[Lamez]Maniac vs [Новобранци]Dirtylove

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
speedy-rereg
Редник (Private)
Регистриран: съб сеп 29, 2007 10:27 am
Контакти:

Мнение от speedy-rereg »

:( неееееееее това не го очаквах :(

Петрееее, брат. За мен ти си най-добия играч който някога съм познавал.

Яка битка се е разиграла ... як рециклаж. Бравас. 5 рунда ... ц ц ц ц ц
[url=http://dobavi.info/cars/Volkswagen/][/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

speedy gonzales написа:QUOTE(speedy gonzales @ Jul 18 2008, 21:39) :( неееееееее това не го очаквах :(

Петрееее, брат. За мен ти си най-добия играч който някога съм познавал.

Яка битка се е разиграла ... як рециклаж. Бравас. 5 рунда ... ц ц ц ц ц

Их их, изказа са... :dizzy: :a013:
poboinik
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 08, 2008 1:41 pm
Контакти:

Мнение от poboinik »

Alemora написа:QUOTE(Alemora @ Jul 18 2008, 12:59) Само ще добавя към прекрасната битка, че рециклажа, бе доста нахапан така че на дали нападателя го е прибрал изцяло аз лично се облагодетелствах с 2 мил кристал и 3 мил газ. След 2 дена ще разберем дали съм събрал още 2 мил :) . Но както и да рециклажа си чезнеше и беше доста ухапван така че може би тези 120 мил не са пристигнали в правилните складове.
аз ще ви кажа на всичките за маняка не е важно какво е взел от рециклажа вече няма кои да му диша във врата и рунда се реши мн рано ... браво и на двамата и грешки стават винаги петре не се ядосвай няма смисъл ! Дано да се видиме и по-нататък :) пак с хубави битки , но не само битки а и недоволни
играчи ХАхах :a055:

Честито на маняка !
djinka
Редник (Private)
Регистриран: чет май 01, 2008 3:26 pm
Контакти:

Мнение от djinka »

може аз нещо да не съм видял правилно но.....не виждам Маняка никаде ?!?!
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Петърчо пак е 1-ви бре :bravo: :c022: :a013: :a055: Какво става тука по .... ангелите :c022:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Жалко, че нямаше по-смели измежду вас, когато залагах кредити, че Маниака нема финишира тоя рунд, щото щях да съм богат космонавт сега... хахаха. Ивъла май обеща некви бири всъщност, ама бас нямаше.

Кат да е, доказа, че по-образована тактически конкуренция този рунд няма :) Ама по ингригите им дишаше прахта. Пък безмалко да ми спечелиш и бира, хахах.

P.S.: треа завъртим бизнес като информатор некой рунд. колко кредит ше заредим, маааалии.
Последна промяна от LoaD на съб юли 19, 2008 4:59 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Merlin
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 6:32 pm

Мнение от Merlin »

Айде Петре честито... ;)
това беше от мен този рунд - винаги съм твърдял, че не играя за класация, а за удоволствие...
Последна промяна от Merlin на съб юли 19, 2008 5:00 pm, променено общо 1 път.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Да не се е изтрил.Аз казах че ако не се затрие нема да има конкуренция деа.Даже се погрижих,че да моем да спечелим бирите на Лоада,ама...Я раздуйте, че аз вече не играм ко е станало?
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

както рече по-нагоре (всъщност първия пост на 2ра страница) един - "Хвани DEL Манияка а не ми EDIT коментарите подяволите!"

само че така или иначе му едитнаха коментарите, а "Манияка" действа на принципа - кат искаш некой да свърши работата кат хората - си я свърши сам. на вълка що му е дебел врата?

Кхъм, лирично отклонение, шегувам се. Делна се макар и след цял рунд съвсем честно копане и шибаньие на конкуренцията :( . Ама направо ги закопа отсекъде, а :P . Като гръмове от ясно небе им беше на всичките, те тва му викам аз копан... ъпа, игране да кажа :) .
Последна промяна от LoaD на съб юли 19, 2008 5:06 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Eпа ше черпаме бира някога бе лоаде, ни са притеснявай. :) Ама моя врат е по дебел щот аз си размазах ацц-то по напред от него. :a055:
Последна промяна от EvilForce на съб юли 19, 2008 5:14 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”