RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 22 2008, 19:43) Ами, вземете ни рециклажите, вземе ти ни и-тата. Ноу проблъм. Йеах? Мен не ми пречи, ще се нагаждам оп играта. Аз не знам за кой път споменавам, че и да играя по рундовете с новите правила просто нямам амбиции за призови позиции. Но е безсмислено, повтарям безсмислено акаунт на 40к, с 20 пъти над ерсурсните си точки - бойни. Да не може да му бъдат свалени. Забравете факта, че не мога да се преборя с въпросиня акаунт и за това го искам. Не е така, и ен занм защо върки се опитва това да намеси. Примерно, когато класациите бяха по ресурсни, и за да свалиш някой от мястото на което освен, че може да го минеш по ресурсни, може и да го удариш и да падне няколко места. И да му стане гадно, че не се е пазел или нещо от сорта. А сега какво става? Няма го този елемент при сегашната класация. Можеш да направиш гадно на някоя болна амбиция в началото на рунда, като му удариш рецките, щото видиш ли тръгнал ад играе "топаджия".
Та... Джак, взимат се почти всички косвени източници на ресурс и се премахва пасивната игра. Дори и тази невъзомжна идилия всички да играят бойно да се реализира, то пак остава този момент който предложих. Да се опиташ да спънеш някой, да му подлееш водица един вид. Ако се сещаш нещо друго, което да го компенсира кажи ми.
Изключително съм против това да се играе само бойно, но изглежда съм те надценил

и не си разбрал смисъла на всичко което предложих в 100% изпълнение. Всяко едно предложение върви с останалите именно за да убие недостатъците на другите предложения. Именно затова присъства и "2р=1т"(което може да се обърне и на 2б=1т при изпълнението на всички останали предложения). Замисъла ми е на всички да им се вдигнат едновременно ресурсните точки, та тея които седят на ниски да нямат толкова голям брой жертви в обхвата си и същевременно да имат повече добри играчи в горна граница. Като играл с "боен" акаунт няколко рунда поред вече, зная какви са му плюсовете и минусите. Бойния акаунт седи на ниски точки защото има много жертви там и защото трудно се възтановява от загубите си. Ако при всяка битка даден "боен" акаунт остава полета от по 5/6кк и нагоре и знае, че никой освен защитника не може да го изпревари ще си направи рецки и ще си го обере като ще не ще ще вдигне точките, ако не го обере, то защитника ще си го обере, а като го обере ще се и възтанови и съществува голямата вероятност ако нападателя продължи да "мишкува" отдолу да му излезе от обхвата. Помисли го така, вземат се рециклажите на топ 10 и с тях се прави един топ 50 който ще е с еднакъв диапазон точки като един сегашен топ 10, а в "бойните акаунти" са на такива точки сега, че на един евентуален "топ 50 в бъдещето" ще им бъде на 80% в обхвата
Станка изненадваш ме бе пич, досега други впечатления имах. Ние тук се мъчим как да увеличим конкуренцията, ти ни казваш как да направим 1вия с 5кк пред 5тия