Нагаждане на атаки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Та да си доида на думата,цела вечер пропилех като сумнамбул заради поредното ламе което се опита да ме занули в първа вселена.Истрията е такава че момчето ми преглежда докладите за да си нагоди атаката на моя над 3 часов сеивън,които дълго време е проверявал,с малоумните си опити да ме занули.Все пак грешката му е,че преди всичко да започне,тои ме такуваше снощи към 1 часа май,че след полунощ с 2 атаки,с транси и флота,естественно аз съмв развитието си сега инямам почти никакав флот имам 21 скаута а тои 10 спийдъра и 20 изтребитела,та историята е такава че доста нахалното хлапенце 100 проценат е хлапе,на 2 пъти му се разминава с мен,щото бърка човека,минаха атаки мина всичко и реших да си пускам сеифчето,ови пуснах за малко над 3 часов сеиф,и легнах да спя като предварително си разположих лаптопа в леглото да за спешни моменти,естественно имах подозрения в човека защото тактически играеше много добре,събудих се час преди дасе върне сеифа и гледам нагодена атака на около 40 секунди след като ми се връща флотата с транси доста ресурсец и скаутите ми естественно,едвам успях да се дигна защоо при първия опит за вдигане ми даваше необяснима грешка в газта тоест недостиг а бях преценил колко да вдигна и не успях оставаха ми около 10 секунди докато се чудех защо не се вдига давам флоти маркирам всички кораби маркирам метала и осъзнах че нямамм време за кристала и газта и пуснах вече запаметената атака по и-то.Трябва да си супер тъпанар за да не осъзнаеш че в всичко тва има подлост,според хлапетата си е в правото да се преглеждат доклади и тем подобни но не мисля че това вече е един вид игра,всичко това вече придобива един вид хакерска игра,от което се разочаровам определно.

Цяла вечер си пропилех в сумнамбулство само и само да се оттърва от ламера,мислите ли че трябва да се направи нещо против тея хора проверяващи доклади и тем подобни,защото според мен играта готина но всичко това я прави една бумащина,няма ли начин да се спрът или затруднят тези прегледи умишленно.

Определено ще отвърна на удара с бързо вдигане на флот и контраатака следващия път стига да се хване,изнервено ми е и искам некакво обяснение върху всичко това,какво може да се направи и какво не може или не искаме да направим?
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Специялно на тебе да ти пуснат протекция до края на рунда най-добре. Това, че ти не може да преглеждаш доклади, не значи че трябва да се забрани. Нагаждай се според играта.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 17 2008, 15:40) Специялно на тебе да ти пуснат протекция до края на рунда най-добре. Това, че ти не може да преглеждаш доклади, не значи че трябва да се забрани. Нагаждай се според играта.
Определено си едно от хлапетата,които съсипаха играта и продължават да я съсипват,сигурен съм,че в реалния живот си една мижитурка а тук в играта си те знаеме,продължаваите да нагождате атаките и да се хвалите с битките си,защото сте деградирали хлапета които нищо не могатда постигнат.

90 процента от потребителите не преглеждат доклади,другите 10 са определено измет комплексарска,определено ти си един от тях,няма смисъл да спорим всички те знаеме,я бъгче я преглеждане на докладчетата и тем подобни за да успееш да си в топа естественно.

Ок аз съм кривия щом казваш,нека си преглеждат докладите,но държа да подчертая че ти и твоита компанийка бъгващи лапенца не се спирате с простотийте си,затова и булфа залязва,не толкова заради администрацията колкото заради вас,определено администрацията требва да вземе мерки и да те пратят и тебе в ляво най накрая.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

90% не играят играта в пълните и аспекти, останалите 10% го правят. Това, че някои като вас се ограничават от това и макар, че сте мнозинство, не значи че трябва всичко да се нагажда по вас. А това, че има хора, които я играят в пълните и аспекти, не значи че са "измет комплексарска".

Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Върки, има лек за това нагаждане :) малко трябва да се замислиш, ако не се сетиш драсни едно лично и ще ти обясня моята стратегия :)

@Рояле, не мисля, че преглеждането на атаките и докладите, се вписва в позволените аспекти на играта. Все пак, след като го няма като например бутон "претърси атаките на другарче", не мисля че е коректно. Дали може да се оправи си нямам идея, с уеб прогграмирането съм много скаран.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jul 17 2008, 15:58) Върки, има лек за това нагаждане :) малко трябва да се замислиш, ако не се сетиш драсни едно лично и ще ти обясня моята стратегия :)

@Рояле, не мисля, че преглеждането на атаките и докладите, се вписва в позволените аспекти на играта. Все пак, след като го няма като например бутон "претърси атаките на другарче", не мисля че е коректно. Дали може да се оправи си нямам идея, с уеб прогграмирането съм много скаран.
Хехе, и ти като този Aurore дето вика, че ваканционния мод трябвало да се ползва само като си на почивка, иначе трябвло да те накажат щото го махаш всеки ден със 100 нанота :) )))
Няма определени редове, които да ти казват как да играеш. Има такива, които ти казват как да не играеш. По презумпцията `невинен до доказване на противното`, имаш право да преглеждаш докладите на хората, докато не се забрани със правило или с някой друг скрипт.

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jul 17 2008, 15:53) 90% не играят играта в пълните и аспекти, останалите 10% го правят. Това, че някои като вас се ограничават от това и макар, че сте мнозинство, не значи че трябва всичко да се нагажда по вас. А това, че има хора, които я играят в пълните и аспекти, не значи че са "измет комплексарска".
Мога да го пдчертая ако искаш,случаино да си забелязал,че тговаряш на всичко от играта като робот,не смяташ ли,че трябва да поразпущиш малко,мисля че човек които бъгва и постоянно осира буквално във всяко положение собственото си тяло като теб дори в една игра,заслужава и повече от обида,лично за мен е очудващо как може да си толкова безсрамен индивид и да продължаваш да вирееш като трън в петата на цялата игра в цялата и история изобщо,направи си равносметка защо хлапаците те харесват,умеещ да бугва,винаги бъгващ,показващ нови бъгове,цялостно погледнато един вид изпечен измамник които си мисли да проължава посъщия начин и макар всички наказания,всички дори ако щеш наречи компромиси от администрация към теб ти продължаваш да същото малко психическо болно хлапенце.Знам,че няма да се засрамиш и ми става тъжно за теб.
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Jul 17 2008, 15:58) Върки, има лек за това нагаждане :) малко трябва да се замислиш, ако не се сетиш драсни едно лично и ще ти обясня моята стратегия :)

Ваца точно това обяснявам ако ще се позволява то да се направи като опция която всички да знаеме,иначе играта придобива формата на изпражнение заради тези простаци които я съсипаха именно преглеждачите и бъгерите.
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Когато един добър играч реши да набие един посредствен играч е много вероятно намеренията му да доведат до желания от първия краен резултат, а на война като на война ... С докладите решението е просто да не ги правиш или сейвовете да не са с общоприетия тип полет, играл съм срещу Ваньо(дори съм бил нагъл да колонизирам до него с по-слаба флота) определено е по-добър от мен, за върколака не зная, може би са равни :) , но като съм играл срещу Роял съм му играл по гайдата, друг начин няма, танцуваш каквото той свири и се надяваш някъде да сбърка отваряйки ти възможност за контра-действие. От това оплакване няма смисъл, преглеждането на докладите е част от играта, но не е работа за всеки и не е единствената далаверка. Затова си има коефициент на атака, когато уменията на другите са прекалено адванс за теб определено не си на мястото на което трябва да си.
Последна промяна от JackDaniels на чет юли 17, 2008 2:10 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
RiverRun
Майор (Major)
Регистриран: пет ное 26, 2004 11:04 pm
Контакти:

Мнение от RiverRun »

Ще се постараем да скрием докладите и възможността да се преглеждат.
----------
Отговори

Върни се в “Off Topic”