Да ги направят бре. Ако искат за ситинг първото наказание да е до края на рунда нп. Ама такива забрани по ИП не си ги и помисляй, преодоляват се достатъчно добре от над 50% от играещите. Аз винаги съм казвал, че наказанията трябва да са много по-сурови. Още като се въведе наказанието за обида, казвах, че трябва да можем да ги нападаме такива. Ама нали знаеш, че играта губи клиенти по такъв начин.varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 26 2008, 03:37) Не Ъ кво а прочети и осмисли изписаното,иска да ти каже че дечицата които осират всека една ситуация,както винаги остават безнаказано и по този начин те не си взимат поука за следващия рунд,както казах вече диктатурата е истината.
1-во сийтърство 2 месеца забрана за цялостната игра!!!
2-ро сийтърство 4 месеца забрана за цялостна игра!!!
1-МУЛТИ до края на рунда и 3 месеца в другите вселени,блокиране на ипито иска да каже тва,да се поуспокои и да поулегне детето!!!
Всяка друга по малка хитрост или измама наказание с 15 дена!!!
За администрацията да направи така че ако е вселена 1 и 2 и 3 да стане така че 2 месеца преди края на рундовете да не могат да напускат съиуза в които са,нито да го променят,да разберат какво е дружба и кои са хората които определено им пука за приятелството.
Във спийда 1 месец преди краямна рунда да не могат да напускат съиузите си в които са!!!
Рояле що става дума за тебе срам ме е да повярвам че съществуваш,прочети горните правила които изписах точка 1,2 и 3 които Миланката хареса,това иска да каже че си пълен нещасник и е въпрос на време и твоята съдба в играта да бъде изписана,моя съвет е да си потърсиш друго занимание,не заслужаваш да я цъкаш тая игра.
Всичко тва не е завист а опит на по възрастните хора да превърнат играта в едно по добро нещо,ако имаше поне малко срама то евентуално поне да се беше заровил в мишата си дупка.
Реално ли е съюзното класиране ?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Цитатда не може никъде да цъка,някои ше каже тва ше доведе до спад на усърите,не не хора това ще премахне тези 20 сетина човека които винаги осират ситуацията[/quote]
За всичко останало си донякъде прав, ама за това само мина покрай правото, щото ти си си наумил, че в тая игра само Рояла бъгва, сийтва, чийтва и още куп неща, за които дори той не знае, но ти знаеш, и никой друг освен него
.
И тъкмо да кажа, че преиграваш с това "BAN по IP", тъй като явно не знаеш каква, по-точно никаква пречка е това, ама Рояла ме изпреварил
. На мен лично ми е все тая, тъй като оранжев не съм светвал и няма и да светна (въпреки, че в една тема varkylaka реши да подчертае, че всеки рунд съм бил жълт, разбираш ли), обаче може да се поработи в тая насока относно суровостта на наказанията. В една от чуждите вселени за обида го отнасяш до края на рунда някъде
. Според моите разбирания, само мазохист може да си изпроси наказание от 48 часа и нагоре, ама тука секви има. Естествено, че се губят клиенти, ам ко да се прави. При следващият рестарт пак ще са на линия
.
За всичко останало си донякъде прав, ама за това само мина покрай правото, щото ти си си наумил, че в тая игра само Рояла бъгва, сийтва, чийтва и още куп неща, за които дори той не знае, но ти знаеш, и никой друг освен него
И тъкмо да кажа, че преиграваш с това "BAN по IP", тъй като явно не знаеш каква, по-точно никаква пречка е това, ама Рояла ме изпреварил
Последна промяна от LoaD на съб юли 26, 2008 8:51 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Само като видях мнението с "предимствата на диктатурата и комунизма" вече ми стана ясно, че повечето тука си flame-ват и hate-ват роял и co. със заучени фрази... Не че са пострадали кой знае колко, не че въобще са прави, обаче просто ги дразни самата мисъл, че има по-добри от тях. Първо спамихте, че всичките админи са майки, бащи, лели, чичовци и к'вито роднини се сетите още на роял и му прощавали постоянно, сега като го сецнаха точно на финалната права почнахте да спамите с ПО-ТЕЖКИ НАКАЗАНИЯ !!! ИЗГОНЕТЕ ГО ОТ БЪЛГАРИЯ, ЛИНЧУВАЙТЕ ГО !!! На калпави пилоти роял им е крив : ) Ако и вие висяхте по 20 часа и постоянно ви бяха заети полетите да летите по и-та, рециклажи и астероиди вместо да шпионирате кой си е забравил флота и той да се появява малко преди атаката и да взимате липса на газ само, сигурно и вие щяхте да дърпате така, обаче нема брат ми ...
Изказаха се компанийката дечица,естественно наслушахме се и ни е предостатъчно,та Роялчо да ти кажа ако хората пожелаят да ди спрат достапа ще ти го спрът и ти нищо не можеш да направиш по въпроса.
Ще пораснете вие,ще доиде и момента когато ще откриете че на р=тая планета има и жени и можеби ще се спрете с тъпизмите си,но се сдъмнявам.
Ще пораснете вие,ще доиде и момента когато ще откриете че на р=тая планета има и жени и можеби ще се спрете с тъпизмите си,но се сдъмнявам.
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
Върки, ти като си голям плейбой, може би си имаш приятелка, нали? А тогава що играеш булф да те пита човек? Или ти на почивките между брането на портокали? Играеш де, не друго...varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 26 2008, 15:33) Изказаха се компанийката дечица,естественно наслушахме се и ни е предостатъчно,та Роялчо да ти кажа ако хората пожелаят да ди спрат достапа ще ти го спрът и ти нищо не можеш да направиш по въпроса.
Хахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.s70rmr4g3 написа:QUOTE(s70rmr4g3 @ Jul 26 2008, 15:51) Естествено, че ще намесите жените ... Най-добре да не го беше добавял това : ) Ти от къде знаеш, че си нямат приятелки ? Пробвай с някоя друга заучена фраза може и да нацелиш по-уместна от тази !
Рояле стана банален с тъпата си фраза за портукали!!!
Знаем че си затворен в бермудския триъгълник на собствената ти стая и че освен булф,разучаване на булф измами и тем подбни друго не ти е в акъла,пък и другото което ше ти кажа в тая тема не съм казал нищо друго освен самата истина кото съм доста сигурен че те боли
като захапем -не пускаме
Нямам намерение да обсъждам личния си живот точно с теб. Но щом мислиш, че това е самата истина ОК. А ако не е? Какво ще предприемеш?varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 26 2008, 16:16) Хахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.
Рояле стана банален с тъпата си фраза за портукали!!!
Знаем че си затворен в бермудския триъгълник на собствената ти стая и че освен булф,разучаване на булф измами и тем подбни друго не ти е в акъла,пък и другото което ше ти кажа в тая тема не съм казал нищо друго освен самата истина кото съм доста сигурен че те боли
btw. И ти си банален с твоите заучени фрази, но нищо не ти казвам, нали? Мисля, че в тоя пост не съм споменал нищо за портУкали, за това че - ХОДИ СИ БЕРИ ПОРТОКАЛИТЕ.
Незнам с кой мозък свързваш "благото на комунизма" с гаджета, безразборен секс и нощен социален живот под 18 години ??? То си личи от невероятният ти правопис, обаче аз за всеки случай да питам ... Точно заради такива "градатори" като теб в момента тези работи са на почит ... За к'во ли въобще се занимавам с такива ? Като не си топаджия няма начин да знаеш дали роял бъгва или не само по думите на модераторите (които пък от своя страна осъществиха същински комунизъм - всяка тема за причината поради която роял е свален на нула точки беше затваряна) -> няма за какво да говориш въобще дали роял заслужава да играе, провалил ли е рунда или намсик'вообвинениетам.varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Jul 26 2008, 16:16) Хахаха деградиралите дечица които по 24 часа не излизат от тях само и само да са в топа,за разлика от вас аз не съм топаджия,а обикновен спамер.