уууу...charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 8 2008, 23:04) ... Да се забрани регването на жени в булфа. Играта моментално и от само себе си ще се балансира отсекъде![]()
Ееее... charovna, `айде стига де! ... Ами аз какво ще правя?
уууу...charovna написа:Цитат(charovna @ Jul 8 2008, 23:04) ... Да се забрани регването на жени в булфа. Играта моментално и от само себе си ще се балансира отсекъде![]()
Тука маи пообърка,картинката.Сиринци написа:Цитат(Сиринци @ Jul 8 2008, 23:09) Срува ми се, че пак за секс говориш. Не съм се къпал още тази вечер, така че и доматки, и шпек, и сиренце мога да ти предложа. И една филийка лебец, че да преглъщаш по-лесно.![]()
Не ми се струва удачно. Върки ще подгони всичко мъжко тогава, а както знаем, захапе ли - не пуска. А това май ще боли.![]()
varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jul 8 2008, 20:13) С това съм съгласен.От лични наблиудения на повечето жени в булфа съм забелезал че като им заговориш за секс и почват веднага да задават въпроси,и да се правят на леко ударени,аи ся да си додеме на думата,възрастни хора сме и един мъж да говори на една,друго освен секс и такива ти помисли според мене не е логично,губи се смисъла.
Както мъжете обичаме,ттцт абе къ и да е,казват мъжете мислели през 7 секунди за секс,да така е ама жените са подли и никога не биха признали че всеки един момент,или по точно всека една секунда мислят как да си ръгнат чушката или по точно вибратора,обедил съм се че в днешно време 90 процента от жените,момичетата или както щете ги наричаите са пробвали и с лезбийството,нема ко да си прикааме,даите направо да се стиснем по пъпките или по точно по циреите.
Когато един мъж говори за секс и е изкрен и ти се обеснява значи го праи от Либоффф![]()
99 процента от жените са секс манячки и не ми прави впечатление на тъпите им въпроси,тва е просто един вид начин да си поискат секса без да питат от дадения мъж,ах жени жени
Един единствен път съм се влиубвал и то в точното момиче, 1-ния процент които бех открил за разлика от тези 99 процента други жени живеещи за секс и о всекакъв начин опитващи се да наръгат мъжа с камата у сърце,за туи да ви кажа обстоятелствата беха такива,че треаше да се разделим в така разгарящата се лиубов,която наистина си беше истинска.От тогас нататък немам срце,като зъл тиранин съм,не съм се задържал повече от 1 месец с момиче,и ми е през мандаринките за лиубовта вече.
Не е срамно да се каже, СЕКС,СЕКС,СЕКС,СЕКС И пак секс такъв е живота драги ми господа и госпожи,колкото и да си прикааме,размишляваме и умуваме.
За тва като некои идиот ви говори по ЛС за секс и вие видно си го разбирате още щом прочетете първото изречение,не ми се правете на приятно разсеяни,че дразни,дори големата дилема дали жените пърдат,е как ше пардат бе,те като казват значи не го правят,хахахахаха да бе да
Лично аз съм виждал момичешки пръдни така гръмогласни и дори отвратителни които минават направо през срание,като стигнахме и до това,до като бях в една квартира с 4 момичета в плевен съм виждал как момичета на по 16 и 17 години изкарват матриял по половин килограм два пъти по дебели от на мъжете и 2 пъти по дълги,дека са го събирали не знам,ама тоз матриял в повече.
Надявам се да ме разберете,оважаваите мъжете и бъдете кът тех честни и признателни![]()
моля ви не се правете че не разбирате когато говорим за секс след като гворим за секс,секса си е далавера,ем на тебе добро ем на мене,разбра ли ме жено
![]()
Едно е да обиждаш и да си простак един път,аз всеки път съм простак за първи пътдруго е да си,шеговито настроен,аз не виждам нищо лошо в това което е написал човека,то напълно съм сигурен че тези които пишат обратното също са се подигравали така,аз го правя единственно когато дамата ми разрешава и е със същото разбиране
Даже другото което ше кажа че и на мене една дама ми писа,че си нямам и напредстава до какви състояния би я докарал езика на Въркито на аватара ми,за туи аз съм с такова мнение,мъжа говори на жената за секс защото знае че тя го иска и го разбира,но тя вече се прави на мара парламата понякога и го ръга с камата у сърцето,ттцтцт
Това му е предимството да си жена.mairh написа:Цитат(mairh @ Jul 8 2008, 23:30) не ми е приятно да се прдставям за други хора,за това му казах че съм жена ,не мога някой да слушам да ми говори в м.р....ако не го бях направила щеше да продължи със смотан кво веее,ебаси пича си ,къде си тръгнал,и тем подобни........но като стана въпрос че съм жена -хоп веднага са секс...+това има други сайтове в които се водят такива общувания,тука се играе ,атакува ,губи или побеждава....той просто е сбъркал мястото .....какво ,не може ли спокойно и жени да играят тук,..на мен ми харесва....и преди съм играла...
кой си ти или аз-кординати,спай доклад и подготовка за атаки,.....ако някой не може да се справи,не ме интересува и не ми е приятно да ми говорят така..малко култура и уважение към играчите,така и толерантност....
благодаря ви за мненията:-)
Не знам ко се впрегнаха,не беше обидно,а шеговито,все пак те са с права и взимат решенията!!!Аз вече метнах чершафа и отивам да наня,дано кошмарите ме подминат и да се заменят с няколко цицонести мадами,щото снощи дажеритах на сън и си ударих ръката в стената,точно тази ръка на която имам 4 счупени пръста и разместени кокали,не е случаино де,стари спомениСиринци написа:QUOTE(Сиринци @ Jul 8 2008, 23:29) Върки, така и така ще ме окепазиш, заеми ми поне возилото си. Ръчката можеш да си я задържиш, че да има с какво да си играеш в самотните нощи.![]()
Хайде, гася тока. То и без това, ако не го направя аз, от Енергото ще се погрижат, че както загърмя и засвятка тука...