Забавни въпросчета
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Хаха... това не го бях видяла...
your true partner for life looks like this:
Леле мале...
your true partner for life looks like this:
Леле мале...
Последна промяна от misterya на нед юли 20, 2008 12:15 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Въпросът е как ще я делите с дуинокс...

[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Шъ са бием ... няма как ...
edit: Дуйн, дай няква оферта да измислиме братле ...

edit: Дуйн, дай няква оферта да измислиме братле ...
Последна промяна от globe на нед юли 20, 2008 1:11 pm, променено общо 1 път.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
-
gajet_killer
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Гаджет,смeeш се ти,ама...
твоята няма оправяне
твоята няма оправяне
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
Представям си, ако същата тази се е паднала и на Рони Колман, к'во ще ви е...globe написа:Цитат(globe @ Jul 20 2008нолд , 14:53) Шъ са бием ... няма как ...
Последна промяна от LoaD на нед юли 20, 2008 1:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.