Айдееее на алъш-вериша

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Дами и господа,търговския отдел на компания "Niki_god & son" има удоволствието да ви съобщи че откри бит пазара.Засега фирмата има ограничен брой артикули, но сме в процес на придобиване на лицензи и разработка на нови видове продукция.За контакти ЛС.Always базова !!!.Вселена 1.
Последна промяна от niki_god на чет юли 24, 2008 7:34 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 24 2008, 09:33) Дами и господа,търговския отдел на компания "Niki_god & son" има удоволствието да ви съобщи че откри бит пазара.Засега фирмата има ограничен брой артикули, но сме в процес на придобиване на лицензи и разработка на нови видове продукция.За контакти ЛС.Always базова !!!.Вселена 1.

:p013:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 24 2008, 11:27) :p013:
Кво бе Пеше?.Рекламирам си продукцията.Ти за агресивен мениджъмнт не си ли чувал?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Хехехее....айде обяснявай на Пешко...ако си нямаш работа :) ) Довечера като приключиш, кажи какъв е резултата :lol:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ке седим още малко на 5то ниво, оти Ники няма да иска да ми купува лодките.
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 24, 2008 11:53 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jul 24 2008, 12:48) Хехехее....айде обяснявай на Пешко...ако си нямаш работа :) ) Довечера като приключиш, кажи какъв е резултата :lol:
Не питай старило, а питай патило... :lol:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Лодка тайм.
Keep space clean, it's not yours.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

Брех, шефче :p140: , кога успя бре? Ти сън не спиш май ;) Покрай търговията да не въртиш и нощните канали :c022:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jul 24 2008, 12:48) Хехехее....айде обяснявай на Пешко...ако си нямаш работа :) ) Довечера като приключиш, кажи какъв е резултата :lol:

Не скорпион е , нямам нищо против вас модераторите . Ама защо аджеба като напишете копче, едва ли не това е темата на века а ние усерите като напишем някоя тема . и се започва, че сме тъпи и Малоумни както и темата която сме пуснали . Нямам нищо против автора. И тука да подчертая, че не искам да се заяждам, както на мистерия леките и закачки по мой адрес . Ама ако беше примерно темата за търговците в 1-ва малко по ще се ява нали , ама това само за един човек да се отнася малко малко не става . Ай де Бързо всички срутвайте сградите и само от Николай пазарувайте, давайте народе парят парят не се барат още са топл.

И да кога темите на усерите ще се затварят неправомерно. Както темата на роял и на още други, който действително жънеха успех ,като се изписваха маса коментари . А на някой други темите се стоят ,защото са ги писали велики и умни глави
Последна промяна от Mo`Money на чет юли 24, 2008 2:12 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от niki_god »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jul 24 2008, 16:11) Не скорпион е , нямам нищо против вас модераторите . Ама защо аджеба като напишете копче, едва ли не това е темата на века а ние усерите като напишем някоя тема . и се започва, че сме тъпи и Малоумни както и темата която сме пуснали . Нямам нищо против автора. И тука да подчертая, че не искам да се заяждам, както на мистерия леките и закачки по мой адрес . Ама ако беше примерно темата за търговците в 1-ва малко по ще се ява нали , ама това само за един човек да се отнася малко малко не става . Ай де Бързо всички срутвайте сградите и само от Николай пазарувайте, давайте народе парят парят не се барат още са топл.

И да кога темите на усерите ще се затварят неправомерно. Както темата на роял и на още други, който действително жънеха успех ,като се изписваха маса коментари . А на някой други темите се стоят ,защото са ги писали велики и умни глави
Пешко няма нищо против теб мой човек, ама ти си непоправим като един твой приятел.Тая тема е направих с леко шеговит подтекст.Вселена голяма нокси много,не е задължително от мен да се купува.Или теб нещо те дразни мой човек?.

P.S Лудетина,нал треби нуждите на съюза поне да обслужвам.Е на Пешкууу забрани да продавам на другите, и аз само на вас се уповавам :c022:
Последна промяна от niki_god на чет юли 24, 2008 2:22 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Мой собствен извод :

Отговори

Върни се в “Off Topic”