Ч. Р. Д. Porter
-
charovna
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
-
gajet_killer
Той вече получи честитка от мен на лчино, ама все пак - живо, здраво, право и кораво, пък то останалите неща ще се наредят от само себе сиcorpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Jul 17 2008, 12:52) чрд портър да си жив и здрав и да се увеличи наСЛЕДСТВОТО НА ЧИНЧИЛСКАТА ПОРОДА
П.п. стягай се за др рунд във втора, ЕЙ!
Последна промяна от gajet_killer на чет юли 17, 2008 10:55 am, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Даааа,и аз това казвамgajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jul 17 2008, 12:54) ...
П.п. стягай се за др рунд във втора, ЕЙ!![]()
Жив и здрав ...
и чинчилите покрай теб
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти: