Гръм от ясно небе

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

lil
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 23, 2007 11:35 am
Контакти:

Мнение от lil »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Jul 10 2008, 17:45) Ами ве въобразяваш си. Ние всичките до един сме кьорави и коне с капаци.При туй не можем да мислим сами и чакаме да ни посочват къде какво става :crazy_pilot:
П.П:Добре че бяха варлордс да ни отворят очите. :a046:
Значи въобще не съм го казал с цел да се заяждам.Съжалявам,ако така е прозвучало,но в един момент всички вкупом ги защитавахте и твърдяхте ,че всичко е наред и едва ли не ние си въобразяваме,завиждаме и какво ли не още.За мен играта в спийда отдавна е минало,единствения ,с който ме вълнува какво става е Мир4ев.За мен той е реалния победител този рунд.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Аз искам едно просто обяснение-Как се правят 4 милиона точки за 3 месеца!!!Обяснения от типа на 'Много ускорено развитие на акаунт" и "никой не му пречи",може да минават пред 15 годишните пешлемета, но само там.Факти и доказателства имат само админите на вселената,аз мога само да гадая и затова не обвинявам никой, може и всичко да си е наред...Особено инекто, който за 15 дни дигна над 2 милиона то4ки.Много ми е интересно мнението на юда, каос,диос,чичо бек и още някои други играчи по въпроса.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

seazar написа:QUOTE(seazar @ Jul 10 2008, 20:15) Аз искам едно просто обяснение-Как се правят 4 милиона точки за 3 месеца!!!Обяснения от типа на 'Много ускорено развитие на акаунт" и "никой не му пречи",може да минават пред 15 годишните пешлемета, но само там.Факти и доказателства имат само админите на вселената,аз мога само да гадая и затова не обвинявам никой, може и всичко да си е наред...Особено инекто, който за 15 дни дигна над 2 милиона то4ки.Много ми е интересно мнението на юда, каос,диос,чичо бек и още някои други играчи по въпроса.
Еми единя от тия които искаш да питаш е в съюза му ... и ще ти каже че няма нищо нередно ;)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

seazar написа:.Много ми е интересно мнението на юда
Ааа, да не говориш за тоя Юда, дето като вдигна 2М точки във Вселена 1 преди няколко рунда и у целия форум пищяхте, че бъгва, сийтва, чийтва, и е баджанак на администраторите от "китайската мафия" и не го закачат? За тоя ли иде реч? Да бе, сетих се. :)

Брей, страшни сте. Бъгвал, не бъгвал, той и по принцип Роялския играе по-добре от писалите в темата дотука. Пък и да не е - поне не се излагайте да спорите кой колко можел, ами поразсъждавайте малко по въпроса с коефициента, защото ето - имаме си нагледен случай на акаунт на амнайсе милиона срещу такъв на доста по-малко точки. Ся мрънкате, че бъгвал. А ако не бъгваше? Значи трябва да се намери решение по принцип за подобна ситуация. Намерете го, като сте толкова умни, тъкмо сте се събрали на едно място всите мозъци на нацията.

И наистина си мисля, че не е трибуната мястото. Това, че сте превърнали раздела Предложения, Skull, в абсолютен раздел вицове, не мисля, че е от самия форум? Но тъй като там не може да се получи дискусия (или спор), офтопик да не би да е по-малко посещавано място от Трибуните? Как смяташ?
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 8:24 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

LoaD,първо смятам,че мога да се заяждам(каквото правите и вие в момента)още доста време,но няма смисъл ;)
Да,прав си,аз направих раздел "Предложения"=>раздел "Вицове",ама ако ми намериш поуст там,ти пращам 1к кредити(не са много,но са от сърце).
И като заключение,има ли разлика дали го пускам тук или в Оффтопик?Значи е по-добре да чета/четем 100 коментара "Браво!","Евала" или редовното пишкомерене,отколкото нещо сериозно(да кажем)

Не ми отговаряй,отговори си сам ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Дам...дам...

Беше ми интересно до едно време в спийда, после с течение на времето ми стана безинтересно. Една групичка деца начело с Роял (в момента Инекто) , преди това едно наливащо акаунтче за Мерлин ни научиха как всички трябва да играем - нечестно, с лъжи и измами и това най - меко казано.

От друга страна във всяка тема с тяхно участие се появява една друга група деца, която ги защитава и то доста пламенно, със сърце и душа дет' се вика.

Взех по едно време да си мисля какво им има на тия малки мозъци, че само и само да са първи, да спечелят тенекиената купа си позволяват и правят белички. На мен всичко ми беше наред докато си траеха и си трупаха ресурсеца мирно и тихо. Отказваха съюзи като нашия (Warlords) от съревнование с техния (Lamez) и такива дребни нещица. Ние там всички, които се бяхме събрали ни е за пръв път да играем играта, някои и по 20 часа седяха да се "учат" . Обаче видиш ли, Мерлин с 5,6 часа игра, после отива да си играе, да си научи уроците и да си легне....и така като стане да вдигне поредните 100ици хиляди точки. Ние некадърните играчи смятаме мини, смятаме колко полета може да има за това игрово време, не е като да не обираме рециклажи, полети и т.н., ама пак не ни стигат точките...дружно като си ги сметнем не можем да стигнем неговите. Сигурно е много добър играч!!! Да, и се доказа като такъв....понеже ни отговаряха на въпросите, че всичко е в рамките на правилата...значи е честен играч.

Да де, ама на нас не ни се вярваше тази работа и взехме та спряхме, защото сме слаби душици, нямаме нерви да се занимаваме с глупости.

В крайна сметка аз лично за себе си стигнах до мнението, че са намерили някаква вратичка, която и Корвин, и Миланофф, и Хера (понеже и тя изследва гръмкото развитие поне отчасти) не са успели да открият... И така малко патова ситуация - наш'те си развяват коня, другите го духат....гледам сега и повечето играчи, минали 350к се слбъскват с това да играят с "акаунтите", да не наричам децата по друг начин.

И понеже мога да си пиша до утре да взема да спирам като честитя на децата спечеления рунд, дано им е за последно, че в реалния живот тоя тарикатлък не минава. Все се надявам да се открие някаква нередност и да можем всички ние от бившия ни вече съюз поне да си отспим спокойно загубените часове на денонощията, в които играхме.

И съвсем откровено моля Роялчо и компания - спрете с тази наглост за засечени сейвове и тем подобни...поне в трибуна не качвайте да гледат всички поредната измамна битка...имайте малко срам поне. И ми е много интересно дали ще се намери някой достатъчно нагъл да ми каже, че не е така...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 10 2008, 22:29) Не ми отговаряй,отговори си сам ;)
Т'ва все едно не знаеш, че нема те послушам :) . Добре де - хубаво, ама не усещаш ли, че тука едно на ръка - заяждането ни, мани го. Ама се омешиха няколко теми като "Тия бъгват ли" с "Коефициента тей ли трябва да е?", с "НЕ на атаките със сонди!"(това само на Карбанкал беше мнение де :P ) със "Смърт за Рояла" и т.н.. Каша стана. Каша със заяждане. Според мен дори варианта само с рутинно заяждане в трибуните е по-угоден, вече не знам какво е твоето мнение.
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 9:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Изхождайки от факта.че не мож' мА наддума,се налага пак да ти отговоря :c022:
Мене,кой бъгвал в Спийда,не ме вълнува,смърт за роял-не ща,атаките със сонди са си намясто(според мен),ама да те напада човек с 10 пъти повече точки,като че ли нещо не е наред ;)
Последна промяна от Skullcollector` на чет юли 10, 2008 9:17 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 10 2008, 22:21) Ааа, да не говориш за тоя Юда, дето като вдигна 2М точки във Вселена 1 преди няколко рунда и у целия форум пищяхте, че бъгва, сийтва, чийтва, и е баджанак на администраторите от "китайската мафия" и не го закачат? За тоя ли иде реч? Да бе, сетих се. :)
Да бе, същия който обаче направи 2 милиона за малко повече от 5 месеца, а не тоя дето направи почти 3 милиона за 2 седмици.Ква мафия е тоя бре?Ламуга!

Та с иронията дотук.Преди да се изкажеш неподготвен - помисли малко ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jul 10 2008, 23:14) Изхождайки от факта.че не мож' мА наддума,се налага пак да ти отговоря :c022:
Мене,кой бъгвал в Спийда,не ме вълнува,смърт за роял-не ща,атаките със сонди са си намясто(според мен),ама да те напада човек с 10 пъти повече точки,като че ли нещо не е наред ;)
Да, все едно да излязат на ринга 2-ма борци, които са с 10 категории разлики в теглата...кой ще бие ли? Трууууден въпрос :c022: Нека помислим задружно, че аз сам нимо'а :a014:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”