Сондите в атака

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Darks
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 11, 2007 7:16 pm
Контакти:

Мнение от Darks »

пфф атаки с spy сонди :D :D тва си е ебавка колкото до как са направени ми ясно е с ресурс как е взет тоя ресурс .. има много начини грабежи мини рециклажи просто не мога да разбера защо сте им позволили да се изкачат толкова подобно нещо като 3 че и повече милиона ресурсни точки нямаше до ся в никоя вселена в играта според мен проблема е в многото новости в играта не са балансирани всичките платени екстри и там расите всички не са балансирани за тези които са се приспосибили можете да ги видите на върха а за другите тарсети ги назаде но се пак малко трудно ще се измакнете от атаки с сонди :D
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415348][/url]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

сондата rulz :) само това мога да кажа и пак роял и компания показаха как се играе било то по един или друг начин,много на сериозно взимате нещата гледам и модератори тука пишат,ядосват се,реват,лято е бе хора излезте навън поразходете се,ама в по-късните часове,че да не слънчасате :dizzy: моренце ала бала,планинка :)
Последна промяна от atomic на пет юли 11, 2008 1:10 pm, променено общо 1 път.
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

знаех си аз, че давам ацц на правилния човек :) само на роял-а като дам ацц не се случва да го бият, ама там шанса е да го накажат без повод :) а освен, че ацц бе развит мн готино(поне аз и той така смятаме) имаше и солиден запас от ресурс в борсата...смея да твърдя, че до сега не е имало по-добро трейд-ацц все пак имам 8 планети->8х4тертери :) и корабостроителниците бех тръгнал да ги максвам 14ки бех направил на бая места сега са вече на макс май :) за гаврата със сондите съм мн доволен,той рояла отдавна си мислеше да играе на някакъв нестандартен кораб мислеше на бомби или полеви(не че сега няма сума си и от тях), но и сондите са му слабост
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Бе това за трейда... като гледах темите "къде изчезнаха търговците в СПИЙДА", сълзи ми избиваха от смях... дали ти право на цели 8 планети и то в спийда, дето ако ще на +50% да можеше да пускаш оферти - пак щяха да ти ги купуват кат топъл хляб, уцелил си кьоравото че си се пуснал нокс... па накрая - всички до един се юрнали да играят за битки, някои даже и без да правят рецки... пфф. тва няма нищо общо с тактиката "боец" от едно време, тва е игра както се казва в последно време - само на ядене, без акъл :) . ама и тия дето много ядат печелят де ;)
Последна промяна от LoaD на вт юли 15, 2008 9:16 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Jul 15 2008, 12:27) Ааа не. Големите летци трябва да получават и големи тупаници. То невърви да переш и като те прекарат тебе да не ревнеш.

Уаааааааааааааааааааа 10 пъти по голям от мене ми потроши каската. УАААААААААААААА.

Предлагам генилано предложение с цел да предотвратим такива несправедливости.

Забрана на атаките от 23ч до 8ч сутринта- да можем всички спокойно да си поспим без риск и разни там пристигащи 150к сонди и други сейвове.

Забрана на атаките от 8.15ч до 19ч- някой на работа, някой на училище, трябва ред да има и да трупаме БВП.

В интервала 8.00-8.15- атаките са позволени но само по комшията в галактика, който е вече И. Забраната на атаките да важи винаги за хора извън моята система, както и такава по аткивни играчи . Като допълнително правило уточнявам. Комшията И определено е задължен да има 8планети на едно място. В случай, че това не е така, играта сама му мести планетите в 1на система. (нека и малко рандом елемент да има)

От 19 до 22.59- позволени атаки както в домашната система така и на 2-3 околовръст. Освен по Ита в това време можем да летим само по играчи които са ни в граница от 2 до 2.5 пъти по-малко от точките ни. Излишната загуба на собствени кораби е нежелателна, пък така или иначе няма достатъчно рецове да си дигнем боклука.

Със здраве пилоти и други такива.
Сългласен! :bravo: :c022: :a013:

ама не разбрах едно, ето и какво е то:
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Jul 15 2008, 12:27) Комшията И определено е задължен да има 8планети на едно място. В случай, че това не е така, играта сама му мести планетите в 1на система. (нека и малко рандом елемент да има)
Т.к условията са едни за всички би следвало, така както той (като твой комшия) да има по 8 планети, така и ти (като негов) да имаш 8 планети в системата. Една система май има 15 места :) Бе може да не съм назацепил нещо... СИФТЙЕ :)
Последна промяна от gajet_killer на вт юли 15, 2008 10:43 am, променено общо 1 път.
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

А-а-а-а-а, тъй било, ок :) Бе като ти гледам предложенията направо си изпаднах в състояние на делириум (ама не алкохолен, прави си сметка :c022: ), бе загубих съзнание от смях (без да се обиждаш). Предложенията са си МНОГО добри и трябва да им се обърне внимание ;) Мисля наистина и аз да помисля по въпроса :)

П.п. след последните няколко поста мисля, че е време за катинара, но както си решат компетентните лица :a055:
Последна промяна от gajet_killer на вт юли 15, 2008 12:04 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Няма бекъпи (а уж са задължителни) та не мога да видя какво точно е станало. Все пак ще си позволя да изразя малко теория. Практиката със сондите би трябвало да стане почти задължителна. Причините са много. Първата от тях - И-тата. Няма И, дето няма да може да ограбиш на .....10-20% полет почти в цялата Вселена. Втората причина - може да си напускаш десетина полета(ако в момента няма излизащи И-та) по стари неактивни или позадрямали активни. Задължително е правилното покритие на Вселената(сиреч правилното разположение на колониите). Генерирането на ресурс е гарантирано и то в огромни количества. Поиграйте си малко с % за полет на сондите и ще разберете за какво иде реч! Като говорех на времето, че трябва да се внимава кой какво предлага и кой какво приема....никой не слушаше. Те ви сега игра ......на шпионки!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”