Как да играем Ретро Булфлийт

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Е то да бориш ромфлийт,bulfleet.nl и италианската версия за вселени,си е малко :c022:
Иначе к'о му има рунда на 2?Малко е постен,да,съгласен съм.
Но както казах "всяко чудо за 3 дни".Всеки си казва:"У!А!Че цветно!Ихаааааа бахти яките промени!" и т.н. ...
Ама по-добре 2 да си е както сега(макар че не е желаното ретро).По-добре така,отколкото 4 еднакви вселени ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

sifon написа:QUOTE(sifon @ Jul 9 2008, 14:11) Не съм в София, но доколкото знам ретро клубовете са препълнени, а съвременна денс музика никой не върти. Така както преди години никой не въртеше това, което сега е ретро.
Също така доколкото знам софийските улици са пълни със стари коли...
:lol:
Ах само колко много си прав, не е истина. Те в София новите и старите коли са на една цена, ма хората си взимат стари, щото ги кефят повече - по-често си намират занимавка да ги ремонтират, по-често си подновяват чарковете, с ОЩЕ по-стари нещо като издаде, разхода на гориво е по-голям от нормалния за модела... Абе ебати кефа е! За к'во ми е нова кола?
За к'во и да си купя примерно чисто нов Водафон за 50 лева, като мога да си взема за тея пари примерно Сименс Ц55, втора (или двайсе и втора) употреба?

А като си такъв фен на ретрото те съветвам като ходиш в магазина да си купуваш само от най-старите домати, най-старите яйца, най-старото мляко... И най-старата тоалетна хартия, защото ще ти е адски необходима... Освен ако не се кефиш и на стари вестници :)

Всъщност по твоята логика, като е модерно ретрото, защо изобщо някой се мъчи да измисля нещо ново по дяволите? За да почака десетина години, в които да се надява някой да измисли нещо още по-ново, та неговото да стане ретро и да се търси? Това всъщност е интересно съждение, в което не липсва логика. Пробвай да защитиш някоя докторантура в УНСС с разработка на тази тема :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

Една прекрасна теория, изказана от отличника на най-реномираната академия "Драгушинци" в Ботевград.
Прекрасен си, ти си бъдещето на България!

Само не виждам общото между написаното от теб и темата... :c022:
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Loveless »

Не знам дали съм бъдещето на България, но поне съм стигнал до София, че даже и съм я подминал с няколко хиляди километра в западна посока. И то легално :P
Не знам дали има и общо с темата, но определено имаше общо с написаното от теб. Ти по темата ли си писал? Защото аз ти отговарям. Иронично. Това, че не ти е харесало си е твое вълнение :)

П.С: Не я знам споменатата академия, ама ти определено си фен на ретрото. Погледни другия път сайта на МОН и класацията на университетите, и чак тогава ги обсъждай. Застоя е бил обичайното състояние на нещата при едно друго управление. Сега вече се променят, независимо дали това се харесва на Сульо и Пульо, или не.

sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

Да, на студентска бригада да чистиш на американските пияници :a013:
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Хм. Всеки, който се изказа противно на неговото мнение, все нещо му е куцало в образованието. Е, за моето даскало нищо не спомена де (с ко ше ме обидиш? че станахме шести в страната ли ;S ех, деа, че сме се провалили в живота). Те това е - просто все необразовани и прости хора се изказваме тука явно. Сифонезе, ти не си за тука, брат. Ти ще да си за по-развита цивилизация проктиран. Където знаят, че старите продукти са по-добри, щото старите коли (даже бих казал - първите коли още) са много по-хубави и по-добри от новите (дето им викат, че са рожби на гения на инженерната мисъл - ама то мани, тва пак некой с нискокачествено образование го е рекъл, да знаеш!), а ретро музиката (което помежду другото, пак някой плиткоумник я е нарочил пък за "изкуство", да му се не знае) е по-стойностна от новата. Жалко, че не осъзнаваш, че Булфа преди ни кефеше, точно щото беше нещо ново, а не нещо старо.

Ум да ти зайде иначе за логиката.
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 8:36 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Empire
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 03, 2006 12:11 pm
Контакти:

Мнение от Empire »

И аз съм против тия шибани раси !
То булфлийт стана игра на крадци и рециклатори !
Да живee старият булфлиит и атаките със сонди :D
[url=http://bulgaria.forumotion.com][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мене ме устройва само и Танкерът да пукне дано ;D
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Аз искам вселена 2 да си остане както досега само да се вдигне % на рециклажа че сега си е чиста излагация,ама кой ли го интересува сульо (в случая аз),какво иска та затова мисля че се наиграх в БФ пък вие продължавайте да си вярвяте че играта върви към хубаво :dizzy: Сигурно след година няма да ти е нужно дори PC,за да играеш БФ,просто пишеш смс (за 2лв) с текст: Нападни другарчето чоплиш си носа 5мин,телефона ти звъни и операторка с приятен глас ти съобщава: Честито вие разбихте флота на другарчето си (следват подробни данни за битката и размера на рециклажа),обаче изведнъж се сещаш че си забравил да пуснеш смс за рециклатори и изгаряш,докато на останалите ти другарчета им звънят телефоните и същата операторка с приятен глас им съобщава:Здравейте,еди къде си има еди колко си рециклаж - за да пуснете вашите рециклатори натиснете 1(2лв),ако нямате рециклатори можете да си закупите като натиснете 2(2лв),за връзка с админа на вашата вселена натиснете 3 (3лв),за друго натиснете 4 (4лв) и такива ми ти работи.

ps. преди някой да ми каже че съм тъп нека поясня,че се шегувам :c022:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Loveless »

sifon написа:QUOTE(sifon @ Jul 10 2008, 21:39) Да, на студентска бригада да чистиш на американските пияници :a013:
Ей, много ги разбираш нещата де*а, да нямаш родствена връзка с Ванга случайно? :) Това човешката простотия няма граници, важното е да си оригинален! Мога да ти препоръчам сайта, от който си намерих работа на бригада "да чистя на американските пияници" ---> http://bulgarian.bulgaria.usembassy.gov/dv_main.html :a013:
И само да питам, за да отидеш на СТУДЕНТСКА БРИГАДА не трябва ли да си СТУДЕНТ?

Като не ти харесва астроплоатацията, играеш нокс или миоп, правиш постоянно рециклажи и нямаш нужда от астероиди. Протекциите може да не ти харесват, но като има една безплатна, кой е луд да не си я ползва? Къде ще колонизираш си е лично твой проблем - аз пък може да съм копач и да ми е гот да се забия на края на вселената, за да ме тормозят по-малко. А това за търговията дето го каза, е една от най-големите глупости, които съм чел в тоя форум. На тебе ако ти е харесвало преди след битка да киснеш по 3-4 дни в мод докато си възстановиш загубите, на много други не им харесва. Сеш'се?

П.С: Още не съм видял тук "пияница" да залита по улицата, което е нормална гледка в БГ. Но ти явно си високо образован, а всички други сме профани, така че няма да ти обяснявам. Живей си с илюзията колко е хубаво в България и колко е велика, нито има нещо лошо, нито си единствения...

Отговори

Върни се в “Off Topic”