Малка дискусия относно бойните точки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 22 2008, 13:56) така де ето джак пак написа нещо доста смислено.....може би трябва да се даде за пример играта старкрафт която е една от най-балансираните игри правени някога.... точно заради това бях против расите защото е доста трудно да се направи това равновесие в играта и все си мисля че след тез нови работи играта стана все по .... абе пак старата песен си запях
тъй де всичко това дет се говори трябва да се пресметне и да се направи тоя баланс !!!

чаровна... кака... я не играем за тия награди, просто убивам времето! а медалите са една доста хуваба награда според мен :)

Все повече като чета, стигам до извода че на народа не им трябва пари. Никой не подкрепа мнението ми за парична награда или стойностна. всякой се предържа към тези купи и медали ,качили сте на олимпиада =Ама то нека и медали да си има. Няма да са в излишък
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Върки позна :bravo: .Този който вземе рунд толкова пари ще е налял в играта че ще му е през оная работа за вида и самата награда.Обаче виж егото,самочуствието, даже удовлетворението от добре свършената работа ще е огромно.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

duinox написа:QUOTE(duinox @ Jul 22 2008, 13:56) така де ето джак пак написа нещо доста смислено.....може би трябва да се даде за пример играта старкрафт която е една от най-балансираните игри правени някога.... точно заради това бях против расите защото е доста трудно да се направи това равновесие в играта и все си мисля че след тез нови работи играта стана все по .... абе пак старата песен си запях
тъй де всичко това дет се говори трябва да се пресметне и да се направи тоя баланс !!!

чаровна... кака... я не играем за тия награди, просто убивам времето! а медалите са една доста хуваба награда според мен :)
Ти пък с тоя StarCraft ... Айде и аз съм върл фен ама :) Няма лошо де само отбелязвам :P
Сега да не отвряме приказка за расите, че само това ни липсва в тоя топик - те са си едно добро въведение, което малко или много задържа интереса в играта ! Пък един англоговорящ предложи да направим булфа като StarWars, не знам какво точно има предвид (ще го попитам по-късно ... :lol: ) ама тука изобщо не говорим за равновесието за което ти намекваш (меко казано) !

2 Ресурсни = 1 Статистическа
1 Бойна = 1 Статистическа

Milanoff е прав да ти вземат бойните точки, за които играеш си е направо безсмислено и пак миньорите ще завладеят вселената (звуков фон гръмотевици и светкавици) :p030:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.

ПС: ако се приеме, Рояле ще делим ;)
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 22, 2008 12:05 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Raid написа:QUOTE(Raid @ Jul 22 2008, 14:02) Егото идва от азът ако видиш контекста на темата и какво написа niki_god в кавички , ще разбереш ,че нестава дума за самочуствие ,а за егоизъм и изкарва неправилния човек егоист.
Не му обръщаи внимание,избило го е пак на комплекси,аз пък смятам че си доста честен човек
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 22 2008, 14:05) Не му обръщаи внимание,избило го е пак на комплекси,аз пък смятам че си доста честен човек
Върки ти си непоправим :c022: . Сори за офф топика
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
charovna

Мнение от charovna »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jul 22 2008, 16:04) Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.

Това е хубаво предложение, но някой да е помислил за това, че играта се играе предимно от непълнолетни, които нямат собствен доход? Не е необходимо да я вкарваме в нови релси, че сигурно ще ни трябва и разрешение от комисията по хазарта :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Пс 2: Още едно предложение в кръга на шегата, когато някой отваря тема във форума да има графа в която да слага никовете на играчите за които темата да е невидима, не питай защо :)

Моите уважения Чаровна, но ако прочетеш внимателно какво си написала визирайки един смс от 2 и 40 стотинки, неполучаването на доходи от малолетните и броя смс които се изпращат от същите за генералство, нанокредити, специалности, никове, ресурс, и много т.н. и накрая като осмислиш всичко и напишеш отговор ще допринесеш самочувствието ми да се приседини към хедонистичният ми характер ;)
Последна промяна от JackDaniels на вт юли 22, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jul 22 2008, 14:04) Това за наградата съм го мислил и съм го измислил така, че да удовлетворява всички(администрация и играчи), просто не съм намирал време да го пейстна. Варианта е, тип награден фонд, с начало да кажем 100 лева което "се полага" от играта, след това който иска да участва за спечелването му праща смс(2.40лв.) съответно се изчислява каква част за МОператор, каква част в началото ще отива за погасяването на 100те лева сложени играта в началото и всичко останало да се натрупва, за мен важно е играта да няма + от това, тоест да си върне само 100 лева, останалото за играчите. Така или иначе човека е алчен и хазартна личност по рождение, сигурен съм(а и ми е интересно колко) голям % ще прати смс за участие в играта с награда, мисля че ще се се покрие някакъв минимум 500-1000 лева докрая на рунда.

И във всичко това пак не виждам смисъл,какво ви прави чест медал или каквото и да е пари или тем подобни,ние да не би да играем заради парите,естественно е че не.

Пласмасова купа ли не ви харесва-защо Защото вече я имате ли-повечето я нямат

Аз бих се радвал на един лист хартия да ми дадът и да ми пише ника и съиуза в които съм играл и някакво признание,а вие ми говорите за медали и тем подобни пари,хора признателността е наи важна,независимо дали е пластмасова купа или лист хартия,важното е че хората са те уважили и важното е че ще имаш някакв спомен за цял живот които повечето хора няма да имат,говорим за материален подарък,какъвто и да е лист хартия дори би ме зарадвал.

Затова Илияне не сметам че взимането ти на отношение по въпроса се оказва равилно,знам че честните усъри биха приели всякакъв жест до ЛИСТ ХАРТИЯ -потретвам
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

добре де петре и джак мислите ли че играта ще се навие да дава пари като награда ?

върки баце деда знам обърках се вече ама едно мога да кажа че брат ти пише доста по разбираемо ;)

тъй де пак нищо лично гледам да си убия времето в тоз скучен следобед

едит: върки не си ли ходил на състезания по някякъф спорт като по-млад ???щото аз съм ходил на много и в началото понеже нямаше пари се даваха едни такива "дипломки" пълна простотия знаеш ли какво е чуството да получиш медал да стъпиш там нейде на високо и да си кажеш: "Брех толкоз много труд и най-накрая нещо хубаво!"
играта не е с чак толкова малко пари,че да не може да нарави едни медалчета найстина са ефтини!
Последна промяна от duinox на вт юли 22, 2008 12:13 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”