Пиянството на един народ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
Контакти:

Мнение от pooh »

Темичката е за всички които познавам, но нямам телефоните им, или по някоя друга причина съм пропуснал ;)
В кратце - всичко пълнолетно и консумиращо алкохол /както и намиращо се в района на столицата/ е поканено утре вечер /11.07.2008/ при Сашко, да полеем случката ;)

П.П. Понеже съм скъперник - идвайте предварително нахранени ... Сашко не ебава да отваря кухнята. :a013: :a055:
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Ам такова нече се познаваме ма може и аз да дойда :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

cuf написа:Цитат(cuf @ Jul 10 2008, 18:39) Ам такова нече се познаваме ма може и аз да дойда :c022:
Врачански наглец :) Може и аз да мина да видя няколко муцуни за кратко ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
charovna

Мнение от charovna »

pooh написа:Цитат(pooh @ Jul 10 2008, 20:38) Темичката е за всички които познавам, но нямам телефоните им, или по някоя друга причина съм пропуснал ;)
В кратце - всичко пълнолетно и консумиращо алкохол /както и намиращо се в района на столицата/ е поканено утре вечер /11.07.2008/ при Сашко, да полеем случката ;)

П.П. Понеже съм скъперник - идвайте предварително нахранени ... Сашко не ебава да отваря кухнята. :a013: :a055:
ъъъъъ, такова....мен познаваш ли ме :dizzy:
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от pooh »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 10 2008, 17:00) ъъъъъ, такова....мен познаваш ли ме :dizzy:
... Не знам, познавам ли тЪ?

Всъщност, който знае къде е Сашко, би трябвало поне да съм га виждал ... но знае ли човек ... докато подаръците са по-скъпи от количеството изпит алкохол - всеки е добре дошъл :)
Последна промяна от pooh на чет юли 10, 2008 5:15 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Не че ви се меся или нещо...ама след N-тата бира опознаването е лесно и приятно :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
pooh
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от pooh »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jul 10 2008, 17:14) Не че ви се меся или нещо...ама след N-тата бира опознаването е лесно и приятно :)
Обясни го на жуната ...
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Е кво да обяснявам....хората са го казали : "Мъжете знаят защо!" :) :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Аз и без тва немога да пия много , че днеска ми източиха половин кило кръв :arg:
БФ АЛКОХОЛИК
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

pooh написа:QUOTE(pooh @ Jul 10 2008, 19:10) докато подаръците са по-скъпи от количеството изпит алкохол - всеки е добре дошъл :)
Мали като знам какви сме бъчви,кви подаръци требе ти накупим не е истина.За съжаление съм в Силистра и ще пропусна ,ама иначе ще е страшен купон предполагам.Наздраве :)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”