аз пък съм ...Raid написа:QUOTE(Raid @ Jul 10 2008, 21:04) и аз така![]()
Пиянството на един народ
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
А те така ... А честито Петре :) Жив, здрав и да те слуша жената :)))
А тва за подаръците и пиенето... Бал съм те - апартамент нема да ти купувам :))))
Ако сте живи след 2 нощеска - ще мина да те уважа, ако не - друг път ще е :)
А тва за подаръците и пиенето... Бал съм те - апартамент нема да ти купувам :))))
Ако сте живи след 2 нощеска - ще мина да те уважа, ако не - друг път ще е :)
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Тцтцтцт пиянициии
Не,че съм голем пияч де но решъ ли да пия пия до смърт,по 1 път в годината се натрясквам до смърт.Епреди 5 месеца изпих половин шише видка след което минах на половин шише Yиски balantains
след което за купона едно шише вино и 4 бири.Бехме се събрали в нас с едни приятели хъхъхъ,издражах да пия около 6 часа с компания,седехме до 5 сутринта хъхъ и слушахме киучеци,когат съм пиян мого ги обичам хъхъх
Та не можах да повърна докато бех прав ,та оидох да спъ,че усетих на къде отиват нещата.Естественно на сутринта като се събудих лежах в драифани чершафи,както и да е важното е че на пиене никои не ме бие,въпрос на живот и смърт е.Не един път ми се е разминавало,мисля че са около 3 или 4
хъхъ
Неко ден ше ви вида къ сте на масата

Не,че съм голем пияч де но решъ ли да пия пия до смърт,по 1 път в годината се натрясквам до смърт.Епреди 5 месеца изпих половин шише видка след което минах на половин шише Yиски balantains
Та не можах да повърна докато бех прав ,та оидох да спъ,че усетих на къде отиват нещата.Естественно на сутринта като се събудих лежах в драифани чершафи,както и да е важното е че на пиене никои не ме бие,въпрос на живот и смърт е.Не един път ми се е разминавало,мисля че са около 3 или 4
Неко ден ше ви вида къ сте на масата
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif