Nikanik vs. adidas

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

ььаьаь малеее ако иска6 и с 6пионскиа полет ги занулqжаи жайното е да се мелqте...и да пазаружате...гледам 4е има пи4оже цакт с спиидери,и спиидоже имам за продан 4упете ги поже4ко....само така

оффф пустиа кирилизатор :c022:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 12 2008, 10:39) Ама ти явно си някакъв титан в тази игра.От една страна биеш всички в първия рунд,ама от друга и си с 0 бойни точки :c022: :lol:
Абе старо куче си е той, ама пак нещо се изложи с поста. В другата тема на Никаник съм написал кое е важното, стига с тия ресурсни точки :) .

Сега ако мога и малко да го защитя нападателя от нападките, които смятам за неоснователни... ти хубаво си на 5к и имаш по-голяма флота от него. А другото ти развитие? А ако всичко останало ти е по-ниско и недоразвито от на неговия акаунт? Е, от чисто статистическа гледна точка - чий акаунт е по-лошо развития в случая, а? Не е неговия. :)
Последна промяна от LoaD на съб юли 12, 2008 9:30 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
bloody_devil
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт май 17, 2005 1:36 pm
Контакти:

Мнение от bloody_devil »

Нямам бойно точки понеже си играя мирно и кротко, хората ме спайват и не повтарят, както и аз не атакувам активни играчи а си точа (i)- тата :dizzy: а за развитието - като му гледам оръжейните, бронята и щитовете .... с по 3 нива съм над него :) сега не знам ти за какво развитие ми говориш, виж ако е за мини може и да са му по-добри от мойте :) и да подчертая - шпионаж не вдигам :) който иска нека да си спайва слабо ме вълнува....

Едит: Щитовете сме равни :a074: както и го водя по лазери... :) ) хайде успехи, спорът е глупав както и битката
Последна промяна от bloody_devil на съб юли 12, 2008 9:34 am, променено общо 1 път.
Когато прочетох за вредата от алкохола , се отказах от четенето !
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

bloody_devil написа:QUOTE(bloody_devil @ Jul 12 2008, 11:27) Нямам бойно точки понеже си играя мирно и кротко, хората ме спайват и не повтарят, както и аз не атакувам активни играчи а си точа (i)- тата :dizzy: а за развитието - като му гледам оръжейните, бронята и щитовете .... с по 3 нива съм над него :) сега не знам ти за какво развитие ми говориш, виж ако е за мини може и да са му по-добри от мойте :) и да подчертая - шпионаж не вдигам :) който иска нека да си спайва слабо ме вълнува....

Едит: Щитовете сме равни :a074: както и го водя по лазери... :) ) хайде успехи, спорът е глупав както и битката
брей ти си като топаджия само (i) точиш много си напред с материала спор няма :D

а за това че проучванията ти са били по високи небъди толкова сигорен защото докато ти летиш за 45 мин в системата с рециклатор то той сигорно лети за 30-35 мин така че не се хвали токова
Последна промяна от ranger на съб юли 12, 2008 2:56 pm, променено общо 1 път.
bloody_devil
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bloody_devil »

-=(RANGER)=- написа:QUOTE(-=(RANGER)=- @ Jul 12 2008, 16:54) брей ти си като топаджия само (i) точиш много си напред с материала спор няма :D

а за това че проучванията ти са били по високи небъди толкова сигорен защото докато ти летиш за 45 мин в системата с рециклатор то той сигорно лети за 30-35 мин така че не се хвали токова
не мислиш ли, че бързото летене на корабите няма да му помогне в битките ?? :) Пак казвам - развивам си само военният материал - скорости, мини и шпионаж не ми трябват понеже нито дебна някой нито ще атакувм някой, нито ще крада рециклажа на друг :) играя го за да си убивам времето и ми прави кеф като ме спайват по 2-3 пъти и не повтарят :) )) хайде спирам глупавият спор ... за пореден път казвам - битката е тъпа за 9к точки ... да я беше сложил в темата за малки битки, а не да се правиш на мъж понеже сте във война с тях и да се правиш на чичо биткаджия :) )) хаиде успехи и приятни безсънни нощи. Аз отивам на работа - ще се радвам ако някой ме занули ... какво по-хубаво от едно ново начало ;)

P.S: Пич в тази игра оцеляват тези, които имат страшно много приятели във вселената или хора, които не се набиват на очи :) Това са ми го казали преди 2-3 години и е доста голяма мъдрост :) мен така ме занулиха преди време...разбиха се 2 мишки в мен и накрая 3-то мишле ме дозанули ... така, че си играй играта и не се набивай в очите на хората ;)
Последна промяна от bloody_devil на съб юли 12, 2008 4:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ranger »

е бива ли пък грам да не съм съгласен с тебе тук оцеляват не най големите мишки а най силните и съобразителни хора не е задължително да имаш много приятели както са казали хората не е важно количеството а качеството ;)
за това че се правя на мъж изобщо не си прав всеки който ме познава може да каже че съм много точен човек и не съм прецакал нито един мой приятел
и това че съм постнал битки правя го заради това вас а не заради мен да може да гледате битки на този етап са такива битките за на пред да се надяваме на по големи
bloody_devil
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от bloody_devil »

-=(RANGER)=- написа:QUOTE(-=(RANGER)=- @ Jul 12 2008, 18:23) е бива ли пък грам да не съм съгласен с тебе тук оцеляват не най големите мишки а най силните и съобразителни хора не е задължително да имаш много приятели както са казали хората не е важно количеството а качеството ;)
Пич ти от колко време играеш булфлеет та ме разсмиваш с тези глупости ? :) На горе ти дадох типичен пример - Може и да имаш най-много флота в цялата вселена и да си развил всичко за да си един от "най-силните" - заядеш ли се с играч, който има ДОСТА ПРИЯТЕЛИ които се съгласят да си треснат флотата в теб си жив труп за отрицателно време :) наистина ще си съсипят акаунтите но после ще ти се смее целият форум на зануленото акаунтЧЕНЦЕ.... насочи се към супер марио или някоя по-лесна игричка понеже логиката ти е покъртителна ;) :yako:
Последна промяна от bloody_devil на нед юли 13, 2008 10:47 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

bloody_devil написа:QUOTE(bloody_devil @ Jul 13 2008, 12:46) насочи се към супер марио или някоя по-лесна игричка понеже логиката ти е покъртителна ;) :yako:
Ама и ти си един шегобиец ... Та не е истина !
Аз подкрепям RANGER, щото е точен човек :)

Айде със СдраФе спрете тоя глупав спор ! ! ! :a055:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от ranger »

bloody_devil написа:QUOTE(bloody_devil @ Jul 13 2008, 12:46) Пич ти от колко време играеш булфлеет та ме разсмиваш с тези глупости ? :) На горе ти дадох типичен пример - Може и да имаш най-много флота в цялата вселена и да си развил всичко за да си един от "най-силните" - заядеш ли се с играч, който има ДОСТА ПРИЯТЕЛИ които се съгласят да си треснат флотата в теб си жив труп за отрицателно време :) наистина ще си съсипят акаунтите но после ще ти се смее целият форум на зануленото акаунтЧЕНЦЕ.... насочи се към супер марио или някоя по-лесна игричка понеже логиката ти е покъртителна ;) :yako:
ами мой човек ти докато го караш на защита и 100 човека могат да те бият някои хора си го караме на флоти които са трудни за хващане нали се сещаш къде е разликата ;)
а за приятелите както казах в предния си пост не са нужни много едва шепа хора са нужни за срутването на големи алианси :c022:

и съм съгласен с free styler време е да сложим край на този спор :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”