С Конфедерация - надали. Това, че във Вселена 1 имат с 1 планета повече е голяма оферта стига да си се регнал с подходящата раса. Това си е с 1/5 повече добив, отколкото досега. Или с още 1/5 по-бързо строене на кораби за пазара. При Конфедерата пак си е бонус още цели 100 системи покритие (за гонене на рециклажи), ама да седя прикован пред компютъра е последното нещо, което ми се прави вече. Даже в големите жеги, когато и басейна на вилата не е по-оферта от климатика зад гърба ми, хващам някоя книга, списание или вестник за занимавкаvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 22 2008, 10:30) Та кажи наистина сериозно ше земеш ли рунда![]()
Давам акаунт Вселена 1
Че без излишни приказки, как да се разберем за кой да е
.
. Тоя акаунт и за мене не е, а колкото до останалите кандидати - да си знаете, че двата най-добре развити акаунта във вселената на този етап, ще са ви по петите, тъй че като пишете "ще играя сериозно" го мислете и наистина
. А помежду другото е в коефициента и на доста сериозни други играчи, които не знам доколко им се играе и тоя рунд, ама например iuda си е iuda... знаеш ли откъде ще ти дойде тупаника
.
Последна промяна от LoaD на вт юли 22, 2008 9:14 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
7k с проучвания за танкер и 0 бойни точки... как мислиш. Ама има ли ресурс - флота се прави, не го мисли дотолкова. След време и търговци ще се появят. Взимай го
.
Последна промяна от LoaD на вт юли 22, 2008 9:18 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.