Айдееее на алъш-вериша
-
skorpionbg
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jul 24 2008, 17:52) Моля, коментарите да са по темата! А автора й да следи за нейното правилно насочване![]()
![]()
ПС: Усилва се ...
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 24, 2008 7:14 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Темата започна да се връща в старо и русло, е имаше леки лирични отклонения но поносими.
@ Мачони нямаш грижи, аз не се притеснявам от колегите ти, виж "комшията" който е до теб не е кой да е(приятелски съвет)
@.Върки няма проблеми, до края на седмицата и бойни ще има на битпазара.За унитата ще изчакаш(гадни са да ееева, що кристал отива за проучванията им)
@ Мачони нямаш грижи, аз не се притеснявам от колегите ти, виж "комшията" който е до теб не е кой да е(приятелски съвет)
@.Върки няма проблеми, до края на седмицата и бойни ще има на битпазара.За унитата ще изчакаш(гадни са да ееева, що кристал отива за проучванията им)
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Ники иначе продаде ли нещо да отварям и аз търговията или още е рано, пусни първата "жертва" като хванеш
ПС: Продължава да се усилва. Тоя ще да е едър, поне като не може да я ..., да я понамачка.
ПС: Продължава да се усилва. Тоя ще да е едър, поне като не може да я ..., да я понамачка.
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 24, 2008 7:18 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Абе днеска един на 2 пъти се ми бегаше и се едосах,Викам си баси Дзвера по 2 часа не влиза и в последните миниту приритва с лев крак,та реших да пускам сеивън атака на бавно и да легам,събуждам се и гледам тои вече гушнал букета естественно и реца си обах де
Иначе ники тоз рунд ше цъкам на плазмени корабета да сикажа чесно съм решил на поне 3 планети и мини да надигам но за тва требва да си оправа картата,че ми дава некав проблем в паипала а требват полета и полета
Иначе ники тоз рунд ше цъкам на плазмени корабета да сикажа чесно съм решил на поне 3 планети и мини да надигам но за тва требва да си оправа картата,че ми дава некав проблем в паипала а требват полета и полета
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
@ Джак - За сега умряла работа.Повечето се скрънзят за 7 ниво.
@Върки ти си нокс, можеш да играеш каквото душа ти иска.Виж ако бе избрал миоп си избрал абсолютно правилната стратегия.
@Върки ти си нокс, можеш да играеш каквото душа ти иска.Виж ако бе избрал миоп си избрал абсолютно правилната стратегия.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
Абе според мен нокс си е правилната заради по евтините кораби,повечко пускам,а за борсатаса идеални,иначе купувам и то доста кораби когато е наложително,за да зануля некого,пък и се издразних че са направили кръстаците с лека броня да нема да цъкам с техniki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jul 24 2008, 21:26) @ Джак - За сега умряла работа.Повечето се скрънзят за 7 ниво.
Другото което не един път съм казвал че тези кораби за мен са пълна помия на миопите и никога ама никога нема и 1 да направа,тъи че нокса си е класика за мене
Последна промяна от varkulak на чет юли 24, 2008 7:32 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Изхождайки от факта,че всеки си пише,каквото му е на главата,присъединявам към вашата коалиция ССФ (Спамери за Силен Форум
)
Малииииии каква финландка настаних преди малко в хотела
П.П.Някой в една тема беше споменал за игнорването на дадени усъри (
)от някои теми...
ами има хляб в преложението
Малииииии каква финландка настаних преди малко в хотела
П.П.Някой в една тема беше споменал за игнорването на дадени усъри (
ами има хляб в преложението
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Не подценявай миопа Владо, с тези евтини проучвания,гадното малко корабче и 3 те стрелящи с плазма кораби(ЗИ,Боен,Уни) чудеса стават.varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 24 2008, 21:30) Абе според мен нокс си е правилната заради по евтините кораби,повечко пускам,а за борсатаса идеални,иначе купувам и то доста кораби когато е наложително,за да зануля некого,пък и се издразних че са направили кръстаците с лека броня да нема да цъкам с тех
Другото което не един път съм казвал че тези кораби за мен са пълна помия на миопите и никога ама никога нема и 1 да направа,тъи че нокса си е класика за мене
@Скул премини на вълна темата,да не преминеш в друго измерение.Между другото научи ли по-високите нива на скоростите.Поздрави Thunderstruck
Последна промяна от niki_god на чет юли 24, 2008 7:43 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Ха-ха-хаniki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 24 2008, 21:41) @Скул премини на вълна темата,да не преминеш в друго измерение.Между другото научи ли по-високите нива на скоростите.Поздрави Thunderstruck
в бойна вселена,в която играя и на ниски точки,на които стоя,не
Във втора се пробвай да идеш до тоалетна ...
поздрави Спийдър Бързаков
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]