Новобранцииии (история в скрити картинки)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Видите ли новобранец, бягайте далеч :girl_witch: Още не са обучени добре да боравят с техниката и редовно допускат грешки. Я ще изринат нечии съседски складове, я планета ще счупят ... :crazy_pilot: Какво да ги правиш ...... новобранци :c022:
Историйката започва преди седмици. HangMan изкупува продукцията, която karb пуска на базова и я препродава на макс. В лично той пише на karb, че щели да си премерят борсите.
Както обикновено karb модва в петък, а неделя, когат влиза в играта вече има нов съсед. HangМan е наказан за превишаване на часовете. Наказанието пада понеделник в 10. Започва дебнене и масови шпионажи.

Код: Избери всички

HangMan
Прочетено
2008-07-22 09:58:51
всеки сам избира съдбата си.
Karbankal каза: е  това  ми  е  последното  съобщение  от  вчера  и  го  игнорирах
По това време DarkWatch скучаеше. Реши да си направи края на рунда интересен. И не съжалява за това :)
ЦитатИстория братчета и сестричета няма, просто разбрах, че Karbankal се занимава с тоя и викам аи и аз се захвана. Натрясках една колония в системата му, пуснах стациониране и към 1 сутринта пристигнах. Лепнах го на главната със звездите и още от 1вия опит му бутнах планетата
Не питайте какво остана в небитието на падналата планета :D[/quote]

[quote=""HangMan""]2008-07-23 10:05:58 Докладвай
1184 бойни 2 зхс + 1 което ставаше
в 5.50 тазисутрин и много ресурс[/quote]

[quote="DarkWach""]После пробвах на другата планета, но там само рутнах нива на сички згради и тва на 2 атаки итака и така до преди малко.
Бях дигнал сейв и си почивах и получавам смс, че ме напада Ханг-а и влязах и кво да видя ми лети тоя със Звезда и викам аи ще посрещна. Стацнах флотата 2-3 сек преди да дойде той. Рецките 1 сек след удара и така всичко е при мен ;) [/quote]

За незапознатите с историйката малко информация. Атаката е пусната в 15 часа, полетът трае 1:36 часа. Но 30 мин преди удара HangMan светва в оранжево. Явно за обида, защото към 21 часа наказанието беше изтекло. Какво се случило по-нататък ли? Има тема във форума ......
Последна промяна от MeriAn на чет юли 24, 2008 5:50 am, променено общо 1 път.
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

Браво браво :bravo: Хубави битки добре си се заел с него :) Давайте така новобранци.То рунда свършва ама шоуто продължава.

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

Еми до колкото можех, до толкова успях да го одаря :a055:
[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Язък, преди няколко дни му продадох на HangMan 1к боини и 500 реца...викам ще се повесели! Той пак си е изкарал забвно :c022:
HangMaN
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 2:51 pm
Контакти:

Мнение от HangMaN »

Хах еми така е лесно светнах в оранжево и всичко беше вече ясно а относно борсите еми аз съм Миоп а големия Карбанкал е Нокс но както и на него му казах моя рес ( оборот ) също не е много по малък от твоя.И така пичове що не качихте битката на карбанкала дето му хвръкнаха 900 бомби :dizzy: а се кефите на тоява че 30 мин преди атаката ме наказват е благодаря на Лицето Х което се беше подготвило добре за това да ме накажат.1 вс 3 ма трудно е но не беше и не постижимо отнеха ми правото на финална битка преди Детмача човеко да си жив и здрав които ме е докладвал.Итака пишете цялата история а не само добрата за вас това е от мен след 5 дена започваме пак.
Око за око.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Чест му прави на ХангМан, въпреки несъгласието с изнесеното в темата, запази добър тон и най-вече самочувствие :) Успех и на двамата следващия рунд :crazy_pilot:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”