т.е на тези то4ки на които е той спокойно може да се изкара флота, която да посрешне 4-те знс-та и около 9к скаути.
AncienT_SouL vs Zex's Idol
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
http://rageover.free.bg/AncienT_SouL%20 ... 20Idol.htmVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jul 11 2008, 20:11) Ае, някой няма ли да ни предложи бекъп, че тъй ми е малко едно такова ... да пиша за нещо, което не виждам ...
Маааали, а да знаеш на Mozilla 3 как ми излиза ботчека на битката... е това излишно изречение, което така и програмиста не си го оправи ("Warning: include() [function.include]: Failed opening..." и т.н.), ми излиза баш върху цифричките, та от 15 опита най-накрая налучках и 4-те да я скивам битката.... па ти ме накара пак да го правя ся и за бекъп ;D.
Keep space clean, it's not yours.
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Че кво лошо има да съм селянин бе майсторе знаеш ли колко ми е хубаво да си излеза на терасата да ме напича слънцето леко хладен селски планински ветрец да подухва с студена биричка на масата гледайки селянките разхождащи се по малките ни селски улички и да изтривам планетките на поредния новачков дето случайно се е регнал тука мислейки че това е саит за запознанство,селяните рокс кат немаш време за игра седиш в мод и си траеш като имаш време седиш играеш и си отваряш голямата уста можеш да зимаш пример от мене а идолати ако ще за 1 седмица 1ви да стане мене тва неме грее защото той си заминава аз оставам така че точка и неми говори за уважение защото каквото повикало такова се обадило така че найчи общака ти на уважение и тогава търси уважение от селяните
Последна промяна от MightyOne на съб юли 12, 2008 6:30 am, променено общо 1 път.
Hell was full so...
i came back!
i came back!
- zEx
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
- Контакти:
Остава ти време да пиеш пира ли бре.............много ме съмнява,както и да е. Обаче това с "общака" май неме разбра,а. Даже вече не се и напрягам да ти чета постовете(то нищо несе разбира),ама неме наричай общак ясно,неме познаваш,незнаеш какво правя,явно не си на мисленето,та къ'в си ТИ че да ми викаш общак.Ай бегаи си гледай "дините" на терасатаMightyOne написа:QUOTE(MightyOne @ Jul 12 2008, 08:29) Че кво лошо има да съм селянин бе майсторе знаеш ли колко ми е хубаво да си излеза на терасата да ме напича слънцето леко хладен селски планински ветрец да подухва с студена биричка на масата гледайки селянките разхождащи се по малките ни селски улички и да изтривам планетките на поредния новачков дето случайно се е регнал тука мислейки че това е саит за запознанство,селяните рокс кат немаш време за игра седиш в мод и си траеш като имаш време седиш играеш и си отваряш голямата уста можеш да зимаш пример от мене а идолати ако ще за 1 седмица 1ви да стане мене тва неме грее защото той си заминава аз оставам така че точка и неми говори за уважение защото каквото повикало такова се обадило така че найчи общака ти на уважение и тогава търси уважение от селяните
Слушайте какво ще ви кажа на всички, че почнахте вече да оспамвате темата
и се дразните едни други излишно, като загърбвате уважението към играчите.
Не искам да прозвучава като оправдание или нещо, но ситуацията е следната.
До преди 30.06 всеки ден си стоях играта (доста често удрях 20-те часа), но си бях
вкъщи, където ми е и работата. Предложиха ми оферта от една фирма да ме наемат за 1 месец
и аз сега съм при тях. Има много работа и скапан безжичен интернет, който го няма, няма
пък вземе та изчезне. Това предразполага към два типа игра - или да стоя 5-те работни дни в мод
и да играя уикендите, което е напълно безмислено или да съм на некъв глупав сейв
и приятелчетата дет пируват снощи да им върже пак и да ми изтрият планетите на сейва.
И тъй като цялато това мероприятие ще отнеме около месец, включая едно топене на крачетата
по Средиземноморието, ако някой ми каже че има смисъл да играя последните 20 дни от рунда,
може и да модна до тогава и отново да се появя на сцената. Все още се чудя, все пак 4 месеца
й посветих на тая игра. Намерих си много приятели, също така и подиграватели.
Били ме оставили да се развивам. Ми да ме бяха нападали бе, кой ги е спирал. И баба му на Идиота
ако направела тертет ....., ей Идиот, ние с баба ти играехме в съюз, и двамата тертети, ти докато ходеше под масата бре
Тва в рамките на шегата
Естествено на никой не му е приятно да му бутнат планетата (камо ли пък 2) и 2 опита.
Като нападах Идиота на 2 пъти - нищо. Като нападнах Древния в 4-та - пак нищо. Явно не съм имал късмет колкото него.
Ама така си е измислена играта, аз кво да направя.
По въпроса що не съм срещнал, нали съм играч. Обяснявам простичко. Звездите и скаутите ми бяха в 4-та, а останалата флота на
въпросната изтрита планета. Без ЗНС-тата ако посрещнех, си бях умрял. А за да дойдат те, ми трябваха 8 часа.
Айде посрещайте 2-часова атака, а?
Ще помоля всички най-учтиво - Спрете да се заяждате, няма смисъл. Това, че съм бил голям на съобщения, кво от това.
Или пък, що съм написал "You spy, you die". Ми всички си пишете разни работи по инфото, що пък и аз да не напиша нещо.
И кво, да не пиша съобщения, дет да подлютяват ситуацията. По-добре ли е да си мълча кат некъв пукал.
Всичко е част от играта, в която за съжаление не мога да се задържа. Модна ли за един месец, всички ще сте с по 4-5к бойни,
многостотин хиляди скаути и там друго с каквото си играете. Ай стига съм писал, време е да
и се дразните едни други излишно, като загърбвате уважението към играчите.
Не искам да прозвучава като оправдание или нещо, но ситуацията е следната.
До преди 30.06 всеки ден си стоях играта (доста често удрях 20-те часа), но си бях
вкъщи, където ми е и работата. Предложиха ми оферта от една фирма да ме наемат за 1 месец
и аз сега съм при тях. Има много работа и скапан безжичен интернет, който го няма, няма
пък вземе та изчезне. Това предразполага към два типа игра - или да стоя 5-те работни дни в мод
и да играя уикендите, което е напълно безмислено или да съм на некъв глупав сейв
и приятелчетата дет пируват снощи да им върже пак и да ми изтрият планетите на сейва.
И тъй като цялато това мероприятие ще отнеме около месец, включая едно топене на крачетата
по Средиземноморието, ако някой ми каже че има смисъл да играя последните 20 дни от рунда,
може и да модна до тогава и отново да се появя на сцената. Все още се чудя, все пак 4 месеца
й посветих на тая игра. Намерих си много приятели, също така и подиграватели.
Били ме оставили да се развивам. Ми да ме бяха нападали бе, кой ги е спирал. И баба му на Идиота
ако направела тертет ....., ей Идиот, ние с баба ти играехме в съюз, и двамата тертети, ти докато ходеше под масата бре
Тва в рамките на шегата
Като нападах Идиота на 2 пъти - нищо. Като нападнах Древния в 4-та - пак нищо. Явно не съм имал късмет колкото него.
Ама така си е измислена играта, аз кво да направя.
По въпроса що не съм срещнал, нали съм играч. Обяснявам простичко. Звездите и скаутите ми бяха в 4-та, а останалата флота на
въпросната изтрита планета. Без ЗНС-тата ако посрещнех, си бях умрял. А за да дойдат те, ми трябваха 8 часа.
Айде посрещайте 2-часова атака, а?
Ще помоля всички най-учтиво - Спрете да се заяждате, няма смисъл. Това, че съм бил голям на съобщения, кво от това.
Или пък, що съм написал "You spy, you die". Ми всички си пишете разни работи по инфото, що пък и аз да не напиша нещо.
И кво, да не пиша съобщения, дет да подлютяват ситуацията. По-добре ли е да си мълча кат некъв пукал.
Всичко е част от играта, в която за съжаление не мога да се задържа. Модна ли за един месец, всички ще сте с по 4-5к бойни,
многостотин хиляди скаути и там друго с каквото си играете. Ай стига съм писал, време е да
Че аз на тях разчитам. Жалко, че вече не сме в един коефициент, ама ко пъкGoldenboy написа:Цитат(Goldenboy @ Jul 12 2008, 09:27) ако някой ми каже че има смисъл да играя последните 20 дни от рунда,
й посветих на тая игра.
Това, че Голдъна бил оставен да се развива не знам доколко е вярно, щото когато проверявах вселената (в началото на рунда ест.) за потенциални каси (Eragon например беше много голям потенциал и се разви като такъв
Последна промяна от LoaD на съб юли 12, 2008 8:56 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Не знам до колко са ви правилни историите,но ако Ancient е прав то аз не виждам смисъл да обиждаш по-силен от теб или като теб (за мен не трябва да обиждаш противника дори да е супер по -слаб от теб)направи достатъчно силна флота и тогава и все пак такава е играта,много не разбирам действвията на голдена и зекса,но все пак да не съм някой от тримата в конфликта щото в истинския и игралния свят хората с големи усти все се изпатват рано или късно,но както винаги аз се опитвам да не вземам страна(не казвам истинското ми име в играта,защото не ви знам характера а искам да се развивам още в играта).
И да повторя нещо и аз се ядосвам като някой ме атакува,но такава е играта.
И да повторя нещо и аз се ядосвам като някой ме атакува,но такава е играта.
Последна промяна от gk431 на вт юли 15, 2008 6:10 pm, променено общо 1 път.
Мъдрия тъпак :(:(::(:(:(
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
Bizarre написа:Цитат(Bizarre @ Jul 15 2008, 21:57) gk431, брао, така като чета тука повече се заяждат хората отколкото да коментират битката, а и вярно е че повечето "отвореняци" тука са абсолютни мишоци в реалния живот !
цър,цър гриз.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- devastator
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
- Контакти:
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 12 2008, 05:14) http://rageover.free.bg/AncienT_SouL%20 ... 20Idol.htm
Маааали, а да знаеш на Mozilla 3 как ми излиза ботчека на битката... е това излишно изречение, което така и програмиста не си го оправи ("Warning: include() [function.include]: Failed opening..." и т.н.), ми излиза баш върху цифричките, та от 15 опита най-накрая налучках и 4-те да я скивам битката.... па ти ме накара пак да го правя ся и за бекъп ;D.
Да бе и на мене с операта ми го прави този кенеф :@
Колкото за битката - тоз има още планети, какво чакаш :D
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]