Гръм от ясно небе

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Що си мислиш,че нищо не вдявам?Който както намери,така се спасява.Всичко започна от това,че изказах мнение и все още съм на същото,че би било добре коефициентът да е x2 твърдо,а не както в случая да те нападат хора x10 твоите точки.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
vukan
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:17 am
Контакти:

Мнение от vukan »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Jul 11 2008, 16:19) Ми как да няма. К'вото и да стане в тая игра все той е виновен :)
Един бан по ЕГН ще реши проблема (т.е. всички проблеми) :lol:

да си даде адреса аз ще го банна по ЕГН!
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Рояле не си много прав :) така е, че има как да се спасиш от звездите и т.н. но ако някой мен ме напада, не бих се задоволил само да съществувам, а бих искал поне да имам шанса да му го върна. Това с новите колонии и т.н. е вървежно до едно време, при това само да се пазиш, но не можеш да се развиваш реално. Колкото до лека, за сондите той си е само за тях/ако съм прав де/ :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Car
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 16, 2008 7:27 am
Контакти:

Мнение от Car »

Хахахаха това не са шпионски сонди това са Кунг-Фю Сонди хахаха ... С тея сонди скоро и ЗНС може да убиете :)
:p019: :bravo:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=414316][/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

И според мен Инекто, който и да е ( вече не играя в СПИЙДА ) играе нечестно. Имах ъкаунт на 140к там, а той беше на 95к. Продаваше ми бойни кораби. Дадох си ъкаунта на GuttlesKing и ето сега се регнах да видя какво става там, той беше 4 милиона. Имаше един бъг, който администрацията и досега не е оправила там. Беше доста печеливш... Не знам. Битката си е битка... С 1000 кръста спокойно можеш да ги омажеш тези сонди. Според мен няма смисъл от цялата тая работа... Явно наистина от топа си нямат работа. Толкова от мен. Приятна игра!
:p140:
П.П. Инкето да ги направиш 500к. ;) :a055:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Inecto e оранжаФ и на 0 точки.Ко да се прави - шанс.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Car
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 16, 2008 7:27 am
Контакти:

Мнение от Car »

А как атакува тогава ??? Или това е било преди Инцето да бъде наказан/а ??? Защото аз виждам ,че тя е на 0 точки и е Жълта (наказан играч )... как са и станали точките от няколко хиляди на 0 ??? Това наказанието ли е ??? :a078: :p077:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=414316][/url]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Дам от "няколко" (около 4 000) хиляди :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

стига сте пискали просто аццто стана от игрово->опитно и хера тества математическите си способности върху ацц :) че сондите не стават за боен флот е ясно този рунд преди да бъде набит Coop 15 пъти го засичах как влиза 10 мин след сейва и има по 1к рецки на планета :) ако тогава ги имах сондите друго щеше да е,просто сондите са скъп лукс,както тертери 4 и макс корабостроителници не е казано, че ще си избия ресурсите вложени в тях непремено, но като имаш мн ресурс и няма в какво да го влагаш, защото строиш постояно и всичко ти се копува е така :)
Последна промяна от Storm_Rider на ср юли 16, 2008 9:40 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Така и не разбрах кой играе от тоя ъкаунт... :p140:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”