maks написа:Цитат(maks @ Jul 22 2008, 14:36) джаки знам как се прави бекъп просто сега ме мързи довечера ако се застоя на пц-то ще направя
Гледай сега макс да ти обясня защо правя забележка. Правя я заради самия теб, значи ти трудиш се да направиш битка, след това идва момента в който решаваш дали да сложиш битката в трибуната или не, ако те мързи не я слагаш, ако искаш някой да я види я слагаш и правиш бекъп. Ти си изгубил време да откриеш жертвата, да я удариш, да напишеш и история на битката като гледам, но ми казваш, че те мързи да направиш бекъп за 30 секунди, това не обезсмисля ли слагането на битката в трибуната и по-горните ти действия? Отговора е - да, не го повтаряй. Иначе имам рег на 0 точки в спийда, но е противно на логиката, ината ми и на малкото мозък който притежавам, че да изгубя 10 секунди в нещо в което не би трябвало да ги губя. По-добре вместо това да изгубя 2 минути и да напиша тоя поуст, който ти и другите които ги мързи да правят бекъпи да прочетете, и или да не слагате битка в трибуната или да ми спестите няколко пъти по 10 секунди като ъплоаднете бекъп.