12ти рунд, една повратна точка от историята.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Хайде да спрем латерната и да си кажете каквото имате да си казвате. Един...едни....имена и факти, моля :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

rund12 написа:Цитат(rund12 @ Jul 25 2008, 14:59) ...
Написа малкото злобно човече, което го е страх да говори от свое име и затова регва нови акаунти. Мултакус Сапиенс ли беше, що беше?

А едно време как спокойно можеха да се обсъждат нещата, па и да знаеш кой кой е, и да няма рекъл-казал. Ех, отживелици.

P.S.: Окя, няма да правим офтопик в офтопика вече :lol: .
Последна промяна от LoaD на пет юли 25, 2008 1:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ограничете спама и пишете по темата! Обиди няма да се толерират. Очаквам автора да си коригира малко изписаното...

П.С. Ако имате да казвате нещо - казвате, ако си нямате работа и просто минавате - не спамете тук....склада е пълен с банани...
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Първо искам да позравя всички,които реваха през последните 3 месеца,за тяхното постоянство и безрезервно мрънкане.Ама да си попитам аз,наистина ли сте толкова във филма,че през 2-3 дни се пише за световната конспирация и намесата на военните за изкарването на ВЕЛИКИЯ ви акаунт от челните позиции в Спийд-а?От една страна всички "играят за кеф",ама от друга само на класация са им погледите,как така става все?
Не ви ли писна?Или се борите за спасяването на света от лошите?
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Да, може да сме болни, ама пием кат' смоци :) Бреее, человек един мясец да го нема и вие ще се побъркате. Малкия още към средата, може би и към началото на рунда ми каза, че ще отпусне дамара на Пешку. Ама не за друго, ами да си знае, че победата е подарена. Това ли ви пречеше ? Е, разбрахте го. Шириньей, нема се обясняваш, ами вземи пий нещо друго освен бира и вино. Такива детски питиета ... Аз вино пиех кога бях 1.80 фърфалак ... А повярвай ми, не беше хич скоро. Взема ви поразпусна малко и айде пак ... бири ... Дайте нещо по-така. Имаме си национално питие, пийте него. Ракия му викали хората. Ама не някаква водичка от 45-50 градуса. Нещо да е по-арно. Че като бях във В.Търново им занесох на едни лапетии някое и друго килце от мойта и взеха, че приритаха още на половинката. И така ... пак обърнахме темата, ама ви не пука, че нещо от що ще време не съм спамил и така ми е арно едно такова. Ай пийте младежи и не до там младежи, ама с младежки души и .... Мой се видим след някое и друго време деа .... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

VaN__ Posted Today написа:Да, може да сме болни, ама пием кат' смоци a114.gif
Алкохолизмът не прощава :lol:
Искам да поздравя всите мрънкачи, само неразбрах "Какво толкова?". Който и админ да сложат, колкото и да ги сложат...пак сте недоволни! Проблема не в бъговете и админите, във вашата "глава" е :c022:
Отговори

Върни се в “Off Topic”