[Lamez] PONSE vs. [СМЕРШ] Yani

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

No_FeaRrR написа:Цитат(No_FeaRrR @ Jul 21 2008, 18:14) опп грешката е моя сега е на мода ПРОТЕКЦИЯТА и след 2 дни пак МОД хахахах смешен си ве.....! по добре си затваряй устата и си почивай в МОД......... :lol: :lol: :lol: а колкото до това " аз в мод не съм влизал ?!?!?!??!?!? " айде де ? я пак си помисли смешко........ :lol:
Хмммм,мисля че Пихо не се подиграваше на яни,искаше да каже нещу друго но вие en go svanahte,няма значение,браво ПОНСЕ,добра битка и бързо въстановяване на Яни
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

No Fear u извинявай , че някой хора имат личен живот и немогат да играят по 24 часа . Отностно мода , колко време съм стоял 7-8 часа , защотото ме извикаха по спешност в работата ... Протекцията ми е БЕЗПЛАТНА още , незнам друго !!! + това какво се оплакваш модът беше през ноща , ква е разликата м/у сейв и мод ?! !!!!

ПП: И незнам дали осъзнавате , че ми се подигравате , че НЕ стоя пред компютъра ... Тцтцтц пък и искам Но феар да ми покажеш каде съм се писал за големец ... Казах жалко за нас , защотото става по-трудно да хванем класация ...
Последна промяна от Pixoo на пон юли 21, 2008 5:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

От много време насам никой не слага бекъпи, питам защо? Много нашироко ви разпуснаха модераторите ми се струва. Ваньо ти оправдание нямаш, мързела не мори, мъчи.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Страхотна битка между двама мой приятели, който тоя път са от различните страни на барикадата !!!
Насладете се на красотата - поздравления за страхотните флоти и на двамата - недейте с тия дребни заяждания опорачавате труда на двама от най-добрите пилоти на БФ - просто се насладете и кажете едно голямо БРАВО и на двамата :a055:
Потребителски аватар
No_FeaRrR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 06, 2008 2:53 pm
Контакти:

Мнение от No_FeaRrR »

Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ Jul 21 2008, 17:34) No Fear u извинявай , че някой хора имат личен живот и немогат да играят по 24 часа . Отностно мода , колко време съм стоял 7-8 часа , защотото ме извикаха по спешност в работата ... Протекцията ми е БЕЗПЛАТНА още , незнам друго !!! + това какво се оплакваш модът беше през ноща , ква е разликата м/у сейв и мод ?! !!!!

ПП: И незнам дали осъзнавате , че ми се подигравате , че НЕ стоя пред компютъра ... Тцтцтц пък и искам Но феар да ми покажеш каде съм се писал за големец ... Казах жалко за нас , защотото става по-трудно да хванем класация ...

еми то и аз си имам личен живот... да не кисна по 24 часа ? ,а дори и да искам немога има ограничение :)
Раса: Нокси, Характеристики; Онлайн: 11 игрови часа днес.
та да да право аз и днес надминах себе си 25 часа онлине :lol: и дори сега излизам и не се знае кога ше се прибера за това не ми казвай ,че седа по 24 часа пред компа...а и още нещо на дали МОД-а е бил за 7/8 часа не веднъж проверявах дали си излязал от мод :)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

monty написа:Цитат(monty @ Jul 21 2008, 16:56) Страхотна битка между двама мой приятели, който тоя път са от различните страни на барикадата !!!
Насладете се на красотата - поздравления за страхотните флоти и на двамата - недейте с тия дребни заяждания опорачавате труда на двама от най-добрите пилоти на БФ - просто се насладете и кажете едно голямо БРАВО и на двамата :a055:

Поздравления и за двамата, страхотна битка предполагам, много добри играчи и двамата, сега остава да видя битката. Но фиър и Пиксо отворете си любовна тема в оффтопика или си определете среща на лс. Чакам Иван да направи бекъп.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Пак искам да ми покажеш каде съм писал , че ТИ ТИ ТИ ЛИЧНО висиш по 24 часа ?

- Активирано на 2008-07-20 14:02:24
- Активирано на 2008-07-21 03:54:51
Общо: 2

В колко часът изязох от мод ? ... Спирам да се заяждам , защотото усещам спам от моя страна вече , пиши каквото си искаш .
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Pixoo написа:QUOTE(Pixoo @ Jul 21 2008, 20:06) Пак искам да ми покажеш каде съм писал , че ТИ ТИ ТИ ЛИЧНО висиш по 24 часа ?
- Активирано на 2008-07-20 14:02:24
- Активирано на 2008-07-21 03:54:51
Общо: 2

В колко часът изязох от мод ? ... Спирам да се заяждам , защотото усещам спам от моя страна вече , пиши каквото си искаш .
:dizzy: :dizzy: :dizzy: Браво бе понсе страхотна битка ти си хората който могат да играят честно :bravo: за това те поздравявам ! Браво и на тебе Яни че си го посрещнал ! Супер битка успех нататак и на двамата в играта и изван нея ! Яни другият рунд пак ще се видим ако играеш разбира се това важи и за Понсе ! :a055:
Браво момчета поздравление ! :a055: :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

И като се видите какво ще направиш?Ще ги скъсаш от шпионаж и ще се делнеш накрая? :)
Иначе Понсе си е машина.Малко са хората които могат да му се опрат.
П.С. Някой да ми прати проклетия сорс на битката че да направя бекъп. :crazy_pilot:
Последна промяна от EvilForce на пон юли 21, 2008 6:49 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

С темата до тук,да се научите да слагате бекъп.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”