[ANSR]liolio vs [Universe]dimas4
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Историята е следната :
Снощи забелязах, че liolio се е колонизирал до мен с цел да ме трие. Та викам щом така е решил човека ок.
Спайвам го аз и гледам 2 дини , а флота си му стои на главната. Вечерта ме аткнал и ми разрушил няколко сгради. Днес сутринта си викам сега е мой ред да действа. Атаквам аз с знс и целия флот и очаквам да ме срешне ...ама не ме среща. спайвам няма знс -та на планетата ...спайвам на главната флота си кротува там тихо и кротко. 5-6 минути преди да го ударя тои ми пуска 2 знс. ...по-бърз е от мен и евентуално при изтриване на планетата флота ми няма къде да кацне. та до тук ясно. минава моята атака и нищо...не успявам да съборя. liolio вече има предимство аз не съм направил никви поражения на неговата планета, а той вече лети спокойно към моята, а аз няма как да посрешна, обаче има едно НО..аз си имам мини . събарям аз малко мини. пускам си протекция да не гледа какво правя..и почвам да смятам. както и да смятам, обаче дори и да му срещна знс-тата ще ме нулира. нямам шанс. тогава използвах последния си коз - отказах знс-то, което бях пуснал да се строи. накупих скаути и малко кръстаци от борсата, за което съм благодарен на darina и Ancient и посрещнах:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1546067d
Бекъп
Реца си го прибрах с изключение на малко над 100к газ, които някой взе , но това няма значение!
Снощи забелязах, че liolio се е колонизирал до мен с цел да ме трие. Та викам щом така е решил човека ок.
Спайвам го аз и гледам 2 дини , а флота си му стои на главната. Вечерта ме аткнал и ми разрушил няколко сгради. Днес сутринта си викам сега е мой ред да действа. Атаквам аз с знс и целия флот и очаквам да ме срешне ...ама не ме среща. спайвам няма знс -та на планетата ...спайвам на главната флота си кротува там тихо и кротко. 5-6 минути преди да го ударя тои ми пуска 2 знс. ...по-бърз е от мен и евентуално при изтриване на планетата флота ми няма къде да кацне. та до тук ясно. минава моята атака и нищо...не успявам да съборя. liolio вече има предимство аз не съм направил никви поражения на неговата планета, а той вече лети спокойно към моята, а аз няма как да посрешна, обаче има едно НО..аз си имам мини . събарям аз малко мини. пускам си протекция да не гледа какво правя..и почвам да смятам. както и да смятам, обаче дори и да му срещна знс-тата ще ме нулира. нямам шанс. тогава използвах последния си коз - отказах знс-то, което бях пуснал да се строи. накупих скаути и малко кръстаци от борсата, за което съм благодарен на darina и Ancient и посрещнах:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1546067d
Бекъп
Реца си го прибрах с изключение на малко над 100к газ, които някой взе , но това няма значение!
Последна промяна от dimas на ср юли 09, 2008 1:23 pm, променено общо 1 път.
- cuf
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
- Контакти:
Браво на димас добро посрещане(мен така и не ме срещна ) но трябва да отбележим че лиолио обеше прежалил звездите , знаеше че ще ги срешнеш и въпреки това ги остави.
Последна промяна от cuf на ср юли 09, 2008 1:35 pm, променено общо 1 път.
БФ АЛКОХОЛИК
това беше при атаката на лиолио сутринта:cuf написа:QUOTE(cuf @ Jul 9 2008, 15:38) шанса димас да остане без никаква флота и планета беше голям , за това останаха звездите , нека димас каже на предната атака на лиолио колко беше % за падане на планета
ЗНС: 2 (шанс: 7%)
Шанс за унищожение на планетата: 6%
Шанс за унищожение на сгради: 16%
ЗНС успя да срине няколко сгради на планетата.
1% го е спасил. Чиста лотария си е. Шанса да се изтегли 1,2...5...30...99 и т.н. е еднакъв 
Последна промяна от RoYaL на ср юли 09, 2008 1:45 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
евала да си откажеш звездицата....за да купиш корабчета.....много добре си му бутнал звездиците
....както пишеха в спееда май почнаха да озряват дините....
аве как така се заебват 2 звезди
...глупости ...па като не му тревали да ги пусне за продажба щеше се намери кой да ги купи....
а само да попитам димас зе ли реца
аве как така се заебват 2 звезди
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Взел го е виж първия пост.Pipo написа:Цитат(Pipo @ Jul 9 2008, 15:48) евала да си откажеш звездицата....за да купиш корабчета.....много добре си му бутнал звездиците....както пишеха в спееда май почнаха да озряват дините....
![]()
аве как така се заебват 2 звезди![]()
...глупости ...па като не му тревали да ги пусне за продажба щеше се намери кой да ги купи....
![]()
Никой не е казал, че не ум трябват. Това е супер тривиално и безсмислено оправдание хахахах "Ма те ми бяха излишни аз за тва". Просто льольо рискува 2 звезди, за да бутне флота на димас. Е, не спечели, но рискува. Димас също рискува и спечели. За което заслужава поздравления.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi