12ти рунд, една повратна точка от историята.
-
skorpionbg
Написа малкото злобно човече, което го е страх да говори от свое име и затова регва нови акаунти. Мултакус Сапиенс ли беше, що беше?rund12 написа:Цитат(rund12 @ Jul 25 2008, 14:59) ...
А едно време как спокойно можеха да се обсъждат нещата, па и да знаеш кой кой е, и да няма рекъл-казал. Ех, отживелици.
P.S.: Окя, няма да правим офтопик в офтопика вече
Последна промяна от LoaD на пет юли 25, 2008 1:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
skorpionbg
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Първо искам да позравя всички,които реваха през последните 3 месеца,за тяхното постоянство и безрезервно мрънкане.Ама да си попитам аз,наистина ли сте толкова във филма,че през 2-3 дни се пише за световната конспирация и намесата на военните за изкарването на ВЕЛИКИЯ ви акаунт от челните позиции в Спийд-а?От една страна всички "играят за кеф",ама от друга само на класация са им погледите,как така става все?
Не ви ли писна?Или се борите за спасяването на света от лошите?
Не ви ли писна?Или се борите за спасяването на света от лошите?
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Да, може да сме болни, ама пием кат' смоци
Бреее, человек един мясец да го нема и вие ще се побъркате. Малкия още към средата, може би и към началото на рунда ми каза, че ще отпусне дамара на Пешку. Ама не за друго, ами да си знае, че победата е подарена. Това ли ви пречеше ? Е, разбрахте го. Шириньей, нема се обясняваш, ами вземи пий нещо друго освен бира и вино. Такива детски питиета ... Аз вино пиех кога бях 1.80 фърфалак ... А повярвай ми, не беше хич скоро. Взема ви поразпусна малко и айде пак ... бири ... Дайте нещо по-така. Имаме си национално питие, пийте него. Ракия му викали хората. Ама не някаква водичка от 45-50 градуса. Нещо да е по-арно. Че като бях във В.Търново им занесох на едни лапетии някое и друго килце от мойта и взеха, че приритаха още на половинката. И така ... пак обърнахме темата, ама ви не пука, че нещо от що ще време не съм спамил и така ми е арно едно такова. Ай пийте младежи и не до там младежи, ама с младежки души и .... Мой се видим след някое и друго време деа .... 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]