sifon написа:QUOTE(sifon @ Jul 9 2008, 14:11) Не съм в София, но доколкото знам ретро клубовете са препълнени, а съвременна денс музика никой не върти. Така както преди години никой не въртеше това, което сега е ретро.
Също така доколкото знам софийските улици са пълни със стари коли...
Ах само колко много си прав, не е истина. Те в София новите и старите коли са на една цена, ма хората си взимат стари, щото ги кефят повече - по-често си намират занимавка да ги ремонтират, по-често си подновяват чарковете, с ОЩЕ по-стари нещо като издаде, разхода на гориво е по-голям от нормалния за модела... Абе ебати кефа е! За к'во ми е нова кола?
За к'во и да си купя примерно чисто нов Водафон за 50 лева, като мога да си взема за тея пари примерно Сименс Ц55, втора (или двайсе и втора) употреба?
А като си такъв фен на ретрото те съветвам като ходиш в магазина да си купуваш само от най-старите домати, най-старите яйца, най-старото мляко... И най-старата тоалетна хартия, защото ще ти е адски необходима... Освен ако не се кефиш и на стари вестници
Всъщност по твоята логика, като е модерно ретрото, защо изобщо някой се мъчи да измисля нещо ново по дяволите? За да почака десетина години, в които да се надява някой да измисли нещо още по-ново, та неговото да стане ретро и да се търси? Това всъщност е интересно съждение, в което не липсва логика. Пробвай да защитиш някоя докторантура в УНСС с разработка на тази тема