Забавни въпросчета

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

your true partner for life looks like this:

(sun)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 20 2008, 13:00) your true partner for life looks like this:

(sun)

Айде да си ги менкаме, Ъ? :) Мойта не е лоша (много) :lol:
Последна промяна от gajet_killer на нед юли 20, 2008 11:04 am, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Обаче пробвах се пак за какъв ще съм в следващия си живот, даже на различни езици....е, няма - все съм кенгуру :c022: Тия тесчета ме мразят!!! :)
Последна промяна от gajet_killer на нед юли 20, 2008 11:14 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Psycho (1960)
ахахахаххахахахахха
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

@gadjet,ама тя твоята е душевно красива,не си я давай за нищо на света :lol:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jul 20 2008, 13:17) Psycho (1960)
ахахахаххахахахахха
Тамън като за тебе, тва тестче е направо оракул :lol:
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 20 2008, 13:37) @gadjet,ама тя твоята е душевно красива,не си я давай за нищо на света :lol:

Аз съм много добър човек, много благороден, много щедър ( ;) ) и затова я предостъпвам, на който я иска... давам началото на търга - почвайте залозите :) Чакам куп от желаещи, ГОРА ОТ РЪЦЕ :lol:
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

Ivan Nikolov your true partner for life looks like this:
http://i209.photobucket.com/albums/bb20 ... /im031.jpg
подяволите все некви знаци има да му се невиди има плажна ивица отзад аз отивам на много готино морее :triunfe:
Победата Ще Бъде Наша
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jul 20 2008, 14:01) Аз съм много добър човек, много благороден, много щедър ( ;) ) и затова я предостъпвам, на който я иска... давам началото на търга - почвайте залозите :) Чакам куп от желаещи, ГОРА ОТ РЪЦЕ :lol:
Колко пари даваш? :) )))
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 20 2008, 14:02) Колко пари даваш? :) )))

А, пари... какви пари, тя е безценна :) Почваме с 2 блистера валериан и други сънотворни...бе избора на вид медикаменти си остава ваш избор, но трябва да "подсилим" нервната система, няма как :lol:
Последна промяна от gajet_killer на нед юли 20, 2008 12:15 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”