Малка дискусия относно бойните точки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

2 рес = 1 т. мен лично ме устройва( като ще се копае барем има сми).Бойните да не се бутат, някои хора само тях гонят( не се интересуват от рец и тем подобни)=
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

така де както беше казано по нагоре мен си ми е оферта досегашното нещо щот нямам време да играя както играех преди тай че с едно 8 часа на ден си влизам в топ 20 без проблем.... обаче тъка идва едно но хората които се зомбират и блъскат ресурсни точкиса яко прецакани а те играят за тия награди все пак...тай че трябва да се измисли някакво балансиращо решение между тез бойни и ресурсни точки и идеята на роуала не е никак лоша да се пада и с бойни точки ;)
Победата Ще Бъде Наша
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jul 22 2008, 12:45) 2 рес = 1 т. мен лично ме устройва( като ще се копае барем има сми).Бойните да не се бутат, някои хора само тях гонят( не се интересуват от рец и тем подобни)=
Добре де, гонят ги, обаче нека може и да ги губят. Все пак да имам някакво удовлетворение, че съм ударил прекия си конкурент, дето е на 40к с нанайсе бойни точки и 25к флот. Трябва всяка грешка да се наказва. То има и такива дето играят само за ресурсни, дайте да направим и те да са статични - като в 1ви рунд. Бутнат ти 1к унита, а так си сетиш на 250к :) ))
Последна промяна от RoYaL на вт юли 22, 2008 10:49 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
charovna

Мнение от charovna »

Предложението да падат бт ми се струва...как да кажа, като че ли не сме дорасли за него. Тук трябва повече да се помисли, именно защото ще има хора с отрицателни бойни точки. Един път трябва да драпат да излязат на 0 и чак след това да се качват нагоре. Мисля, че трябва да разсъждаваме от гледна точка на средните акаунти, а не от тези по върховете. Струва ми се, че моето предложение за равната стойност на бойни и ресурсни точки донякъде ще балансира огромната разлика за която говори Роял.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Така и аз да се разпиша в темата. Роял брат нали знаеш че играта стана така че който има пари взима рунда и каквито и да е нови въведение да приемат, винаги хората със пари ще са едни гърди напред от обикновения усер. повече нанки повече рес и както и сега дето въведоха със нанки да се увеличава скоростта въри гони и-тата да видиш дали ще хванеш някое . затова смятам да има стимул за игра. примерно да се сложи някой парична или предметна награда, повярвай ми тези играчи който изкарват цял рунд, дори без генералство и няма как са вземат рунда и собствениците губят от това. Ама ако има такава награда.,али ще си кажи някой .Абе чакай да пусна един смс за генералство абе дай още един скорости и докато се усети играта ще му стане по вълнуваща и интересна
Последна промяна от Mo`Money на вт юли 22, 2008 11:00 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

ама петре ти още ли не си разбрал, че има награда бе ? :)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Моито предложение е да се направи Рояле една нова вселена в която да играеш сам и 1 ресурсна точка да ти дава 10 изходни точки да можеш да си преглеждаш сам докладите и също така сам да се зануляваш и да ти дава десеторен рец и да печелиш всички купи,единственно по този начин бихме се оттъпнали от високо поставеното ти лично самочувствие.

Най доброто предложение си е 1 боина да се равнява на 4 общи

2 ресурсни на 1,5 обща

Това са най смисленото

Иакате да се допирате по наблизо с ресурсните ето това е добро предложение но 1 боина да е 4 общи
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

duinox написа:Цитат(duinox @ Jul 22 2008, 13:02) ама петре ти още ли не си разбрал, че има награда бе ? :)

не бре този рунд на играя ,ама предполагам че ще е някоя пластмасова купа :)

Ами тогава стигам до извода .И колкото теми да гледам и чета за тази класация, ми идва само едно на ум ,че са опитваме в момента да измислим някоя класация за играчи който нямат достатъчно време за игра, да ги направим горе способни на играчите който кибичат по 20 ч на ден и хвърлят маса пара за нанки и гонене на и-та . Според мен това няма да е как да го напиша много правилно или редно . Ама съм напълно съгласен със рояла, че трябва да се отнемат от бойните точки на зануления играч ,наполовина или една-десета
Последна промяна от Mo`Money на вт юли 22, 2008 11:11 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Jul 22 2008, 12:55) Предложението да падат бт ми се струва...как да кажа, като че ли не сме дорасли за него. Тук трябва повече да се помисли, именно защото ще има хора с отрицателни бойни точки. Един път трябва да драпат да излязат на 0 и чак след това да се качват нагоре. Мисля, че трябва да разсъждаваме от гледна точка на средните акаунти, а не от тези по върховете. Струва ми се, че моето предложение за равната стойност на бойни и ресурсни точки донякъде ще балансира огромната разлика за която говори Роял.
Напротив много лесно му се връзваш,замисли се отново дали предложението е за топ 10 или за топ 100,защото така би угодила на господин Роялчо

Вараи го настрани него,не виждаш ли че системно се опитва да си подложи неговата стратегия,именно тази която народа иска да се премахне ама изцяло.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от duinox »

върки баце ти кво да не се опитваш да се бориш да ставаш 1ви ? не мога да разбера сега за кво спориш и се заяждаш в момента играта перфектно пасва на твоя начин на игра стоиш и си мишкуваш щото играта горе не е за теб?
и пак питам за кво ти е да пишеш във всяка тема бе човек???
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”