350К точки коефициент за атака

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

Въпроса е ясен!
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Айде ще изкажа моето мнение по въпроса ;) Коефициента е хубаво да го има според мен - в 1ва да е по общите точки както е сега, в 2ра и 3та - 350к ресурсни е добре, но за спиида според мен е редно да се увеличи доста - поне до 500-600к тъй като при сегашната система се дигат доста повече ресурсни точки и затова е редно и коефициента да е по голям. 500-600к е добре според мен, а дали да е по ресурсни или по общи точки не съм сигурен - по скоро по ресурсни тъй като вселената повече прилича на 3та - с банка и специалности ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Против!!!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Тей, тука вече чувствам по-голяма свобода да запитам, абе по едно време коефициента беше така - минеш ли 150к - могат да те нападат играчи до 350к ; после минеш ли 350к - могат да те нападат до 750к ; минеш ли 750к вече могат да те глождят и на 2-3М акаунти да са. С тоя коефициент какво по-точно се случи, тъй като си бях взел отпуска от играта тогава явно, та не съм му разбрал съдбата в последствие? Само усетих, че го няма вече...

Вижда ми се добра идея за спийда горна граница от 750к? Обаче и едно много добро предложение от kaos имаше по този случай - ако си на 90к и нападнеш някого на 300к, после 1 седмица да може да те пука като пуканка из вселената... тъй де, щом си толкоз tough guy, че да му скачаш... =] Е, може и да не е 168 часа де, може 24... или 48.... ;)
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 10 2008, 22:51) Тей, тука вече чувствам по-голяма свобода да запитам, абе по едно време коефициента беше така - минеш ли 150к - могат да те нападат играчи до 350к ; после минеш ли 350к - могат да те нападат до 750к ; минеш ли 750к вече могат да те глождят и на 2-3М акаунти да са. С тоя коефициент какво по-точно се случи, тъй като си бях взел отпуска от играта тогава явно, та не съм му разбрал съдбата в последствие? Само усетих, че го няма вече...
Това е напълно удачен вариант :bravo:
А нападаш ли и теб да могат да те нападат,мишкуванията не са в употреба ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ALF_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 5:20 pm
Контакти:

Мнение от ALF_ »

против...хубаво ли е някой с двойно повече точки от тебе да те атакува ? Е , разбира се , ако правиш сейвън може са ке оггъпнеш....ама ако атакуващият има ЗНС , спукана ти е работата :crazy_pilot:
[color=red][b][i]Прибирайте флотите !!! Затваряйте мините !!! Охранявайте планетите си !!! Защото АЛФ пристига !!![/color][/b][/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Като видях, че последното мнение е на ALF_ в темата, изтръпнах :) . Далечни братовчеде от Мелмак, то че не е хубаво - не е хубаво, ама тука имахме предвид нещо конкретно. Сегашните коефициенти от 100 до 50,000 точки не ни пречат :) .
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 9:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Ох,АЛФ :yako: :lol: :c022:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ALF_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 5:20 pm
Контакти:

Мнение от ALF_ »

аха , загрях стотни минути след като се издадох с "умното" си мнение :)

едит:продължавайте си по темата
[color=red][b][i]Прибирайте флотите !!! Затваряйте мините !!! Охранявайте планетите си !!! Защото АЛФ пристига !!![/color][/b][/i]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Супер си е коефициента. И в спийда по-малко хора минават 700к от колкото в другите вселени 350к. Да не кажа, че Повече от 2ма/3ма не го правят. Стига глупости, и за спийда е нормално.
btw. Ло, едно време като минеш 150к можеха дат е нападат такива на по милион-два.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”