Как да играем Ретро Булфлийт

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

Предполагам, че доста хора които са играли в първите рундове на тази меко казано великолепна игра, с носталгия си спомнят.. величествените битки.. и най-вече пренаселените вселени.. Сега повече от населението е юмрело и бройката предимно се запълва с играчи от миналия рунд които си седят на 0т. докато не им светне и-то :dizzy: ... Е все пак мисля че има начин да върнем поне малко от прелестта на играта в началните и рундове.. Та нека да минем към същността..

1. Предлагам да забравим, че съществува полет акстрополатация и да си дигаме газовите мини
2. Ще ми се да колонизираме изцяло в 2ра 3та и мах 4та галактика.. с цел по голяма гъстота на населението
3. Пиратския полет е нещо не толкова лошо, защото дава шанс на по слаби играчи да се изправят срещу силни с висок шпионаж и по голям флот
4. Твърдо съм за търговския център.. но ако можеше корабите да не пристигат веднага а да ги теглиш както ресурсите след 24ч.. за да се избегне така нареченото саморециклиране след битка или засечка тип купи-чупи..
5. Срещу протекциите сме безсилни, така че се правете, че не ги забелязвате..

Това е за сега.. ще се радвам някой да добави нещо..

Ваш Сифон
Последна промяна от sifon на ср юли 09, 2008 6:22 am, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Играта се променя ... ако ги нямаше промените най-малкото, щеше да ви омръзне ;)

За идеите, не си мисли, че някой ще започне да ги следва. А и защо ще му е необходимо ?
Последна промяна от Stankata на ср юли 09, 2008 6:27 am, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от sifon »

Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Jul 9 2008, 07:27) Играта се променя ... ако ги нямаше промените най-малкото, щеше да ви омръзне ;)

За идеите, не си мисли, че някой ще започне да ги следва. А и защо ще му е необходимо ?
Виждам колко им харесва на хората играта.. бройката все намалява и намалява. Не съм казал , че промените са лошо нещо, но не всички са успешни.. според мен БФ трябва да го пипне професионалист и ще скъса О-Game по всички параграфи..

A за идеите.. аз ще си играя така.. пък другите не ме интересуват..
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Според мен трябва да се спре 3та вселена нищо против играчите или админите там да не земе да се заядете сега наистина хората са намаляли и вече 4 вселени са ни много може да се направи 1ва да е с най новите нововъведения 2ра да е малко по старичка спида да си е бързичката версия и всяка вселена да има по 2 отговорни админа това ще е доста по полезно за играчите и ще се наглеждат повече вселените.
Последна промяна от MightyOne на ср юли 09, 2008 7:06 am, променено общо 1 път.
Hell was full so...
i came back!
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от sifon »

Проблема е че пари не се печелят с много играчи а с рестарт на вселената.. защото тогава се ползват най-вече протекциите.. както и всички са настървени, играят пращат се смс-си и така да се каже в банковата сметка на БФ кипи живот.. Нема лошо.. просто трябва да се намери баланса.. Това е добра идея да се съкратят вселените на 3 :bravo:
Последна промяна от sifon на ср юли 09, 2008 7:22 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

аз играя без новите "подобрение"
Победата Ще Бъде Наша
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

sifon написа:Цитат(sifon @ Jul 9 2008, 08:18) Ваш Сифон
Промените по играта нямат нищо общо с намаляването на потребителите. В твоите представи вероятно админите са група хора, които цял ден се чешат с мисълта "Чакай да измисля нещо ново, да ти откажа тия ко*еленца". А е точно обратното. Промените се правят с цел ние да останем, не да си идем. Рано или късно нещо, пред което кибичиш по 20 часа на ден, омръзва - съвсем нормално е (освен ако нямаш разни проблеми в главата). Целта на Булфлийт е как да се запази на пазара и винаги да ти предложи нещо ново, заради което да останеш. А не да се върне в първи клас и да я играе само Сифона и още 5 човека и то максимум 2 седмици. Bulfleet беше толкова недообработена и толкова лоша (лошо направена) игра, че нямаше накъде. А Ривъра тепърва прохождаше в тия среди. Но беше ново, беше зарибяващо, беше яко, привлече някои страхотни хора... но всяко нещо с времето си. Аре ся, погледни поне малко реално на нещата, стига детски фантазии. Иначе честно-казано, аз още съм против Расите :P .
Последна промяна от LoaD на ср юли 09, 2008 9:39 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

sifon написа:QUOTE(sifon @ Jul 9 2008, 08:18) Предполагам, че доста хора които са играли в първите рундове на тази меко казано великолепна игра, с носталгия си спомнят.. величествените битки.. и най-вече пренаселените вселени.. Сега повече от населението е юмрело и бройката предимно се запълва с играчи от миналия рунд които си седят на 0т. докато не им светне и-то :dizzy: ... Е все пак мисля че има начин да върнем поне малко от прелестта на играта в началните и рундове.. Та нека да минем към същността..

1. Предлагам да забравим, че съществува полет акстрополатация и да си дигаме газовите мини
4. Твърдо съм за търговския център.. но ако можеше корабите да не пристигат веднага а да ги теглиш както ресурсите след 24ч.. за да се избегне така нареченото саморециклиране след битка или засечка тип купи-чупи..

Ваш Сифон
Не,че нещо но не вярвам господа Админите и госпожа Админ да изпълнят желанията ти.Просто е и то доста.Няма нормален човек,без психическо заболяване които би обърнал към твоите тъпи изказвания,чисто аналогично,ако влезат тези промени играта ще бъде закопана до сущ,общо казано закопана игра.

Не знам кои си но от изискванията ти разбирам че не си играл доста време,седи си тама у галоша и не си показваи изклиучително забогателия умствен потенциал с едва 1 на 100 запълнен капацитет.

Ще зема да пусна темата за спийда за новите промени,за което да ме прощава Краси но искам да видя мненията
Последна промяна от varkulak на ср юли 09, 2008 10:33 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от sifon »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 9 2008, 10:34) Промените по играта нямат нищо общо с намаляването на потребителите. В твоите представи вероятно админите са група хора, които цял ден се чешат с мисълта "Чакай да измисля нещо ново, да ти откажа тия ко*еленца". А е точно обратното. Промените се правят с цел ние да останем, не да си идем. Рано или късно нещо, пред което кибичиш по 20 часа на ден, омръзва - съвсем нормално е (освен ако нямаш разни проблеми в главата). Целта на Булфлийт е как да се запази на пазара и винаги да ти предложи нещо ново, заради което да останеш. А не да се върне в първи клас и да я играе само Сифона и още 5 човека и то максимум 2 седмици. Bulfleet беше толкова недообработена и толкова лоша (лошо направена) игра, че нямаше накъде. А Ривъра тепърва прохождаше в тия среди. Но беше ново, беше зарибяващо, беше яко, привлече някои страхотни хора... но всяко нещо с времето си. Аре ся, погледни поне малко реално на нещата, стига детски фантазии. Иначе честно-казано, аз още съм против Расите :P .

Хубаво мнение, но на човек, който няма елементарно рационално мислене:

1. целта на разработчиците е играта да носи пари (което е напълно естествено)
2. схемата, която ривъра е избрал да печели парите е успешна, но е малко на принципа "всяко чудо за 3 дни", което личи по броя потребители и тенденциите в изменението му.
3. пред вид че играта вече има позиции и е утвърдена, не би било зле отново да се поставят на първа позиция качеството на геймплея пред доходността, макар и само в една вселена (човек с елементарни икономически познания, какъвто ти не си, лесно ще се досети, че това ще се отрази добре на играта, а от там и на фирмата XS)
4. посещаемостта на една такава вселена, която за съжаление в момента е само в детските ми фантазии би показала какво наистина предпочитат играчите
5. мисля, че и ти искаш нещо подобно на старите играчи ето не те кефят расите, сега ти погледни малко реално на нещата и помисли преди да дискутираш

варкулак, 16 годишни малчуганчо (с акъл на 16 год. ако тялото ти е на повече, толкова по-зле), ти драги ми умнико сам твърдиш, че играта в момента е закопана, та ще се закопае до сущ с предложенията тук. Еми закопана е, щото такива като тебе ги слушат и резултатите са налице. Стой си там в панелката в младост, собственост на баща ти, и си води нехранимайковския живот и не се изказвай неподготвен по тоя тъп начин.
Последна промяна от sifon на ср юли 09, 2008 10:55 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

sifon написа:Цитат(sifon @ Jul 9 2008, 12:43) Хубаво мнение, но на човек, който няма елементарно рационално мислене:

1. целта на разработчиците е играта да носи пари (което е напълно естествено)
2. схемата, която ривъра е избрал да печели парите е успешна, но е малко на принципа "всяко чудо за 3 дни", което личи по броя потребители и тенденциите в изменението му.
3. пред вид че играта вече има позиции и е утвърдена, не би било зле отново да се поставят на първа позиция качеството на геймплея пред доходността, макар и само в една вселена (човек с елементарни икономически познания, какъвто ти не си, лесно ще се досети, че това ще се отрази добре на играта, а от там и на фирмата XS)
4. посещаемостта на една такава вселена, която за съжаление в момента е само в детските ми фантазии би показала какво наистина предпочитат играчите
5. мисля, че и ти искаш нещо подобно на старите играчи ето не те кефят расите, сега ти погледни малко реално на нещата и помисли преди да дискутираш
1. Съгласен
2. Не е точно така, основния проблем идва от доста честото забиване на машините подържащи играта.Решаването на проблема със сърварите би намалил драстично и оплаванията.
3.Относително казано , това единия вариант.Другия вкл. наемането на квалифициран персонал за подръжка на вселените( тук вариантите се комбинират, тъй като 4 екипа са множко та някоя вселена трябва да оттече)
4.Не сме гадатели не знаем.Принципно анкета и пробен рунд му е майката)
5.Всичко опира до потенциала на играча, щото всеки се нагажда.Въпроса е човек да определи коя раса му подхожда( аз например конфедерат ми е трудно да играя и туй то :c022: )

Edit : Върки е в Портокалия :a013:
Последна промяна от niki_god на ср юли 09, 2008 11:00 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Отговори

Върни се в “Off Topic”