Реално ли е съюзното класиране ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 26 2008, 03:37) Не Ъ кво а прочети и осмисли изписаното,иска да ти каже че дечицата които осират всека една ситуация,както винаги остават безнаказано и по този начин те не си взимат поука за следващия рунд,както казах вече диктатурата е истината.
1-во сийтърство 2 месеца забрана за цялостната игра!!!

2-ро сийтърство 4 месеца забрана за цялостна игра!!!

1-МУЛТИ до края на рунда и 3 месеца в другите вселени,блокиране на ипито иска да каже тва,да се поуспокои и да поулегне детето!!!

Всяка друга по малка хитрост или измама наказание с 15 дена!!!

За администрацията да направи така че ако е вселена 1 и 2 и 3 да стане така че 2 месеца преди края на рундовете да не могат да напускат съиуза в които са,нито да го променят,да разберат какво е дружба и кои са хората които определено им пука за приятелството.

Във спийда 1 месец преди краямна рунда да не могат да напускат съиузите си в които са!!!

Рояле що става дума за тебе срам ме е да повярвам че съществуваш,прочети горните правила които изписах точка 1,2 и 3 които Миланката хареса,това иска да каже че си пълен нещасник и е въпрос на време и твоята съдба в играта да бъде изписана,моя съвет е да си потърсиш друго занимание,не заслужаваш да я цъкаш тая игра.

Всичко тва не е завист а опит на по възрастните хора да превърнат играта в едно по добро нещо,ако имаше поне малко срама то евентуално поне да се беше заровил в мишата си дупка.
Да ги направят бре. Ако искат за ситинг първото наказание да е до края на рунда нп. Ама такива забрани по ИП не си ги и помисляй, преодоляват се достатъчно добре от над 50% от играещите. Аз винаги съм казвал, че наказанията трябва да са много по-сурови. Още като се въведе наказанието за обида, казвах, че трябва да можем да ги нападаме такива. Ама нали знаеш, че играта губи клиенти по такъв начин.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитатда не може никъде да цъка,някои ше каже тва ше доведе до спад на усърите,не не хора това ще премахне тези 20 сетина човека които винаги осират ситуацията[/quote]
За всичко останало си донякъде прав, ама за това само мина покрай правото, щото ти си си наумил, че в тая игра само Рояла бъгва, сийтва, чийтва и още куп неща, за които дори той не знае, но ти знаеш, и никой друг освен него ;) .

И тъкмо да кажа, че преиграваш с това "BAN по IP", тъй като явно не знаеш каква, по-точно никаква пречка е това, ама Рояла ме изпреварил :) . На мен лично ми е все тая, тъй като оранжев не съм светвал и няма и да светна (въпреки, че в една тема varkylaka реши да подчертае, че всеки рунд съм бил жълт, разбираш ли), обаче може да се поработи в тая насока относно суровостта на наказанията. В една от чуждите вселени за обида го отнасяш до края на рунда някъде :) . Според моите разбирания, само мазохист може да си изпроси наказание от 48 часа и нагоре, ама тука секви има. Естествено, че се губят клиенти, ам ко да се прави. При следващият рестарт пак ще са на линия :) .
Последна промяна от LoaD на съб юли 26, 2008 8:51 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
s70rmr4g3
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 03, 2008 7:51 am
Контакти:

Мнение от s70rmr4g3 »

Само като видях мнението с "предимствата на диктатурата и комунизма" вече ми стана ясно, че повечето тука си flame-ват и hate-ват роял и co. със заучени фрази... Не че са пострадали кой знае колко, не че въобще са прави, обаче просто ги дразни самата мисъл, че има по-добри от тях. Първо спамихте, че всичките админи са майки, бащи, лели, чичовци и к'вито роднини се сетите още на роял и му прощавали постоянно, сега като го сецнаха точно на финалната права почнахте да спамите с ПО-ТЕЖКИ НАКАЗАНИЯ !!! ИЗГОНЕТЕ ГО ОТ БЪЛГАРИЯ, ЛИНЧУВАЙТЕ ГО !!! На калпави пилоти роял им е крив : ) Ако и вие висяхте по 20 часа и постоянно ви бяха заети полетите да летите по и-та, рециклажи и астероиди вместо да шпионирате кой си е забравил флота и той да се появява малко преди атаката и да взимате липса на газ само, сигурно и вие щяхте да дърпате така, обаче нема брат ми ...
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Изказаха се компанийката дечица,естественно наслушахме се и ни е предостатъчно,та Роялчо да ти кажа ако хората пожелаят да ди спрат достапа ще ти го спрът и ти нищо не можеш да направиш по въпроса.

Ще пораснете вие,ще доиде и момента когато ще откриете че на р=тая планета има и жени и можеби ще се спрете с тъпизмите си,но се сдъмнявам.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
s70rmr4g3
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от s70rmr4g3 »

Естествено, че ще намесите жените ... Най-добре да не го беше добавял това : ) Ти от къде знаеш, че си нямат приятелки ? Пробвай с някоя друга заучена фраза може и да нацелиш по-уместна от тази !
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 26 2008, 15:33) Изказаха се компанийката дечица,естественно наслушахме се и ни е предостатъчно,та Роялчо да ти кажа ако хората пожелаят да ди спрат достапа ще ти го спрът и ти нищо не можеш да направиш по въпроса.

Ще пораснете вие,ще доиде и момента когато ще откриете че на р=тая планета има и жени и можеби ще се спрете с тъпизмите си,но се сдъмнявам.
Върки, ти като си голям плейбой, може би си имаш приятелка, нали? А тогава що играеш булф да те пита човек? Или ти на почивките между брането на портокали? Играеш де, не друго...

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

s70rmr4g3 написа:QUOTE(s70rmr4g3 @ Jul 26 2008, 15:51) Естествено, че ще намесите жените ... Най-добре да не го беше добавял това : ) Ти от къде знаеш, че си нямат приятелки ? Пробвай с някоя друга заучена фраза може и да нацелиш по-уместна от тази !
Хахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.

Рояле стана банален с тъпата си фраза за портукали!!!

Знаем че си затворен в бермудския триъгълник на собствената ти стая и че освен булф,разучаване на булф измами и тем подбни друго не ти е в акъла,пък и другото което ше ти кажа в тая тема не съм казал нищо друго освен самата истина кото съм доста сигурен че те боли
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 26 2008, 16:16) Хахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.
Рояле стана банален с тъпата си фраза за портукали!!!

Знаем че си затворен в бермудския триъгълник на собствената ти стая и че освен булф,разучаване на булф измами и тем подбни друго не ти е в акъла,пък и другото което ше ти кажа в тая тема не съм казал нищо друго освен самата истина кото съм доста сигурен че те боли
Нямам намерение да обсъждам личния си живот точно с теб. Но щом мислиш, че това е самата истина ОК. А ако не е? Какво ще предприемеш?
btw. И ти си банален с твоите заучени фрази, но нищо не ти казвам, нали? Мисля, че в тоя пост не съм споменал нищо за портУкали, за това че - ХОДИ СИ БЕРИ ПОРТОКАЛИТЕ.

s70rmr4g3
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от s70rmr4g3 »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jul 26 2008, 16:16) Хахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.
Незнам с кой мозък свързваш "благото на комунизма" с гаджета, безразборен секс и нощен социален живот под 18 години ??? То си личи от невероятният ти правопис, обаче аз за всеки случай да питам ... Точно заради такива "градатори" като теб в момента тези работи са на почит ... За к'во ли въобще се занимавам с такива ? Като не си топаджия няма начин да знаеш дали роял бъгва или не само по думите на модераторите (които пък от своя страна осъществиха същински комунизъм - всяка тема за причината поради която роял е свален на нула точки беше затваряна) -> няма за какво да говориш въобще дали роял заслужава да играе, провалил ли е рунда или намсик'вообвинениетам.
Отговори

Върни се в “Off Topic”