Айдееее на алъш-вериша

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Моля, коментарите да са по темата! А автора й да следи за нейното правилно насочване :p033:

:cradle:
Последна промяна от skorpionbg на чет юли 24, 2008 6:53 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jul 24 2008, 17:52) Моля, коментарите да са по темата! А автора й да следи за нейното правилно насочване :p033:
:cradle:
:blink: Само да добавя, че на горния етаж кревата яко скърца. :)

ПС: Усилва се ...
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 24, 2008 7:14 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Темата започна да се връща в старо и русло, е имаше леки лирични отклонения но поносими.

@ Мачони нямаш грижи, аз не се притеснявам от колегите ти, виж "комшията" който е до теб не е кой да е(приятелски съвет)

@.Върки няма проблеми, до края на седмицата и бойни ще има на битпазара.За унитата ще изчакаш(гадни са да ееева, що кристал отива за проучванията им)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ники иначе продаде ли нещо да отварям и аз търговията или още е рано, пусни първата "жертва" като хванеш :)

ПС: Продължава да се усилва. Тоя ще да е едър, поне като не може да я ..., да я понамачка.
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 24, 2008 7:18 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Абе днеска един на 2 пъти се ми бегаше и се едосах,Викам си баси Дзвера по 2 часа не влиза и в последните миниту приритва с лев крак,та реших да пускам сеивън атака на бавно и да легам,събуждам се и гледам тои вече гушнал букета естественно и реца си обах де :a055:

Иначе ники тоз рунд ше цъкам на плазмени корабета да сикажа чесно съм решил на поне 3 планети и мини да надигам но за тва требва да си оправа картата,че ми дава некав проблем в паипала а требват полета и полета
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

@ Джак - За сега умряла работа.Повечето се скрънзят за 7 ниво.

@Върки ти си нокс, можеш да играеш каквото душа ти иска.Виж ако бе избрал миоп си избрал абсолютно правилната стратегия.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

niki_god написа:QUOTE(niki_god @ Jul 24 2008, 21:26) @ Джак - За сега умряла работа.Повечето се скрънзят за 7 ниво.

@Върки ти си нокс, можеш да играеш каквото душа ти иска.Виж ако бе избрал миоп си избрал абсолютно правилната стратегия.
Абе според мен нокс си е правилната заради по евтините кораби,повечко пускам,а за борсатаса идеални,иначе купувам и то доста кораби когато е наложително,за да зануля некого,пък и се издразних че са направили кръстаците с лека броня да нема да цъкам с тех

Другото което не един път съм казвал че тези кораби за мен са пълна помия на миопите и никога ама никога нема и 1 да направа,тъи че нокса си е класика за мене
Последна промяна от varkulak на чет юли 24, 2008 7:32 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Изхождайки от факта,че всеки си пише,каквото му е на главата,присъединявам към вашата коалиция ССФ (Спамери за Силен Форум :lol: )
Малииииии каква финландка настаних преди малко в хотела :a013: :crazy_pilot: :triunfe: :a080:

П.П.Някой в една тема беше споменал за игнорването на дадени усъри ( :lol: )от някои теми...
ами има хляб в преложението :)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 24 2008, 21:30) Абе според мен нокс си е правилната заради по евтините кораби,повечко пускам,а за борсатаса идеални,иначе купувам и то доста кораби когато е наложително,за да зануля некого,пък и се издразних че са направили кръстаците с лека броня да нема да цъкам с тех

Другото което не един път съм казвал че тези кораби за мен са пълна помия на миопите и никога ама никога нема и 1 да направа,тъи че нокса си е класика за мене
Не подценявай миопа Владо, с тези евтини проучвания,гадното малко корабче и 3 те стрелящи с плазма кораби(ЗИ,Боен,Уни) чудеса стават.

@Скул премини на вълна темата,да не преминеш в друго измерение.Между другото научи ли по-високите нива на скоростите.Поздрави Thunderstruck
Последна промяна от niki_god на чет юли 24, 2008 7:43 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 24 2008, 21:41) @Скул премини на вълна темата,да не преминеш в друго измерение.Между другото научи ли по-високите нива на скоростите.Поздрави Thunderstruck
Ха-ха-ха
в бойна вселена,в която играя и на ниски точки,на които стоя,не :c022:
Във втора се пробвай да идеш до тоалетна ...
поздрави Спийдър Бързаков :c022: :crazy_pilot:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”