Как да играем Ретро Булфлийт
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
я сега да си спомним кога беше по-интересна играта.когато играта беше по-старите правила интригата и напрежението беше добра и битките бяха много.а сега -цитати от рода на -новото продава,разнообразното продава и тн.факт е 4е с новите промени играта стана по-скучна и респективно вече не ми омръзва на 5 или 6 месец а още преди втория.смс ивестяването
уникално е правиш акаунта на мини и спай и си недосегаем ако ще да е дедо господ.на 15 к спай 12 ходи го граби или занули ако има 20 часов достъп.някои ще кажат ама като си развиеш скоростите и ще го стигаш за 3 мин с кръстове.добре няма лошо ама проблем много горят няма газ респективно 3 атаки и горивото свършва факт.
аз съм за една ретро вселена без раси всички на равни начала няма танкери няма пиратски и гледайте как ще се върнат битките тогава скоростта е решаваща.а и ако има винджет как ли ще го удариш дори да е с по-нисък спай.я помислете пак и не защитавайте ривъра или някой друг защитете вашия начин на игра .ако не можете време е да кажете сбогом на тази игра като ники год и да се ориентирате към другата подобна на тази.
уникално е правиш акаунта на мини и спай и си недосегаем ако ще да е дедо господ.на 15 к спай 12 ходи го граби или занули ако има 20 часов достъп.някои ще кажат ама като си развиеш скоростите и ще го стигаш за 3 мин с кръстове.добре няма лошо ама проблем много горят няма газ респективно 3 атаки и горивото свършва факт.
аз съм за една ретро вселена без раси всички на равни начала няма танкери няма пиратски и гледайте как ще се върнат битките тогава скоростта е решаваща.а и ако има винджет как ли ще го удариш дори да е с по-нисък спай.я помислете пак и не защитавайте ривъра или някой друг защитете вашия начин на игра .ако не можете време е да кажете сбогом на тази игра като ники год и да се ориентирате към другата подобна на тази.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Подобни теми периодично се появяват. И да се направи такава вселена няма да е като преди. В началото всички се учехме и правехме грешки, без значение дали бяхме на 10, 100 или 1000К. А сега има много хора, които отдавна са се научили и се роботизирали (даже и аз). Каквито и промени да вкарат, важното е да си правиш сейвъна, за да не те връщат назад. А с каква скорост вървиш напред зависи от това колко време имаш да летиш. От всички промени, единствено расите повлияха сериозно на геймплея - вече можеш да си избереш дали да копаш или да летиш още в началото на рунда с избора на раса. Другите промени пък разбиха двуполюсния модел копане/летене - вече има и опциите пират и търговец. Търси се разнообразие. Иначе рано или късно (в интерес на истината обикновено е късно), доскучава.
Така че новото е, за да не писва, както вече се обясни много пъти, ама не вдявате. Имам акаунт във 2-а, който развих на защита, за да си разнообразя малко живота. Защото тази ретро-вселена, която промените винаги я достигат последна, е най-най-най-скучната, и това е мнението на почти всички, които играят и в някоя от другите вселени
Така че новото е, за да не писва, както вече се обясни много пъти, ама не вдявате. Имам акаунт във 2-а, който развих на защита, за да си разнообразя малко живота. Защото тази ретро-вселена, която промените винаги я достигат последна, е най-най-най-скучната, и това е мнението на почти всички, които играят и в някоя от другите вселени
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Ама не мога да си обясня на какво се базира тая ваша масова гледна точка? Какви "стари" правила? Играта когато излезе - "стара" ли беше? "Стари" ли бяха правилата? А не беше ли може би най-новото нещо из българските онлайн среди тогава? Напротив, не я убиват промените, убива я така или иначе малката клиентела (ние преди да не бяхме пък кой знае колко? пак определени хора си колеха и бесеха из вселената, другите просто съществуваха, а сега вселените се увеличават за сметка на потребителите...), както и може би, че тези промени не са точно тия, дето трябва... знам ли. Ако играта не се беше променила до такава степен, че да стане нещо различно от въпросната игра, с която я сравнявате (ако изобщо знаете как е създаден БФ), да е замряла още преди повечето от вас да се регнат за първи път в нея... Доказателство за това е, че при наличието на нововъведения (като например - раси... по-късно и още една) - интересът към играта скача драстично. Така че проблемът може да е в самите нововъведения, но със сигурност не е в това, че изобщо има такива. Аз между другото забелязвам, че хората предпочитат все да има нещо новичко, което да разучат, но въпреки това много скоро им омръзва сложнотията по играта... и почват да мрънкат за нещо по-опростено...corpusdelikti написа:Цитат(corpusdelikti @ Jul 11 2008, 16:18) я сега да си спомним кога беше по-интересна играта.когато играта беше по-старите правила интригата и напрежението беше добра и битките бяха много.а сега -цитати от рода на -новото продава,разнообразното продава и тн.факт е 4еако не можете
...
време е да кажете сбогом на тази игра катo ники год и да се ориентирате към другата подобна на тази.
Иначе, като стана дума дали играта има прогрес... я погледни Вселена SPEED ? Да не би да не помниш как последните рундове на Хардкора играеха по 150 души и в топ 100 завършваха хора с под 100 точки ? Я погледни тази вселена сега... дали няма прогрес.
Това за niki_god не го разбрах... я дай на Търсене във Вселена 1 niki_god и гледай ко става ;D
Не ми се философства както преди защо е нормално в даден момент да ти писне да киснеш по 20 часа на ден пред компа, но на базата на тия си разсъждения смятам, че на играта и трябват много нови и свежи идеи, а не връщане в първи клас (сега, да се направи наново (щото няма как да се върне) една истинска РЕТРО вселена не че бих отказал де ;] ). Това си е продукт, така че трябва да се търси по-големия пазар, а не толкова думата на 20те й редовни клиента из форума, които 4 години са се потрошили да играят, па ся мрънкат, че им се ще да се върне времето назад, та пак да трошат конкуренцията с минимални усилия
Последна промяна от LoaD на пет юли 11, 2008 3:56 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Цитат[Това за niki_god не го разбрах... я дай на Търсене във Вселена 1 niki_god и гледай ко става ;D[/quote]
Е ся, по играйкаме малко дан е без хич.А в другата игра ме банираха щот съм играл от домашния и работния компютър и не съм им казал.А га с жената така да им кажа а нещат ли?.
Е ся, по играйкаме малко дан е без хич.А в другата игра ме банираха щот съм играл от домашния и работния компютър и не съм им казал.А га с жената така да им кажа а нещат ли?.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- free_styler212
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
- Контакти:
Еми не мога да не съм по-съгласен с LoaD ... Никога нямаше да мога да го опиша така и някой хора трябва да си вземат бележка вместо да говорат празни и неподкрепени приказки и локуми ! ! !
П.п.Направо ги занули всичките колега
- Дано си направят труда да го прочетат 
П.п.Направо ги занули всичките колега
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]
[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]
Много глупости се изписаха.. също и много верни неща.. Някои се обявиха против мен (предимно 16 годишни к*рльовци, дето хал хабер си нямат), други застанаха зад мен! Но сега ще ви кажа каква е истината.. Да си призная честно, мен нововъведенията не ме дразнят много много, защото има и много сполучливи които ми допадат. Но искам да кажа едно нещо на администрацията, ако случайно някой хвърли тук поглед..
Ако успеят да ми гарантират поне 3-4к активни играчи не само, че ще се пусна генерал а и ще привлека други последователи, защото когато има много хора БФ прави наистина кеф!
И последно моля некомпетентни лица да спрат да пишат по темата.. Въвеждам червената точка което значи.. Забранено за Непълнолетни!
edit MACKATA: Тури една гола жена и филтрите за инфантили няма да ги допускат в темата повече
... макар че забраната по-скоро трябва да е за уроди, а те не са непременно непълнолетни
P.S. Искренно се надявам, че всички са на море и от зимния рунд ще се оправят нещата.. Казвам го с чиста съвест.. търсил съм, но по добра игра от БФ в този жанр просто няма..
Ако успеят да ми гарантират поне 3-4к активни играчи не само, че ще се пусна генерал а и ще привлека други последователи, защото когато има много хора БФ прави наистина кеф!
И последно моля некомпетентни лица да спрат да пишат по темата.. Въвеждам червената точка което значи.. Забранено за Непълнолетни!
edit MACKATA: Тури една гола жена и филтрите за инфантили няма да ги допускат в темата повече
... макар че забраната по-скоро трябва да е за уроди, а те не са непременно непълнолетни
P.S. Искренно се надявам, че всички са на море и от зимния рунд ще се оправят нещата.. Казвам го с чиста съвест.. търсил съм, но по добра игра от БФ в този жанр просто няма..
Последна промяна от sifon на съб юли 12, 2008 6:14 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Специално си направих труда за теб да разгледам профилите на всички писали по темата и знаеш ли - няма нито един 16 годишен (на двама нямаше зададена рождена дата в профилите, така че за тях не гарантирам). Какво разбираш ти под "предимно" не знам. Като толкова искаш да помагаш, поне поддържай дискусия, стига си си въобразявал, че всеки, който не мисли като теб - нищо не разбира. Това твоето отдавна е преминало границата на обикновено "мнение". Щом имаш идеи и желаеш да защитаваш мнението си - добре дошъл, но не си загрозявай постовете с абсолютно неверни изцепки по адрес на останалите потребители... или за старите коли в Софияsifon написа:Цитат(sifon @ Jul 12 2008, 07:31) Някои се обявиха против мен (предимно 16 годишни к*рльовци, дето хал хабер си нямат)
...
edit MACKATA:
Kой/коя е МАСКАТА от въпросния 'edit'?
Последна промяна от LoaD на съб юли 12, 2008 10:02 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Ей момче почна да ме кефиш нещо... добри неща си написал за последноLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 12 2008, 10:55) Специално си направих труда за теб да разгледам профилите на всички писали по темата и знаеш ли - няма нито един 16 годишен (на двама нямаше зададена рождена дата в профилите, така че за тях не гарантирам). Какво разбираш ти под "предимно" не знам. Като толкова искаш да помагаш, поне поддържай дискусия, стига си си въобразявал, че всеки, който не мисли като теб - нищо не разбира. Това твоето отдавна е преминало границата на обикновено "мнение". Щом имаш идеи и желаеш да защитаваш мнението си - добре дошъл, но не си загрозявай постовете с абсолютно неверни изцепки по адрес на останалите потребители... или за старите коли в София. Не забравяй, че тук всички сме ЗА прогреса на Bulfleet.
А иначе аз мислих мислих и според мен има само 1 начин играта да бъде нарпавена така както играчите искат... а не както някои лица решат.. дето си имат работа и изобщо не им се занимава да играят. Та мисля, че следващото нещо което ще предложа е доста умно и разумно и се надявам на солидна подкрепа
Защо не се въведе просто 1 анкета и след всеки рунд играчите да гласуват, дали им харесва еди коя си промяна или не.. и на базата на резултатите да се реши дали от следващия рунд да я има или не... например Вселена 3 се прави тестова и там се правят нововъведенията.. и след това се пускат или не в 1ва..
Мисля че това е ключа към успеха
По добре не питай, че ще те скъса от секс.. дъх няма да можеш да си поемешLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 12 2008, 10:55) Kой/коя е МАСКАТА от въпросния 'edit'?
Последна промяна от sifon на пон юли 14, 2008 5:23 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
- chaha
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
- Контакти:
Абре Върколак ЧЕТИ внимателно каво ти пише човека ,не го обиждай!. Става въпрос за Една от вселените " Ромфлийт" да е ретро а не всички.Ти си играй където искаш. Аз също съм за 1 ретро вселена ,а дали ще се върне някой в първи клас,има админи да мислят за тази работи, и както виждаш Ромфлийт вече е ФАКТ. Аз и много мой познати стари играчи предпочитат Стария вариянт ,като ни омръзне ще сменим в др вселена и такvarkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 9 2008, 12:32) Не,че нещо но не вярвам господа Админите и госпожа Админ да изпълнят желанията ти.Просто е и то доста.Няма нормален човек,без психическо заболяване които би обърнал към твоите тъпи изказвания,чисто аналогично,ако влезат тези промени играта ще бъде закопана до сущ,общо казано закопана игра.
Не знам кои си но от изискванията ти разбирам че не си играл доста време,седи си тама у галоша и не си показваи изклиучително забогателия умствен потенциал с едва 1 на 100 запълнен капацитет.
Ще зема да пусна темата за спийда за новите промени,за което да ме прощава Краси но искам да видя мненията
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]