Ехеееей, свърши ми детското
Jack, колега съм ти по отношение на старите класики в анимацията :> Редом с Бъгс Бъни много се радвах също и на дребосъците от Looney Toons( Tiny Toons) както и на дедективските изпълнения в Scooby Doo( всичките възможни сезони), Josie and the Pussy Cats, имаше едно с акула дет пак ги гонеха всевъзможни гадости... Swat Kats си ми остава любимото детско :Р Иииии да :> Трябва да се опитам да си изнамеря касетките във Видин като ходя,че там имах доста интересни попадения( включително и Костенурките Нинджа)
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Плодчетата!
Dibujos Animados - Los Fruitis.mp3
Друго си е тей да ти звъни телефона :S
Dibujos Animados - Los Fruitis.mp3
Последна промяна от LoaD на ср юли 23, 2008 10:32 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Значи сетил съм се за една анимация дето даваха със доста серийки и искам някои да ми даде линк да я дръпна от некаде,сички серий искам,проблема е,че не помня как се казваше филмчето но мога да обясна за какво се разправаше
Значи ставаше на дума пак за космоса и битки из него имаше неколко раси едната беше планета скалиста с скалисти хора некви те притежаваха неколко боини луни подобни на звездата на смъртта,имаше и друга раса която живееше на друга планета ледената планета,нещо такова беше.Третата раса беше на огън планета и всички тези 3 раси се съиузиха срещо една друга зла раса която излизаше от слънцето маи че нещо такова хъххъ,обаче филмчето беше много гот и искам да го гледам пак сичкие серии бях малък когато го гледах към 14 некаде маи че или 15 хъхъх
Та ако некои знае нещо по въпроса да помогне!!!Как се казва филмчето и евентуално ако знае от къде да го дръпна
Значи ставаше на дума пак за космоса и битки из него имаше неколко раси едната беше планета скалиста с скалисти хора некви те притежаваха неколко боини луни подобни на звездата на смъртта,имаше и друга раса която живееше на друга планета ледената планета,нещо такова беше.Третата раса беше на огън планета и всички тези 3 раси се съиузиха срещо една друга зла раса която излизаше от слънцето маи че нещо такова хъххъ,обаче филмчето беше много гот и искам да го гледам пак сичкие серии бях малък когато го гледах към 14 некаде маи че или 15 хъхъх
Та ако некои знае нещо по въпроса да помогне!!!Как се казва филмчето и евентуално ако знае от къде да го дръпна
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
War Planets: Shadow Raiders ("Ездачи в сянка") беше филмчето, Върки. Много добро... от порядъка на Beast Wars, дето като малък ги следях всеки ден (и сутрин, и вечер)
.
Има серии във vbox7 или YouTube.
P.S.: Планетите си бяха бая - Bone Planet, Tek Planet, Fire Planet, Ice, Rock, Reptizar, Sand, Water и т.н.
P.S.: Планетите си бяха бая - Bone Planet, Tek Planet, Fire Planet, Ice, Rock, Reptizar, Sand, Water и т.н.
Последна промяна от LoaD на ср юли 23, 2008 11:37 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Много благодарности Лоаде това ми е лиубимото децкоLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 23 2008, 13:29) Shadow Raiders ("Ездачи в сянка") беше филмчето, Върки. Много добро... от порядъка на Beast Wars, дето като малък ги следях всеки ден (и сутрин, и вечер).
като захапем -не пускаме