JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 22 2008, 14:04) Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.
ПС: ако се приеме, Рояле ще делим![]()
Джак и тука напълно те подкрепя. Може и така да стане, ама ще е малко сложно . Защото там на тези оператори взимат някаква такса и после процент за тия смс , абе имаше някакви галимации то да не би тези 2.40 да ги взимат всичките собствениците ама поне може както викаш ти да се опита тази твоя идея , или направо да се сложи награда, от типа 500-1000 лв или предметна да е