 кредита при старта на следващия рунд.....

до нови срещи

еййййй, най-важното - името на горкото, малко, жълто фъркато..... dios
Последна промяна от CORWIN на съб юли 26, 2008 5:59 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

аз ако бях щях да пусна save за няколко дни :lol:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ех, да беше казъл по-рано, сега ще мятам с бирени бутилки
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Тей се хваща то Диос :74: А иначе е в мод
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

А иначе див паток не се стреля с бранике, че ще го направиш в буквалния смисал на салата ... Стреля се с Съчки ама не мога кажя колко 0ли точно сега ... :P
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

3-4 нули вършат работа :) право у г... :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Краси, дадох ти предложение. Диос, късмет. И аз искам да ги видя играчите :) Ае момци, време е за работа. Мисля да го захващам на нощна.
П.П. Бива ли бре, летци ? Днес цял ден, в буквалния смисъл на думата съм офф и никой да не литне по флота ... Аз ви го оставих, па вие ? Жалко ..... Няма да има 2ри такъв компромис за бързо и лесно наливане.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Само да допълня :)

Патето има ето това като проучвания (считано към датата и часа на Доклада)
http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=19647686 (този, който го интересува ще може да го види и без бекъп ;) )
и много, ама много от тия скариди :)

Успех на този, който го хване ... той вече днес ми идва на гости ... :)

п.п. Любчо, ми да си беше почистил и боклука, бре :) , светя като коледна елха :e014: (не, че не обичам Коледа, ама замърсяваме ... то, верно, че циганите правят бойкот, ама все пак ... )
Последна промяна от Ludetina на съб юли 26, 2008 10:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

wtf? Оръжейни системи 32 160%
Щитове 34 102%
Броня на кораба 32 160%
Лазерни системи 36 180%
Йонни технологии 9 45%
Плазмени системи 5 25%

как при max 16 оръжейните или аз съм ослепял и недоскив верно 2 часа е вече ма все пак :O
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

maks написа:Цитат(maks @ Jul 27 2008, 00:56) wtf? Оръжейни системи 32 160%
Щитове 34 102%
Броня на кораба 32 160%
Лазерни системи 36 180%
Йонни технологии 9 45%
Плазмени системи 5 25%

как при max 16 оръжейните или аз съм ослепял и недоскив верно 2 часа е вече ма все пак :O

ще си позволя да се самоцитирам...... имате си работа с Пате - стръвница :c022:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”