Шок и ужасТ!!!Maniac написа:бе истроията е, че whynot ми пусна 3 атаки, за да ми каже, че флотата му стои от 1 час...
[Lamez]Maniac vs [Новобранци]Dirtylove
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
http://rizagiza.hit.bg/ManicvsDirtylove.html
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Нямам думи... Ето поредното доказателство, че коефициента над 350к трябва да се запази.
Слаб флот на Maniac. Ще ми е интересно коментара. Петре не се отказвай бате, ти най - много заслужи да си в топ 5 този рунд!
П.П. Кой е Maniac?
Слаб флот на Maniac. Ще ми е интересно коментара. Петре не се отказвай бате, ти най - много заслужи да си в топ 5 този рунд!
П.П. Кой е Maniac?
Последна промяна от DoNaTell0 на пет юли 18, 2008 8:36 am, променено общо 1 път.
Слаб флот дръжкиDoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jul 18 2008, 10:34) Нямам думи... Ето поредното доказателство, че коефициента над 350к трябва да се запази.
А сега сигурно пак ще има великите конспирация, че са спрели достъпа на защитника до булфа, или че е засечен на 1 секунда след сейва... общо взето обичайните неща, когато направи битка
... Петър е "the man of the match", наистина много труд хвърли, много безсънни нощи... Явно в една от тях е заспал... Но получава моите адмирации!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
gajet_killer
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 18 2008, 10:38) Слаб флот дръжкиНяма да казвам колко изтребителя липсват... При положение, че е на печалба около 120 млн от рециклажа дори с този флот, няма сиисъл да хаби газ да лети през алактики с още флот.
А сега сигурно пак ще има великите конспирация, че са спрели достъпа на защитника до булфа, или че е засечен на 1 секунда след сейва... общо взето обичайните неща, когато направи битка![]()
... Петър е "the man of the match", наистина много труд хвърли, много безсънни нощи... Явно в една от тях е заспал... Но получава моите адмирации!
Аз да ги виждам, а? Я спокойно - легни, наспи се.
Именно щото ги няма в битката ги споменавам /без бройка естествено/. Ти пък как реши, че не съм спокоен?DoNaTell0 написа:Цитат(DoNaTell0 @ Jul 18 2008, 10:48) Аз да ги виждам, а? Я спокойно - легни, наспи се.
Последна промяна от RoYaL на пет юли 18, 2008 8:52 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- StarFighter
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
- Контакти:
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти: