Гръм от ясно небе
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Що си мислиш,че нищо не вдявам?Който както намери,така се спасява.Всичко започна от това,че изказах мнение и все още съм на същото,че би било добре коефициентът да е x2 твърдо,а не както в случая да те нападат хора x10 твоите точки.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Рояле не си много прав
така е, че има как да се спасиш от звездите и т.н. но ако някой мен ме напада, не бих се задоволил само да съществувам, а бих искал поне да имам шанса да му го върна. Това с новите колонии и т.н. е вървежно до едно време, при това само да се пазиш, но не можеш да се развиваш реално. Колкото до лека, за сондите той си е само за тях/ако съм прав де/ 
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
И според мен Инекто, който и да е ( вече не играя в СПИЙДА ) играе нечестно. Имах ъкаунт на 140к там, а той беше на 95к. Продаваше ми бойни кораби. Дадох си ъкаунта на GuttlesKing и ето сега се регнах да видя какво става там, той беше 4 милиона. Имаше един бъг, който администрацията и досега не е оправила там. Беше доста печеливш... Не знам. Битката си е битка... С 1000 кръста спокойно можеш да ги омажеш тези сонди. Според мен няма смисъл от цялата тая работа... Явно наистина от топа си нямат работа. Толкова от мен. Приятна игра!
П.П. Инкето да ги направиш 500к.

П.П. Инкето да ги направиш 500к.
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Inecto e оранжаФ и на 0 точки.Ко да се прави - шанс.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
стига сте пискали просто аццто стана от игрово->опитно и хера тества математическите си способности върху ацц
че сондите не стават за боен флот е ясно този рунд преди да бъде набит Coop 15 пъти го засичах как влиза 10 мин след сейва и има по 1к рецки на планета
ако тогава ги имах сондите друго щеше да е,просто сондите са скъп лукс,както тертери 4 и макс корабостроителници не е казано, че ще си избия ресурсите вложени в тях непремено, но като имаш мн ресурс и няма в какво да го влагаш, защото строиш постояно и всичко ти се копува е така 
Последна промяна от Storm_Rider на ср юли 16, 2008 9:40 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]