Момче мери си приказките,по мои адрес,нито знаеш какво е станало нито нищо,ако искаш информация попитаи Фален Ангела че го попитах да му литна с целия си флот защото не ми се играе,евентуално му казах че ако не приеме ще тръкна акаунта,тои прие естественно.Флота си го бех правил за 4 дена.EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Jul 24 2008, 23:31) Чакай да видя колко от смерш завършиха незанулени тоя рунд:
Фроузъна още в началото го отнесе Манияка.Стелеон,и той паднаха.Яни му нацепиха шошоните.Дистрибутора го бутаха 3 пъти.Кароконджула 1 път,наказаха го за мултеене и манияка го отнесе,Хангман и на него му хвърлиха един бой,НоФиър-чо и той даде хубави бойни на дъртилов и после ни показа как се чупят траснпортьорите на смайл.Кой остана от върхушката.А само стар файтъра-ма то излиза, че и той се е отказал и се е самопребил в Яни.
Аз ако бях на ваше място щях да си сменя доставчика,да не ме познават по ип-то и в следващите рундове да се крия яко,че да не ми се смее цялата игра.На бати протата те.
![]()
П.П. А ти кой си къде си бе цезарчо, че не съм те чувал.Опа сетих се от на дръвчо мулташкия съюз?Оня дето преди 5-6 рунда си беше регнал акаунти цезар и сезар във 2-ра вселена?Сетих се бе нали аз те изхващах да мултееш затова ли ще ме обиждаш на модер?
Обещах му да не прибирам никакъв рец и никакъв рец не прибрах,аз на думата си държа.
Нека ти кажа друго,пий си тама пиенето и не обиждаи хората,защото не съм видял никога дори да се опиташ да ми литнеш защото си киопава щаига която няма никакви способности.
Събираи се тама с глупавата сиу компанийка и не обиждаи хората без да знаеш!!!