[ANSR]liolio vs [Universe]dimas4
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
^^ тоя над мен как го каза, все едно има няква заслуга в цялата работа
А, да, разкодира ANSR (мисля, че всъщност вече копира измисленото от... Shadow ли да беше :? =] Откъде изкочихте всичките бреееее. Егати. Ае бъдете още повече, да се понапълнят вселените малко, писна ми да се лутам из тия гроб(i)ща у 2ра като муха без глава...
Треа у 2-ра да забранят да си над 48 часа неактивен - я гле'й Рояла от некви псевдо-играчи се нагруха кат' попско чадо по задушница... Екшън тайм си тряя. Льольо се уреди - ОК, а другите? Да ни копаят и на нас 2 квадрата място, a... мафия!!! Маф(i)я!
Последна промяна от LoaD на ср юли 09, 2008 10:22 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Аз само не разбрах какъв ти е проблема, че определяш съюза ни така? Може би искаше да ни покажеш колко си духовит или нещо от сорта. Ще те разочаровам, Къци все още е по-забавен от теб. Всъщност ти кой беше, че ми е много интересно?cnupka написа:Цитат(cnupka @ Jul 10 2008, 00:07) ANSR*
*
-------------------------
Aй пак се NаSRахме,
ще имаме нужда или от психоаналитик или поне от мека тоалетна хартия да си избършем каквото трябва
иначе Рояла пак ще даде ЗнС на Льольо да си литка като в полет над кукувиче гнездо, ама не става само с ядене, трябва и акъл
хубавото в случая е че Рояла и 5-те планети да си продаде не може да свали до нашите точки и льольо е свършен
Не знам дали мога да падна на вашите точки, обаче със сигурност ще ми е трудно да падна на нивото ти. Дори и да се помъча.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 10 2008, 00:18) ^^ тоя над мен как го каза, все едно има няква заслуга в цялата работаА, да, разкодира ANSR (мисля, че всъщност вече копира измисленото от... Shadow ли да беше :? =] Откъде изкочихте всичките бреееее. Егати. Ае бъдете още повече, да се понапълнят вселените малко, писна ми да се лутам из тия гроб(i)ща у 2ра като муха без глава...
Треа у 2-ра да забранят да си над 48 часа неактивен - я гле'й Рояла от некви псевдо-играчи се нагруха кат' попско чадо по задушница... Екшън тайм си тряя. Льольо се уреди - ОК, а другите? Да ни копаят и на нас 2 квадрата място, a... мафия!!! Маф(i)я!
Братле аре да не преиграваме толкова.Знаеме се тука кои е активен и кои не е,кой е псевдо играч и кой е псевдо приятел,знаеме и кой си напуска съюза за да си бие съюзниците,знаеме и кои праща ресурси за кръстове на изпаднали в беда другари,а предтавям си още колко ли неща незнаеме,нека не се правиме на такива каквито не сме и всичко си е ок
Последна промяна от thug на ср юли 09, 2008 11:04 pm, променено общо 1 път.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Само имай късмета това да го каза по мой адрес? На лъжата краката са къси, а на късокраките си "приятели" им бия шута на секундата. Ти туко-що изцепи 2 пълни глупости за мен (дето дори не съм сънувал, че го правя това, особено с пращането на ресурс!??), а уж се водим бивши съюзници. Не викай на сестра ми, която я нямам такава, че е к***а и не ме карай да се срамувам от теб! Форумът изведнъж се препълни от невменяеми, аре не и ти сега?! Заразата и теб да повлече...thuglife написа:Цитат(thuglife @ Jul 10 2008, 00:55) кой е псевдо играч и кой е псевдо приятел,знаеме и кой си напуска съюза за да си бие съюзниците,знаеме и кои праща ресурси за кръстове на изпаднали в беда другари,
Последна промяна от LoaD на чет юли 10, 2008 6:18 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jul 10 2008, 08:01) Само имай късмета това да го каза по мой адрес? На лъжата краката са къси, а на късокраките си "приятели" им бия шута на секундата. Ти туко-що изцепи 2 пълни глупости за мен (дето дори не съм сънувал, че го правя това, особено с пращането на ресурс!??), а уж се водим бивши съюзници. Не викай на сестра ми, която я нямам такава, че е к***а и не ме карай да се срамувам от теб! Форумът изведнъж се препълни от невменяеми, аре не и ти сега?! Заразата и теб да повлече...
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- debelaka11
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 07, 2008 9:33 am
- Контакти:
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
браво добъра битка ,и голям късметdimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Jul 9 2008, 15:07) Историята е следната :
Снощи забелязах, че liolio се е колонизирал до мен с цел да ме трие. Та викам щом така е решил човека ок.
Спайвам го аз и гледам 2 дини , а флота си му стои на главната. Вечерта ме аткнал и ми разрушил няколко сгради. Днес сутринта си викам сега е мой ред да действа. Атаквам аз с знс и целия флот и очаквам да ме срешне ...ама не ме среща. спайвам няма знс -та на планетата ...спайвам на главната флота си кротува там тихо и кротко. 5-6 минути преди да го ударя тои ми пуска 2 знс. ...по-бърз е от мен и евентуално при изтриване на планетата флота ми няма къде да кацне. та до тук ясно. минава моята атака и нищо...не успявам да съборя. liolio вече има предимство аз не съм направил никви поражения на неговата планета, а той вече лети спокойно към моята, а аз няма как да посрешна, обаче има едно НО..аз си имам мини . събарям аз малко мини. пускам си протекция да не гледа какво правя..и почвам да смятам. както и да смятам, обаче дори и да му срещна знс-тата ще ме нулира. нямам шанс. тогава използвах последния си коз - отказах знс-то, което бях пуснал да се строи. накупих скаути и малко кръстаци от борсата, за което съм благодарен на darina и Ancient и посрещнах:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1546067d
Бекъп
Реца си го прибрах с изключение на малко над 100к газ, които някой взе , но това няма значение!
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Звезда на Смъртта
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
а ти кои беше ,че немога да се сетяcnupka написа:Цитат(cnupka @ Jul 9 2008, 22:43) Много хубава битка!![]()
![]()
![]()
Купил си ЛЬОЛЬО /льольо/ две звездици и решил да поутепа главната на Димас![]()
е да ама не
щото не може да си ги прави самичък - още е много малък,
ама тука четох писания дето виждаш ли те не му трябвали, малии![]()
е вече и да му трябват ги няма
а като е толкова ербап скоро и до неговата главна ще дойдат звездици![]()
и ще трябва да прави яко шопинг за неща дето не му трябват
абе както беше писал един преди за една битка на льольо - ЛЬОЛЬО![]()
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
Звезда на Смъртта
Звезда на Смъртта