Историйката започва преди седмици. HangMan изкупува продукцията, която karb пуска на базова и я препродава на макс. В лично той пише на karb, че щели да си премерят борсите.
Както обикновено karb модва в петък, а неделя, когат влиза в играта вече има нов съсед. HangМan е наказан за превишаване на часовете. Наказанието пада понеделник в 10. Започва дебнене и масови шпионажи.
Код: Избери всички
HangMan
Прочетено
2008-07-22 09:58:51
всеки сам избира съдбата си.
Karbankal каза: е това ми е последното съобщение от вчера и го игнорирахЦитатИстория братчета и сестричета няма, просто разбрах, че Karbankal се занимава с тоя и викам аи и аз се захвана. Натрясках една колония в системата му, пуснах стациониране и към 1 сутринта пристигнах. Лепнах го на главната със звездите и още от 1вия опит му бутнах планетата
Не питайте какво остана в небитието на падналата планета :D[/quote]
[quote=""HangMan""]2008-07-23 10:05:58 Докладвай
1184 бойни 2 зхс + 1 което ставаше
в 5.50 тазисутрин и много ресурс[/quote]
[quote="DarkWach""]После пробвах на другата планета, но там само рутнах нива на сички згради и тва на 2 атаки итака и така до преди малко.
Бях дигнал сейв и си почивах и получавам смс, че ме напада Ханг-а и влязах и кво да видя ми лети тоя със Звезда и викам аи ще посрещна. Стацнах флотата 2-3 сек преди да дойде той. Рецките 1 сек след удара и така всичко е при мен
За незапознатите с историйката малко информация. Атаката е пусната в 15 часа, полетът трае 1:36 часа. Но 30 мин преди удара HangMan светва в оранжево. Явно за обида, защото към 21 часа наказанието беше изтекло. Какво се случило по-нататък ли? Има тема във форума ......