Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) бе аз само незнам ако всеки път като мина 4милиона точки ако ни наказват с рояла то ще стане нещо като практика...довечера ще ви покажа в 1 тема как се случва това да не ми се дивите показах го и на хера, но тя остави ацц наказано без да има доказателства за нечестна игра, а нали логиката е невинен до доказване на противното...Да не говорим, че има съвсем др индивиди, които нямат честно изкарана точка тоя рунд и нищо не им се казва на мен и роял-а тръгнали да прават проблеми.за неразбралите аз играх с ацц до 28 юни после го пое Роял-а, после като имам време ще ви разясна всичко, че сега нямам.
Знаеш ли?! Няма да си правя труда да те чета...
Но само ще нахвърлям:
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) бе аз само незнам ако всеки път като мина 4милиона точки ако ни наказват с рояла то ще стане нещо като практика...
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) б... без да има доказателства за нечестна игра...
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) ...индивиди, които нямат честно изкарана точка тоя рунд
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) ...на мен и роял-а тръгнали да прават проблеми
Цитат
2.Бейбиситинг
За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в Булфлийт или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване. Съгласно тези правила бейбиситингът се забранява и се наказва по следния начин: [/quote]
Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jul 16 2008, 18:49) аз играх с ацц до 28 юни после го пое Роял-а, после като имам време ще ви разясна всичко, че сега нямам.
Та какво викаш за наказанието?!
Нека другите сами да си вадят изводите... Нали ?!