В час

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

÷àñ

Мнение от blood_dodo »

Любопитен съм как ще оцените нещо, писано от мен в час по литература. По принцип имам 5,50 на него. Инспирирано е от един мой сън, който представляваше нещо като Jedi Outcast II, но вместо с Desann, накрая трябваше да се бия с класната си.

Беше топъл юнски ден и трябваше да съм в училише. Стоях до прозореца и ми беше много горещо. А бях в час по математика - най-скучния от всички. Правех контролно. Всъщност, вече го бях направил, но трябваше да изчакам останалата част от класа. Нямайки какво да правя се заиграх с химикала си - хубав златисто-син химикал, който намерих на земята предния ден. Аз съм любопитен човек и обичам да разглобявам нещата, за да видя как работят. Но непохватността ми е равна по сила на любопитството. И така химикалът, веднъж разглобен, не знаех как да го сглобя.
Накрая се получи нещо, наподобяващо оригинала. Опитах се да го включа, но вместо писец се показа лазерен лъч и дължина около метър. Прекрасен сребристо-бял лъч. Веднага кръстих творението и със звучното име "лазерен меч".
Изключих го, предадох класното и излязох навън. На двора имаше едно дърво, дебело около 40на см. С един замах го прерязах. В следващия момент усетих, че някой се приближава. Обърнах се и видях класната с два "лазерни меча". Неизвестно защо ме нападна. Опитах се да избегна лилавото острие, дори го парирах, но след само секунда бях ударен от втория меч - червен.
Сега си седя в Рая и се тренирам за деня, в който класната ще се присъедини към мен. И тогава ще съм готов...
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
paksizabravihpass-a6efe!
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 15, 2006 1:24 pm
Контакти:

Мнение от paksizabravihpass-a6efe! »

Хахахахаха. Готино е :)
Allow me to be frank with the comment: you would not like me. The sage would be envious, the fools would be repeled. You would not like me now and you wouldn't like me a goodlines as we go on. I am myself and I don't want YOU to like me.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
SoulRipper
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 8:03 am
Контакти:

Мнение от SoulRipper »

Леле. Това беше доста забавно. ;) Въпреки, че има и части хорор. Тази класна...
Последна промяна от SoulRipper на чет ное 23, 2006 3:16 pm, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

SoulRipper написа:Цитат(SoulRipper @ Aug 2 2006, 21:33) Леле. Това беше доста забавно. ;) Въпреки, че има и части хорор. Тази класна...

Трябва да ми кажеш как се правят такива химикалки че аз имам 2-3 безполезни дето им свърши мастилото :)

браво разказчето зарибява :a013:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

blood_dodo написа:Цитат(blood_dodo @ Aug 2 2006, 00:15) Сега си седя в Рая и се тренирам за деня, в който класната ще се присъедини към мен. И тогава ще съм готов...
:lol: :lol: :lol:
В рая позволени ли са оръжия, че нещо се обърках... :) Там всички се обичат и "живеят" мирно и щастливо. Да не си объркал отвъдния свят нещо. Пък и щом учителката ти те е пратила в рая това автоматично и дава виза за ада :a013:
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

доста е кратичко, но е хубаво. само нз като как са ти писали 5,50 за десетина реда разказче ;)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

е все пак количеството не винаги е мерило за качеството ;)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

абцолютно съм съгласен с флип-а. нищо, че е кратко, пак кефи и е доста закачливо особено за даскалите :)
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

ееее за едно нещо да сме на едно мнение с тебе. доживях ! са мога да умра спокоен :)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”