[ReLoAdeD]quit vS. pundio

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
DooM4o
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 10, 2006 12:09 pm
Контакти:

Мнение от DooM4o »

еми така е който не сейва.. беше засичан от quit 3 поредни вечери без сейвън. предложи ми го на мен но даже и след вчерашната ми битка, пак ми беше зелен =( и така играта му продължи до снощи, заради грешките които правеше, а именно че не прави сейвъни. Единствената грешка която направи quit бе че в бързината си на пускане на битката не нагласи рундовете на 12, но не е фатално, клането си е ФАКТ

Бекъпче

4390840 метал
4390840 кристали
2195420 газ
:b034:
а това е боклука който остави след себе си quit, и който бе обран до последната капка газ благодарение на помощта оказана му от RoYaL, за което quit му е цитирам " много Благодарен " :a013: :a013: :a013:

сега като я гледам тази гугутка pundio, се е изтрила :c018: Е, това е от нас, надявам се да ви хареса. =))

И моля, правете си сейвъни, че във следващата постната битка може да е и вашето име :P
Последна промяна от DooM4o на ср юли 23, 2008 10:38 am, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Урааа, има бекъп. Йее, биткаа :bravo: :a013: :c022:
Последна промяна от LoaD на ср юли 23, 2008 10:50 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Момчето от доста време не си правеше сейвън и най-накрая го плеснаха :c022:
Кофтито е,че вечерта,в която ми беше бял,той си направи сейвън,макар че не му се беше случвало 2 или 3 дни и после пак продължи да не си прави сейвън...
Това ако не е малшанс :(
Последна промяна от Skullcollector` на ср юли 23, 2008 11:24 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

:c022: Ем браво на съотборника :bravo:
buzuki
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
Контакти:

Мнение от buzuki »

Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Jul 23 2008, 13:19) Момчето от доста време не си правеше сейвън и най-накрая го плеснаха :c022:
Кофтито е,че вечерта,в която ми беше бял,той си направи сейвън,макар че не му се беше случвало 2 или 3 дни и после пак продължи да не си прави сейвън...
Това ако не е малшанс :(
Прав си и при мен се случи абсолютно същото!Не беше влизал 2-3 дни,шпионирах го и когато реших да го ударя влезе и си направи сеив! :a046:
Иначе добра битака и % и на 2-мата!Поздравления! :a055:
Последна промяна от buzuki на чет юли 24, 2008 6:57 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Браво на съюзника супер битка е спретнал, макар че малко ме е яд щото доста ресурс държеше по планетката и го споделяше с мене - принудително ,но все пак го споделяше :c022:
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

quit , само така, мачкай наред :D
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”