http://youtube.com/watch?v=hxfE3jCZ8Gw
Ехеееей, свърши ми детското
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
То добре, че и мен си подсетих, сега ровим по Zamundata и теглим здраво, точно от това имах нуждаEvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jul 22 2008, 14:25) Специален поздрав за Джак,че ме подсети за това:
http://youtube.com/watch?v=hxfE3jCZ8Gw
![]()
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Ама как му отива на Фред да е Raging Fred, а?
http://youtube.com/watch?v=oQhgXTrT4UI (в ролите - Фред де Ниро, Барни Пеши, Дино и др.)
"Space Jam" помня, че ми беше най-забавното нещо преди "Men In Black", като почнеш с името на режисьора му най-вече
.
http://youtube.com/watch?v=oQhgXTrT4UI (в ролите - Фред де Ниро, Барни Пеши, Дино и др.)
"Space Jam" помня, че ми беше най-забавното нещо преди "Men In Black", като почнеш с името на режисьора му най-вече
Последна промяна от LoaD на вт юли 22, 2008 4:00 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Не знам за ва, но на мен от всички "детски" предавания, най-ми допада поредицата "Аникални великани 1,2,3 и т.н" 
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
издирвам по дърво и камък "Щастливия Люк" - анимация .... пълнометражна....
ако някой ми даде линк за сваляне - получава бонус от Туборг......
говоря сериозно - обърнал съм цялата ми позната мрежа - баси никъде взора надежда не виде
п.п.
Пища Хуфнагел и братовчеда Емзеперикс са класика
говоря сериозно - обърнал съм цялата ми позната мрежа - баси никъде взора надежда не виде
п.п.
Пища Хуфнагел и братовчеда Емзеперикс са класика
Последна промяна от CORWIN на вт юли 22, 2008 5:06 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
А какви чужди езици говориш?CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jul 22 2008, 16:05) издирвам по дърво и камък "Щастливия Люк" - анимация .... пълнометражна....
Май много двусмислено го написах това (rofl) в смисъл имам няколко епизода на френски на компютъра си
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 22, 2008 5:23 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."