Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 22 2008, 13:56) така де ето джак пак написа нещо доста смислено.....може би трябва да се даде за пример играта старкрафт която е една от най-балансираните игри правени някога.... точно заради това бях против расите защото е доста трудно да се направи това равновесие в играта и все си мисля че след тез нови работи играта стана все по .... абе пак старата песен си запях
тъй де всичко това дет се говори трябва да се пресметне и да се направи тоя баланс !!!
чаровна... кака... я не играем за тия награди, просто убивам времето! а медалите са една доста хуваба награда според мен
Все повече като чета, стигам до извода че на народа не им трябва пари. Никой не подкрепа мнението ми за парична награда или стойностна. всякой се предържа към тези купи и медали ,качили сте на олимпиада =Ама то нека и медали да си има. Няма да са в излишък
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Върки позна .Този който вземе рунд толкова пари ще е налял в играта че ще му е през оная работа за вида и самата награда.Обаче виж егото,самочуствието, даже удовлетворението от добре свършената работа ще е огромно.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
duinox написа:QUOTE(duinox @ Jul 22 2008, 13:56) така де ето джак пак написа нещо доста смислено.....може би трябва да се даде за пример играта старкрафт която е една от най-балансираните игри правени някога.... точно заради това бях против расите защото е доста трудно да се направи това равновесие в играта и все си мисля че след тез нови работи играта стана все по .... абе пак старата песен си запях
тъй де всичко това дет се говори трябва да се пресметне и да се направи тоя баланс !!!
чаровна... кака... я не играем за тия награди, просто убивам времето! а медалите са една доста хуваба награда според мен
Ти пък с тоя StarCraft ... Айде и аз съм върл фен ама Няма лошо де само отбелязвам
Сега да не отвряме приказка за расите, че само това ни липсва в тоя топик - те са си едно добро въведение, което малко или много задържа интереса в играта ! Пък един англоговорящ предложи да направим булфа като StarWars, не знам какво точно има предвид (ще го попитам по-късно ... ) ама тука изобщо не говорим за равновесието за което ти намекваш (меко казано) !
Milanoff е прав да ти вземат бойните точки, за които играеш си е направо безсмислено и пак миньорите ще завладеят вселената (звуков фон гръмотевици и светкавици)
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.
ПС: ако се приеме, Рояле ще делим
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 22, 2008 12:05 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Raid написа:QUOTE(Raid @ Jul 22 2008, 14:02) Егото идва от азът ако видиш контекста на темата и какво написа niki_god в кавички , ще разбереш ,че нестава дума за самочуствие ,а за егоизъм и изкарва неправилния човек егоист.
Не му обръщаи внимание,избило го е пак на комплекси,аз пък смятам че си доста честен човек
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 22 2008, 16:04) Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.
Това е хубаво предложение, но някой да е помислил за това, че играта се играе предимно от непълнолетни, които нямат собствен доход? Не е необходимо да я вкарваме в нови релси, че сигурно ще ни трябва и разрешение от комисията по хазарта
Пс 2: Още едно предложение в кръга на шегата, когато някой отваря тема във форума да има графа в която да слага никовете на играчите за които темата да е невидима, не питай защо
Моите уважения Чаровна, но ако прочетеш внимателно какво си написала визирайки един смс от 2 и 40 стотинки, неполучаването на доходи от малолетните и броя смс които се изпращат от същите за генералство, нанокредити, специалности, никове, ресурс, и много т.н. и накрая като осмислиш всичко и напишеш отговор ще допринесеш самочувствието ми да се приседини към хедонистичният ми характер
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 22, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 22 2008, 14:04) Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.
И във всичко това пак не виждам смисъл,какво ви прави чест медал или каквото и да е пари или тем подобни,ние да не би да играем заради парите,естественно е че не.
Пласмасова купа ли не ви харесва-защо Защото вече я имате ли-повечето я нямат
Аз бих се радвал на един лист хартия да ми дадът и да ми пише ника и съиуза в които съм играл и някакво признание,а вие ми говорите за медали и тем подобни пари,хора признателността е наи важна,независимо дали е пластмасова купа или лист хартия,важното е че хората са те уважили и важното е че ще имаш някакв спомен за цял живот които повечето хора няма да имат,говорим за материален подарък,какъвто и да е лист хартия дори би ме зарадвал.
Затова Илияне не сметам че взимането ти на отношение по въпроса се оказва равилно,знам че честните усъри биха приели всякакъв жест до ЛИСТ ХАРТИЯ -потретвам
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
добре де петре и джак мислите ли че играта ще се навие да дава пари като награда ?
върки баце деда знам обърках се вече ама едно мога да кажа че брат ти пише доста по разбираемо
тъй де пак нищо лично гледам да си убия времето в тоз скучен следобед
едит: върки не си ли ходил на състезания по някякъф спорт като по-млад ???щото аз съм ходил на много и в началото понеже нямаше пари се даваха едни такива "дипломки" пълна простотия знаеш ли какво е чуството да получиш медал да стъпиш там нейде на високо и да си кажеш: "Брех толкоз много труд и най-накрая нещо хубаво!"
играта не е с чак толкова малко пари,че да не може да нарави едни медалчета найстина са ефтини!
Последна промяна от duinox на вт юли 22, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.